snad jen u šéftrenéra... podle jeho národnosti Ti budou chodit junioøipif wrote:Jsem tu novy, na foru je toho hafo, ale nenasel jsem jednu vec, co hledam. Ma nejaky vliv narodnost zamestnancu na svoji ulohu v tymu? Nebo na narodnost muzu kaslat, a najmout nejlepsiho?
Dekuji za odpoved...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
pomoc
kde stahnu SPTD, co to je??? jak to pracuje??
-
Re: pomoc
to jsem ti zas neco rekl..jirka93 wrote:kde stahnu SPTD, co to je??? jak to pracuje??

a btw. abych jen nekecal: http://spmt.sohosted.com/index.php
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
nalada v tymu
co ovlivnuje nalada v tymu??? jak ji muzu zvýšit???
Re: nalada v tymu
jirka93 wrote:co ovlivnuje nalada v tymu??? jak ji muzu zvýšit???
Pøíštì si projdi topici sloužící nováèkùm:nálada v týmu
zvyšuje se
- ligovými a pohárovými - rozumìj SP pohár - zápasy (+2% za vítìzství, +1% za remízu a +0,5% za prohru)
- zápasy pøátelských pohárù (vždy +1%)
- pøátelskými zápasy (+1% za vítìzství, +0,75% za remízu a +0,5% za prohru)
snižuje se
- pøestupy - placenými i volnými (-5%)
- pokud je stav høištì horší než 60% ztrácíš také urèitou èást týmové nálady
- simulace na zaèátku každé sezóny (-10%)
nemìní se
- když pøijde nový hráè z centra mládeže
- když propustíš hráèe èi zamìstnance
- když hráèi skonèí smlouva èi odejde do dùchodu
1)http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67526
2)http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=67091
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
cena???
mam základní centrum mládeže, do 14 dnu budu mít profesionální centrum mládeže a hned bych chtìl postavit hypermoderní centrum mládeže, kolik stojí hypermoderní centrum???
-
Re: cena???
500kjirka93 wrote:mam základní centrum mládeže, do 14 dnu budu mít profesionální centrum mládeže a hned bych chtìl postavit hypermoderní centrum mládeže, kolik stojí hypermoderní centrum???
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
IT'S LEGAL TO BE LOSER
zdarec lidi.potøeboval bych aby sem nìkdo napsal potvrzení toho co už vim
(mùj dobrý kamarád tvrdí nìco jiného a já bych ho rád pøesvìdèil odkazem na váš pøíspìvek)
základní platy platím uplnì všem hráèùm vèetnì tìch co nejsou na place!uplnì všem i když nehrajou,ale bonusy za vítìztví platím jen tìm co hrají že je to tak
(nejsem si tedy jistej jesi i tìm co jsou na lavièce platím bonus za vítìství ale to tedka neni duležitý pøedmìtem øešení je nìco jiného,já stejnì bonusy za vítìství nedávám)
za pøípadné odpovìdi díky všem

základní platy platím uplnì všem hráèùm vèetnì tìch co nejsou na place!uplnì všem i když nehrajou,ale bonusy za vítìztví platím jen tìm co hrají že je to tak

za pøípadné odpovìdi díky všem

FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

platí se všem a prémie za vítìzství jen tìm na soupisce + na lavièceFifi.5 wrote:zdarec lidi.potøeboval bych aby sem nìkdo napsal potvrzení toho co už vim(mùj dobrý kamarád tvrdí nìco jiného a já bych ho rád pøesvìdèil odkazem na váš pøíspìvek)
základní platy platím uplnì všem hráèùm vèetnì tìch co nejsou na place!uplnì všem i když nehrajou,ale bonusy za vítìztví platím jen tìm co hrají že je to tak(nejsem si tedy jistej jesi i tìm co jsou na lavièce platím bonus za vítìství ale to tedka neni duležitý pøedmìtem øešení je nìco jiného,stejnì bonusy za vítìství nedávám
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
ok tedka už je pøesvìdèit kámošeWoko wrote:platí se všem a prémie za vítìzství jen tìm na soupisce + na lavièceFifi.5 wrote:zdarec lidi.potøeboval bych aby sem nìkdo napsal potvrzení toho co už vim(mùj dobrý kamarád tvrdí nìco jiného a já bych ho rád pøesvìdèil odkazem na váš pøíspìvek)
základní platy platím uplnì všem hráèùm vèetnì tìch co nejsou na place!uplnì všem i když nehrajou,ale bonusy za vítìztví platím jen tìm co hrají že je to tak(nejsem si tedy jistej jesi i tìm co jsou na lavièce platím bonus za vítìství ale to tedka neni duležitý pøedmìtem øešení je nìco jiného,stejnì bonusy za vítìství nedávám

FC Petrovièky:

Ano, je to tak. Jen bych doplnil, že toto platí pro ligu a SP pohár. V pøátelských zápasech a turnajích je tomu samozøejmì jinak. Možná proto se s kamarádem nemùžeš shodnout.Woko wrote:platí se všem a prémie za vítìzství jen tìm na soupisce + na lavièceFifi.5 wrote:zdarec lidi.potøeboval bych aby sem nìkdo napsal potvrzení toho co už vim(mùj dobrý kamarád tvrdí nìco jiného a já bych ho rád pøesvìdèil odkazem na váš pøíspìvek)