Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

Jenom si dej pozor na to, že nìkterý vìci nejdou v mínusu udìlat. Nejvíc to vadí u prodloužení smlouvy hráèùm - pokud ti smlouva dobìhne a ty nemáš peníze, hráè je fuè.
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

taky se vam nechce naèíst sp stejnì jako mì doufám
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
svoo

Post by svoo »

jj nejde mi to taky :-) asi dostal sjarel BAN a zavrel kram :lol:
Svoo s.r.o
Image
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Mne tiez nejde ani na firefoxu ani na Opere ani v IE.
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/

18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
alonzo1977
Team Manager

Re: pomoze niekto

Post by alonzo1977 »

MošnaM wrote:
alonzo1977 wrote:
alonzo1977 wrote:potrebujem pomoc pri riadeni klubu alexejtuleja@hotmail.co.uk alebo http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php cez spm moje meno je pivarnik team fc sekcov dakujem
chcel som sa oytat ak mam pozicku a nemem peniaze co sa stane?????????? poradte
Nic. Splátka se odeète a finance klubu pùjdou do mínusu. Do -2M to nevadí :wink: .
diky moc ajeste toto kazdy zapas mam vic vydaju ako prijmu dase stym neco delat???????????
alonzo1977
Team Manager

dekuji

Post by alonzo1977 »

prosim vas poradte mam veci vydaje ako prijmy co mam stym delat??????
Netris1

Re: dekuji

Post by Netris1 »

alonzo1977 wrote:prosim vas poradte mam veci vydaje ako prijmy co mam stym delat??????
Zvýšit vstupný,snížit platy,využíat reklamní tabule,nìkoho prodat....Možností je dost.
Netris->Hell Riders->E.21
Balík
Team Manager

Post by Balík »

vím, že už to tady musí být stokrát zodpovìzeno, ale kdo to má hledat... :) Fyzièka se bìhem simulace ve 4:00 doplòuje pøed zápasem nebo až po?
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Balík wrote:vím, že už to tady musí být stokrát zodpovìzeno, ale kdo to má hledat... :) Fyzièka se bìhem simulace ve 4:00 doplòuje pøed zápasem nebo až po?
po
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Tiger Baros wrote:
Balík wrote:vím, že už to tady musí být stokrát zodpovìzeno, ale kdo to má hledat... :) Fyzièka se bìhem simulace ve 4:00 doplòuje pøed zápasem nebo až po?
po
kurnik šopa! chtìl sem radìj slyšet, že pøed :) ale díky za odpovìï!
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

nìjak si poøádnì nemužu srovnat v hlavì co bude lepèí ale asi to nebude žádny markantní rozdíl:

kolik že je pøesnì když posunu hráèe ve stejne øade o jednu pozici?

budto budu hrat: 3-4-3 s tim že na postu LF bude hrát CF s vykonem 64 a na RF bude hrát RF s vykonem 65
nebo budu hrát 4-4-2 s tim že na postu CB bude LB s vykonem 65 a ten CF co by byl pøi první taktice na LF bude normalnì jako druhy CF

je to ubec trochu chapatelne?

jestli ne tak mi alespon øeknìte o kolik je to snížení vykonu pøi posunutí o jednu pozicy ve stejné øadì a ja si vykony nahazim do te tabulky v excelu a uvidim co a jak,protože asi na to bude taky mit hocne vliv taktika jaka se da nejlepe pøi tìchto rozestaveních využít
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
happyna17

Post by happyna17 »

Fifi.5 wrote:nìjak si poøádnì nemužu srovnat v hlavì co bude lepèí ale asi to nebude žádny markantní rozdíl:

budto budu hrat: 3-4-3 s tim že na postu LF bude hrát CF s vykonem 64 a na RF bude hrát RF s vykonem 65
nebo budu hrát 4-4-2 s tim že na postu CB bude LB s vykonem 65 a ten CF co by byl pøi první taktice na LF bude normalnì jako druhy CF

jestli ne tak mi alespon øeknìte o kolik je to snížení vykonu pøi posunutí o jednu pozicy ve stejné øadì a ja si vykony nahazim do te tabulky v excelu a uvidim co a jak,protože asi na to bude taky mit hocne vliv taktika jaka se da nejlepe pøi tìchto rozestaveních využít
Zkus se mrknout FAQ
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

happyna17 wrote:
Fifi.5 wrote:nìjak si poøádnì nemužu srovnat v hlavì co bude lepèí ale asi to nebude žádny markantní rozdíl:

Zkus se mrknout FAQ
ok díky,dal jsem si nìjakou teoretickou hodnotu poklesu protože je jedno kolik je když bude v obou pøípadech stejna :!: což take bude logicky.
a jak jsem tam zadaval ty hodnoty tak mi docvalko že je to uplnì jedno,protože souèet vykonu jednotlivych hraèu na høišti bude stejny v obou pøípadech
a ten vypoèet v excelu my vypoèítal i stejnou taktiku takže je to jedno jak budu hrát

tak díky :!:
FC Petrovièky:
Netris1

Post by Netris1 »

Chtìl bych se zeptat co ovlivòuje jestli mam dát taktiku protiútoky,pøihrávky a okolik to sníží/zvýší výkon...(neodkazujte mì na SPMT to mi nejde...)
Netris->Hell Riders->E.21
Woko

Post by Woko »

Netris1 wrote:Chtìl bych se zeptat co ovlivòuje jestli mam dát taktiku protiútoky,pøihrávky a okolik to sníží/zvýší výkon...(neodkazujte mì na SPMT to mi nejde...)
Záleží na tom, jaký hraješ rozestavení a jak dobøe ti hrajou hráèi v obranì, záloze a útoku...
Koukal sem, že hraješ 4-3-3, kde je taktika pøihrávky blbost...
Na 4-3-3 je nejlepší buï protiútoky (pokud kvalita útoèníkù pøevyšuje kvalitu obráncù) nebo dlouhé míèe (všechny ostatní pøípady)
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”