já zase øešim pøíchodsvoo wrote:Jses si jistej?? ja prave zejtra hraju dost vyrovnanej match a asi se mi potvrdi odchod hrace.....takze tymova moralka klesne az potom??ACS wrote:Nejdøíve probíhají zápasy, poté vše ostatní.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Potreboval bych vedet kdyz mam u pujcky napapsano toto "Již máte jednu pùjèku. Obdržel jste € 2.500.000,00 s úroèením 15 %. Stále Vám zbývá uhradit 26 týdenních splátek v hodnotì € 53.241,00."...tak kdyz dam predcasne splaceni tak co se stane???Jak to bude s urokama a tak.Ted mam penize ale potrebuju na jednoho hrace asi o 400k vic tak kdybychh dal ted to predcasne splaceni a hned vzapeti bych vzal novou pujcku tak bych mel mit vic ne??
Dekuju predem za radu
Dekuju predem za radu

UNION ZIZKOV
Manažer: Tonda11
Divize: D9
-
- Member of the Soccer Project Association
Tak pøedèasnì zaplatíš cca 1,4 M. Když si pak hned vezmìš 2,5 M pùjèku, tak by jsi mìl mít nìjaké peníze navíc. Bacha ale na to, pùjèky pøeplácíš a nejde to dìlat do nekoneèna....Tonda11 wrote:Potreboval bych vedet kdyz mam u pujcky napapsano toto "Již máte jednu pùjèku. Obdržel jste € 2.500.000,00 s úroèením 15 %. Stále Vám zbývá uhradit 26 týdenních splátek v hodnotì € 53.241,00."...tak kdyz dam predcasne splaceni tak co se stane???Jak to bude s urokama a tak.Ted mam penize ale potrebuju na jednoho hrace asi o 400k vic tak kdybychh dal ted to predcasne splaceni a hned vzapeti bych vzal novou pujcku tak bych mel mit vic ne??
Dekuju predem za radu
Andrew - Sokol Čejč
-
co nejde dìlat do nekoneèna a co pøeplácíš? Moc Ti nerozumím. Úroky platíš vždy stejný, at to splatíš první den nebo podle plánu každý týden. A když si budeš brát pùjèku poøád dokola (do nekoneèna), tak budou úroky poøád stejný.Sokol Cejc wrote:Tak pøedèasnì zaplatíš cca 1,4 M. Když si pak hned vezmìš 2,5 M pùjèku, tak by jsi mìl mít nìjaké peníze navíc. Bacha ale na to, pùjèky pøeplácíš a nejde to dìlat do nekoneèna....Tonda11 wrote:Potreboval bych vedet kdyz mam u pujcky napapsano toto "Již máte jednu pùjèku. Obdržel jste € 2.500.000,00 s úroèením 15 %. Stále Vám zbývá uhradit 26 týdenních splátek v hodnotì € 53.241,00."...tak kdyz dam predcasne splaceni tak co se stane???Jak to bude s urokama a tak.Ted mam penize ale potrebuju na jednoho hrace asi o 400k vic tak kdybychh dal ted to predcasne splaceni a hned vzapeti bych vzal novou pujcku tak bych mel mit vic ne??
Dekuju predem za radu
Zpùsob na jaký se ptá Tonda11 jsem už taky párkrát aplikoval, když mi chybìlo pár penízek, takže se dá.
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
já to pochopil tak, že prostì platíš víc, takže ti to pomalu vysává úèet, proto to nejde dìlat do nekoneènaPaTTTTrick wrote:co nejde dìlat do nekoneèna a co pøeplácíš? Moc Ti nerozumím. Úroky platíš vždy stejný, at to splatíš první den nebo podle plánu každý týden. A když si budeš brát pùjèku poøád dokola (do nekoneèna), tak budou úroky poøád stejný.
Zpùsob na jaký se ptá Tonda11 jsem už taky párkrát aplikoval, když mi chybìlo pár penízek, takže se dá.
FC Alkoholicks
jojo o tohle mi presne slo ze kdyz splatim predcasne pujcku a vemu novou tak ze budu mit vic penezPaTTTTrick wrote:co nejde dìlat do nekoneèna a co pøeplácíš? Moc Ti nerozumím. Úroky platíš vždy stejný, at to splatíš první den nebo podle plánu každý týden. A když si budeš brát pùjèku poøád dokola (do nekoneèna), tak budou úroky poøád stejný.Sokol Cejc wrote:Tak pøedèasnì zaplatíš cca 1,4 M. Když si pak hned vezmìš 2,5 M pùjèku, tak by jsi mìl mít nìjaké peníze navíc. Bacha ale na to, pùjèky pøeplácíš a nejde to dìlat do nekoneèna....Tonda11 wrote:Potreboval bych vedet kdyz mam u pujcky napapsano toto "Již máte jednu pùjèku. Obdržel jste € 2.500.000,00 s úroèením 15 %. Stále Vám zbývá uhradit 26 týdenních splátek v hodnotì € 53.241,00."...tak kdyz dam predcasne splaceni tak co se stane???Jak to bude s urokama a tak.Ted mam penize ale potrebuju na jednoho hrace asi o 400k vic tak kdybychh dal ted to predcasne splaceni a hned vzapeti bych vzal novou pujcku tak bych mel mit vic ne??
Dekuju predem za radu

Jinak dik vsem za pomoc

UNION ZIZKOV
Ahojte neviete niekto preco nemozem pozvat jedneho manazera na dnes o 22:00?A ked som skusil aj druheho tak sa da len na nedelu.A som skusil aj tretieho aj toho len na nedelu.Poradte pls dakujem,
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/
18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/
18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
-
neposlal si už pozvánku nìkomu jinýmu nebo ji nemáš na poolu? a maj vùbec oni volno?Erix7 wrote:Ahojte neviete niekto preco nemozem pozvat jedneho manazera na dnes o 22:00?A ked som skusil aj druheho tak sa da len na nedelu.A som skusil aj tretieho aj toho len na nedelu.Poradte pls dakujem,
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
Asi už je to pasé, ale není to tak, že jsi pùvodní pozvánku nezrušil? Na jeden termín mùžeš dát jen jednu pozvánku.Erix7 wrote:Ahojte neviete niekto preco nemozem pozvat jedneho manazera na dnes o 22:00?A ked som skusil aj druheho tak sa da len na nedelu.A som skusil aj tretieho aj toho len na nedelu.Poradte pls dakujem,
A pokud jsi zrušil, tak ti další mìli prostì termín už obsazenej... v nabídce vidíš jen termíny, kdy mají oba týmy volno.
-
jj, pøesnì tak jsem to k té pùjèce myslel...pùjèíš si 2,5 zaplatiíš víc, to je logické...Ale vzít si 2,5 M pak ji natvrdo doplatit (když už máš èást zaplacenou) a vzít si novou...a zase ji pøeplatíš...prostì je to èím dál tím víc a víc...a v dlouhodobém hledisku se to nevyplatí, tak sem to myslel..
díky kofi za doplnìní. Taky jsem pùjèku ze zaèátku mìl, teï už ji ale nemám a ani si nevezmu, to už by muselo být....tak jsem to myslel.
EDIT: pùjèíš si 2,5 M a na 5 % úrok zapatíš 2,63 M
na 15 % úrok zaplatíš 2,88 M
A si to pøebere každý sám, jestli je to moc nebo málo

díky kofi za doplnìní. Taky jsem pùjèku ze zaèátku mìl, teï už ji ale nemám a ani si nevezmu, to už by muselo být....tak jsem to myslel.

Andrew - Sokol Čejč
-
jasne že z èistì ekonomických dùvodù je to neefektivní, ale pokud Ti chybí tøeba 0,5M a potøebuješ je rychle na nìjakého hráèe, tak je toto nejrychlejší cesta (a v nìkterých pøípadech kdy je hráè dost levný je to i výhodné)Sokol Cejc wrote:jj, pøesnì tak jsem to k té pùjèce myslel...pùjèíš si 2,5 zaplatiíš víc, to je logické...Ale vzít si 2,5 M pak ji natvrdo doplatit (když už máš èást zaplacenou) a vzít si novou...a zase ji pøeplatíš...prostì je to èím dál tím víc a víc...a v dlouhodobém hledisku se to nevyplatí, tak sem to myslel..
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Tisková prohlášení
Zajímalo by mì proè mi nejde psát tisková prohlášení. Je to snad tím ,že je maj èlenové SPFA?
Netris->Hell Riders->E.21