Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Mne tiez nejde ani na firefoxu ani na Opere ani v IE.
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/
18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/
18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
-
- Team Manager
Re: pomoze niekto
diky moc ajeste toto kazdy zapas mam vic vydaju ako prijmu dase stym neco delat???????????MošnaM wrote:Nic. Splátka se odeète a finance klubu pùjdou do mínusu. Do -2M to nevadíalonzo1977 wrote:chcel som sa oytat ak mam pozicku a nemem peniaze co sa stane?????????? poradtealonzo1977 wrote:potrebujem pomoc pri riadeni klubu alexejtuleja@hotmail.co.uk alebo http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php cez spm moje meno je pivarnik team fc sekcov dakujem.
-
- Team Manager
dekuji
prosim vas poradte mam veci vydaje ako prijmy co mam stym delat??????
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: dekuji
Zvýšit vstupný,snížit platy,využíat reklamní tabule,nìkoho prodat....Možností je dost.alonzo1977 wrote:prosim vas poradte mam veci vydaje ako prijmy co mam stym delat??????
Netris->Hell Riders->E.21
-
nìjak si poøádnì nemužu srovnat v hlavì co bude lepèí ale asi to nebude žádny markantní rozdíl:
kolik že je pøesnì když posunu hráèe ve stejne øade o jednu pozici?
budto budu hrat: 3-4-3 s tim že na postu LF bude hrát CF s vykonem 64 a na RF bude hrát RF s vykonem 65
nebo budu hrát 4-4-2 s tim že na postu CB bude LB s vykonem 65 a ten CF co by byl pøi první taktice na LF bude normalnì jako druhy CF
je to ubec trochu chapatelne?
jestli ne tak mi alespon øeknìte o kolik je to snížení vykonu pøi posunutí o jednu pozicy ve stejné øadì a ja si vykony nahazim do te tabulky v excelu a uvidim co a jak,protože asi na to bude taky mit hocne vliv taktika jaka se da nejlepe pøi tìchto rozestaveních využít
budto budu hrat: 3-4-3 s tim že na postu LF bude hrát CF s vykonem 64 a na RF bude hrát RF s vykonem 65
nebo budu hrát 4-4-2 s tim že na postu CB bude LB s vykonem 65 a ten CF co by byl pøi první taktice na LF bude normalnì jako druhy CF
jestli ne tak mi alespon øeknìte o kolik je to snížení vykonu pøi posunutí o jednu pozicy ve stejné øadì a ja si vykony nahazim do te tabulky v excelu a uvidim co a jak,protože asi na to bude taky mit hocne vliv taktika jaka se da nejlepe pøi tìchto rozestaveních využít
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!

-
Zkus se mrknout FAQFifi.5 wrote:nìjak si poøádnì nemužu srovnat v hlavì co bude lepèí ale asi to nebude žádny markantní rozdíl:
ok díky,dal jsem si nìjakou teoretickou hodnotu poklesu protože je jedno kolik je když bude v obou pøípadech stejnahappyna17 wrote:Zkus se mrknout FAQFifi.5 wrote:nìjak si poøádnì nemužu srovnat v hlavì co bude lepèí ale asi to nebude žádny markantní rozdíl:

a jak jsem tam zadaval ty hodnoty tak mi docvalko že je to uplnì jedno,protože souèet vykonu jednotlivych hraèu na høišti bude stejny v obou pøípadech
a ten vypoèet v excelu my vypoèítal i stejnou taktiku takže je to jedno jak budu hrát
tak díky

FC Petrovièky:

Záleží na tom, jaký hraješ rozestavení a jak dobøe ti hrajou hráèi v obranì, záloze a útoku...Netris1 wrote:Chtìl bych se zeptat co ovlivòuje jestli mam dát taktiku protiútoky,pøihrávky a okolik to sníží/zvýší výkon...(neodkazujte mì na SPMT to mi nejde...)
Koukal sem, že hraješ 4-3-3, kde je taktika pøihrávky blbost...
Na 4-3-3 je nejlepší buï protiútoky (pokud kvalita útoèníkù pøevyšuje kvalitu obráncù) nebo dlouhé míèe (všechny ostatní pøípady)
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9