Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Woko
Member of the Soccer Project Association

Post by Woko »

svoo wrote:
ACS wrote:Nejdøíve probíhají zápasy, poté vše ostatní.
Jses si jistej?? ja prave zejtra hraju dost vyrovnanej match a asi se mi potvrdi odchod hrace.....takze tymova moralka klesne az potom?? :)
já zase øešim pøíchod
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
ACS
Team President

Post by ACS »

Woko wrote:
svoo wrote:
ACS wrote:Nejdøíve probíhají zápasy, poté vše ostatní.
Jses si jistej?? ja prave zejtra hraju dost vyrovnanej match a asi se mi potvrdi odchod hrace.....takze tymova moralka klesne az potom?? :)
já zase øešim pøíchod
Je to na 99,9%. Snad to ještì nìkdo potvrdí :wink:
mantel

Post by mantel »

Řešilo se to tu už mockrát, na 100% první zápas a potom vše ostatní, takže týmová morálka klesne až po zápase.
Tonda11
Team Board Member

Post by Tonda11 »

Potreboval bych vedet kdyz mam u pujcky napapsano toto "Již máte jednu pùjèku. Obdržel jste € 2.500.000,00 s úroèením 15 %. Stále Vám zbývá uhradit 26 týdenních splátek v hodnotì € 53.241,00."...tak kdyz dam predcasne splaceni tak co se stane???Jak to bude s urokama a tak.Ted mam penize ale potrebuju na jednoho hrace asi o 400k vic tak kdybychh dal ted to predcasne splaceni a hned vzapeti bych vzal novou pujcku tak bych mel mit vic ne??

Dekuju predem za radu :wink:
UNION ZIZKOV
Manažer: Tonda11
Divize: D9
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Tonda11 wrote:Potreboval bych vedet kdyz mam u pujcky napapsano toto "Již máte jednu pùjèku. Obdržel jste € 2.500.000,00 s úroèením 15 %. Stále Vám zbývá uhradit 26 týdenních splátek v hodnotì € 53.241,00."...tak kdyz dam predcasne splaceni tak co se stane???Jak to bude s urokama a tak.Ted mam penize ale potrebuju na jednoho hrace asi o 400k vic tak kdybychh dal ted to predcasne splaceni a hned vzapeti bych vzal novou pujcku tak bych mel mit vic ne??

Tak pøedèasnì zaplatíš cca 1,4 M. Když si pak hned vezmìš 2,5 M pùjèku, tak by jsi mìl mít nìjaké peníze navíc. Bacha ale na to, pùjèky pøeplácíš a nejde to dìlat do nekoneèna....
Andrew - Sokol Čejč
kofi

Post by kofi »

a hlavnì je zbyteèný si brát tak brutální úroky...nejlepší je vždycky 5% :wink:
FC Alkoholicks
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Sokol Cejc wrote:
Tonda11 wrote:Potreboval bych vedet kdyz mam u pujcky napapsano toto "Již máte jednu pùjèku. Obdržel jste € 2.500.000,00 s úroèením 15 %. Stále Vám zbývá uhradit 26 týdenních splátek v hodnotì € 53.241,00."...tak kdyz dam predcasne splaceni tak co se stane???Jak to bude s urokama a tak.Ted mam penize ale potrebuju na jednoho hrace asi o 400k vic tak kdybychh dal ted to predcasne splaceni a hned vzapeti bych vzal novou pujcku tak bych mel mit vic ne??

Tak pøedèasnì zaplatíš cca 1,4 M. Když si pak hned vezmìš 2,5 M pùjèku, tak by jsi mìl mít nìjaké peníze navíc. Bacha ale na to, pùjèky pøeplácíš a nejde to dìlat do nekoneèna....
co nejde dìlat do nekoneèna a co pøeplácíš? Moc Ti nerozumím. Úroky platíš vždy stejný, at to splatíš první den nebo podle plánu každý týden. A když si budeš brát pùjèku poøád dokola (do nekoneèna), tak budou úroky poøád stejný.

Zpùsob na jaký se ptá Tonda11 jsem už taky párkrát aplikoval, když mi chybìlo pár penízek, takže se dá.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
kofi

Post by kofi »

PaTTTTrick wrote:co nejde dìlat do nekoneèna a co pøeplácíš? Moc Ti nerozumím. Úroky platíš vždy stejný, at to splatíš první den nebo podle plánu každý týden. A když si budeš brát pùjèku poøád dokola (do nekoneèna), tak budou úroky poøád stejný.

Zpùsob na jaký se ptá Tonda11 jsem už taky párkrát aplikoval, když mi chybìlo pár penízek, takže se dá.
já to pochopil tak, že prostì platíš víc, takže ti to pomalu vysává úèet, proto to nejde dìlat do nekoneèna
FC Alkoholicks
Tonda11
Team Board Member

Post by Tonda11 »

PaTTTTrick wrote:
Sokol Cejc wrote:

co nejde dìlat do nekoneèna a co pøeplácíš? Moc Ti nerozumím. Úroky platíš vždy stejný, at to splatíš první den nebo podle plánu každý týden. A když si budeš brát pùjèku poøád dokola (do nekoneèna), tak budou úroky poøád stejný.

jojo o tohle mi presne slo ze kdyz splatim predcasne pujcku a vemu novou tak ze budu mit vic penez :wink:

Jinak dik vsem za pomoc
:wink: 8)
UNION ZIZKOV
Manažer: Tonda11
Divize: D9
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Ahojte neviete niekto preco nemozem pozvat jedneho manazera na dnes o 22:00?A ked som skusil aj druheho tak sa da len na nedelu.A som skusil aj tretieho aj toho len na nedelu.Poradte pls dakujem,
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/

18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Erix7 wrote:Ahojte neviete niekto preco nemozem pozvat jedneho manazera na dnes o 22:00?A ked som skusil aj druheho tak sa da len na nedelu.A som skusil aj tretieho aj toho len na nedelu.Poradte pls dakujem,
neposlal si už pozvánku nìkomu jinýmu nebo ji nemáš na poolu? a maj vùbec oni volno?
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
krup72

Post by krup72 »

Erix7 wrote:Ahojte neviete niekto preco nemozem pozvat jedneho manazera na dnes o 22:00?A ked som skusil aj druheho tak sa da len na nedelu.A som skusil aj tretieho aj toho len na nedelu.Poradte pls dakujem,
Asi už je to pasé, ale není to tak, že jsi pùvodní pozvánku nezrušil? Na jeden termín mùžeš dát jen jednu pozvánku.
A pokud jsi zrušil, tak ti další mìli prostì termín už obsazenej... v nabídce vidíš jen termíny, kdy mají oba týmy volno.
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

jj, pøesnì tak jsem to k té pùjèce myslel...pùjèíš si 2,5 zaplatiíš víc, to je logické...Ale vzít si 2,5 M pak ji natvrdo doplatit (když už máš èást zaplacenou) a vzít si novou...a zase ji pøeplatíš...prostì je to èím dál tím víc a víc...a v dlouhodobém hledisku se to nevyplatí, tak sem to myslel..:-)

díky kofi za doplnìní. Taky jsem pùjèku ze zaèátku mìl, teï už ji ale nemám a ani si nevezmu, to už by muselo být....tak jsem to myslel.

EDIT: pùjèíš si 2,5 M a na 5 % úrok zapatíš 2,63 M

na 15 % úrok zaplatíš 2,88 M

A si to pøebere každý sám, jestli je to moc nebo málo :D
Andrew - Sokol Čejč
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Sokol Cejc wrote:jj, pøesnì tak jsem to k té pùjèce myslel...pùjèíš si 2,5 zaplatiíš víc, to je logické...Ale vzít si 2,5 M pak ji natvrdo doplatit (když už máš èást zaplacenou) a vzít si novou...a zase ji pøeplatíš...prostì je to èím dál tím víc a víc...a v dlouhodobém hledisku se to nevyplatí, tak sem to myslel..:-)

díky kofi za doplnìní. Taky jsem pùjèku ze zaèátku mìl, teï už ji ale nemám a ani si nevezmu, to už by muselo být....tak jsem to myslel.

EDIT: pùjèíš si 2,5 M a na 5 % úrok zapatíš 2,63 M

na 15 % úrok zaplatíš 2,88 M

A si to pøebere každý sám, jestli je to moc nebo málo :D
jasne že z èistì ekonomických dùvodù je to neefektivní, ale pokud Ti chybí tøeba 0,5M a potøebuješ je rychle na nìjakého hráèe, tak je toto nejrychlejší cesta (a v nìkterých pøípadech kdy je hráè dost levný je to i výhodné)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Netris1

Tisková prohlášení

Post by Netris1 »

Zajímalo by mì proè mi nejde psát tisková prohlášení. Je to snad tím ,že je maj èlenové SPFA?
Netris->Hell Riders->E.21
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”