Moderator: Czech Moderators
Tak to jsem moc rád, že se Robo přihlásil.Hadis wrote:Věc : úhrada z jiné banky
Čáskta : 500.00 CZK
Nick : robatko10
Robatko se stal sedmým členem, který opravdu chce jet do Velkých Pavlovic na sraz.
Chtěl bych upozornit všechny manažery, kteří jsou v seznamu od Xixora napsaní, že příjem záloh je pouze do 20.4.2010. To je něco málo přes jeden měsíc.
Pokud situace, jaká je teď ( 7 příchozích plateb ) bude i v polovině dubna, budu vážně uvažovat o zrušení akce a předání organizace někomu jinému ! Máme rezervovaných 30 míst, z toho potvrzených od Vás pouze 7 !!
Proto neváhejte a posílejte svoje potvrzení příjezdu !
Pokud chcete nechat poslání zálohy na poslední chvíli, může se stát, že Vaše platba nedorazí včas, tj. do 20. dubna, a poté nebude pro Vás objednáno lůžko. Bude-li Vás několik, Vaše plánování cest ze všech kouků české země bude bezpředmětné !
Hadis
Teda tak toto je vážně dobrý jokedawron wrote:Když to pošlu teď hned, připíšeš mi k dobru úrok za jeden měsíc? (Přičemž doufám, že tam máš alespoň 2%.)
Aspoň někdo to pochopil.tom17 wrote:Teda tak toto je vážně dobrý jokedawron wrote:Když to pošlu teď hned, připíšeš mi k dobru úrok za jeden měsíc? (Přičemž doufám, že tam máš alespoň 2%.)
Jasan, na finančním trhu je spousta příležitostí a jsem si jistý, že Ty jako dobrý hospodář jsi schopný tu částku za měsíc alespoň zdvojnásobitdawron wrote:Aspoň někdo to pochopil.tom17 wrote:Teda tak toto je vážně dobrý jokedawron wrote:Když to pošlu teď hned, připíšeš mi k dobru úrok za jeden měsíc? (Přičemž doufám, že tam máš alespoň 2%.)
Nicméně pravdou je, že prachy se musí točit a raději s nimi do posledního okamžiku budu točit já sám. Děkuji za pochopení.
MNM wrote:Tak už jsem červený! A důležité je , že přijede Hadis s Betisem, už se těším na duchaplné debaty při skleničce v Twistru, doufám, že přijde paní proužkatá, a snad nezemřela, už neco pamatovalaMartin
Matteo76 wrote:....
to mi něco připomíná, seděli jsme tam spolu MNM (+ etwas, raynook a další)
doufám, že toho Twistra zopáknem
Matteo76 wrote:to mi něco připomíná, seděli jsme tam spolu MNM (+ etwas, raynook a další)
chvilku mi to trvalo než jsem pochopil cos tím chtěl říctFoxir wrote:Matteo76 wrote:to mi něco připomíná, seděli jsme tam spolu MNM (+ etwas, raynook a další)
Oprava - seděli tam etwas + Raynook, MNM a další
Teda Tomky !! To přece je jasný každýmu i po rocetomkycz wrote:chvilku mi to trvalo než jsem pochopil cos tím chtěl říctFoxir wrote:Matteo76 wrote:to mi něco připomíná, seděli jsme tam spolu MNM (+ etwas, raynook a další)
Oprava - seděli tam etwas + Raynook, MNM a další
no jo v průběhu náročné 24 h šichty kdy se o mě ještě k tomu pokouší choroba je to snad omluvitelné že už mi to moc nepáliloHadis wrote: Teda Tomky !! To přece je jasný každýmu i po roce![]()
![]()