zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

5zizou5
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by 5zizou5 »

no svůj zítřejší ligový zápas radši ani nechci vidět, dnešní ligu se mi zranilo LM z A-tymu, CF z A-tymu je dlouhodobe zranenej (bylo na 10 dni, zbyva 7), CB z A-tymu se dnes uzdravilo, ale fyzicka na ligu jeste neni, to bude az v pondeli, takze 3 hraci z A-tymu nemuzou hrat kvuli zraneni, coz jeste jde, ale nejak jsem vubec nehlidal karty a hral zapasy bez koukani, kdo uz ma v ikonkach dve zobrazeny, no a v dnesni lize dostalo 7 hracu 3. zlutou kartu, jsou mezi nimi LB,RB,CM,CM,RM,LF ... vsichni z A-tymu a ten sedmy je nahradni LM, ktery nastoupil do zapasu misto zraneneho LM z A-tymu, takze na zitrejsi ligu mi chybi z A-tymu:
LB,CB,RB,
LM,CM,CM,RM,
LF,CF

takze z A-tymu budou na ligu pripraveni jen GK a RF, jestli se jeste nezrani :roll:
a B-tym u vetsiny postu nemam jeste dotrenovany a treba beckovy LM ac na maxu, tak stoji kvuli kartam a treti je junior v treninku, takze jeste ze v lize mam na prvnim miste naskok a muzu ze 4 zbyvajicich zapasu 2 prohrat :P

ale proste takovou mizerii jsem jeste nazazil...
Image
You will never drink alone!
LŽÍCE TU NENÍ Image
zajdaz

Post by zajdaz »

Tak to je fakt pech no, to víš no SP ti ještě hodí nějaký ten klacek pod nohy na cestou za titulem. Ale tohle jsem fakt ještě neviděl.
kopeckar

Post by kopeckar »

Komisař a jeho utkvělá představa o tom, jak funguje přestupní politika. :mrgreen:

Image
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

kopeckar wrote:Komisař a jeho utkvělá představa o tom, jak funguje přestupní politika. :mrgreen:

Image
:lol: :lol: :lol: no jo no, ale naštve to :lol: :lol: :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote:Komisař a jeho utkvělá představa o tom, jak funguje přestupní politika. :mrgreen:

Image
no teda pane kolego , já se přiznám, že bych reagoval stejně jako pan Komisař :wink: - i když vím,že trh je trh a kšeft je kšeft ,
tehdá jsem takhle vynadal Hernánovi , že mě na poslední chvíli přehodil a chudák si toho nevšiml,že tam jsem já a bylo mu to líto , nakonec nám toho hráče vyfoukl uplně někdo třetí :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:no teda pane kolego , já se přiznám, že bych reagoval stejně jako pan Komisař :wink: - i když vím,že trh je trh a kšeft je kšeft ,
tehdá jsem takhle vynadal Hernánovi , že mě na poslední chvíli přehodil a chudák si toho nevšiml,že tam jsem já a bylo mu to líto , nakonec nám toho hráče vyfoukl uplně někdo třetí :lol:
To máte těžký pane, jak už víte, tak mě emigroval kubánský hlavní trenér a vzal sebou tři hráče GK,CB a CM. Takž je potřeba zacelit otevřené rány a tak nemůžeme koukat na to kdo má či nemá o hráče zájem. Nejsme charita. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

Když se tady bavíte o tom kdo a jak Vám vyfoukl hráče, tak mě dnes dostalo to, že manažer z D divize - mirdadvor, si nepohlídal konec smlouvy prodávaného hráče = Jean-Baptiste Clark Nemlin (na kterého jsem mimochodem měl nejvyšší nabídku 4.5M) a dnes se stal volným hráčem! Takže jak on tak já mam prd :mrgreen:
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

jonY.h wrote:Když se tady bavíte o tom kdo a jak Vám vyfoukl hráče, tak mě dnes dostalo to, že manažer z D divize - mirdadvor, si nepohlídal konec smlouvy prodávaného hráče = Jean-Baptiste Clark Nemlin (na kterého jsem mimochodem měl nejvyšší nabídku 4.5M) a dnes se stal volným hráčem! Takže jak on tak já mam prd :mrgreen:
a je na trhu zdarma? nebo takový hráč zanikne?? -nemám s tím zkušennost (naštěstí)
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

pupajdi13 wrote:
jonY.h wrote:Když se tady bavíte o tom kdo a jak Vám vyfoukl hráče, tak mě dnes dostalo to, že manažer z D divize - mirdadvor, si nepohlídal konec smlouvy prodávaného hráče = Jean-Baptiste Clark Nemlin (na kterého jsem mimochodem měl nejvyšší nabídku 4.5M) a dnes se stal volným hráčem! Takže jak on tak já mam prd :mrgreen:
a je na trhu zdarma? nebo takový hráč zanikne?? -nemám s tím zkušennost (naštěstí)
Je na trhu ZDARMA :twisted: Proto se může tlouct do hlavy, přišel o 4.5M :twisted:
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
kopeckar

Post by kopeckar »

jonY.h wrote:
pupajdi13 wrote:a je na trhu zdarma? nebo takový hráč zanikne?? -nemám s tím zkušennost (naštěstí)
Je na trhu ZDARMA :twisted: Proto se může tlouct do hlavy, přišel o 4.5M :twisted:
Tak teď tomu teda vůbec nerozumím. Mě včera ráno odešel trenér + GK,CB a CM. Trenér se v seznamu trenérů objevil, ale hráči na transferu ne. Tak jsem si řekl, že systém zachová asi jen změstnance a teď tady čtu, že pokud už hráč na trhu je a vyprší mu v té době smlouva, tak nezanikne. To mě teda hlava nebere. :roll:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

kopeckar wrote:
jonY.h wrote:
pupajdi13 wrote:a je na trhu zdarma? nebo takový hráč zanikne?? -nemám s tím zkušennost (naštěstí)
Tak teď tomu teda vůbec nerozumím. Mě včera ráno odešel trenér + GK,CB a CM. Trenér se v seznamu trenérů objevil, ale hráči na transferu ne. Tak jsem si řekl, že systém zachová asi jen změstnance a teď tady čtu, že pokud už hráč na trhu je a vyprší mu v té době smlouva, tak nezanikne. To mě teda hlava nebere. :roll:
Je to tak, není to tak dávno, co jsem kupoval hráče a přišel mi vzkaz, že můj příhoz byl zrušen a hráč je bez týmu na transferu na volný přestup.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote: Tak teď tomu teda vůbec nerozumím. Mě včera ráno odešel trenér + GK,CB a CM. Trenér se v seznamu trenérů objevil, ale hráči na transferu ne. Tak jsem si řekl, že systém zachová asi jen změstnance a teď tady čtu, že pokud už hráč na trhu je a vyprší mu v té době smlouva, tak nezanikne. To mě teda hlava nebere. :roll:
taky jsem ty tvé mazlíky hledal , ale nenašel :lol:
Edit přehazování : jak jsi řešil s Hadisem(panem komisařem) , tak se mi ta moje reakce do vašeho sporu krutě vymstila :oops: - 5 dní si takhle krásně držím vyvoněnýho luxusního středního utočníčka a už si říkám,paráda , zítra ráno přijde a ejhle co se dneska v poledne nezačalo dít , přehozy jako blázen od dvou mých oblíbenců , tak jsem se to pokusil SZ spacifikovat a když už jsem byl snad na dobré cestě , tak si nahodil nějakej FK Chmel a toho neznám :cry: , takže mám smolíka .
celkový výsledek : jsem z toho nas.... , otrávený a šel jsem radši s malým ven , jinak by to odnesla klávesnice :lol:
takže příště pro všechny informace : když mám chuť někde někoho přehodit , nejdříve se slušně dotyčného dotáži , zdali mu to je po chuti a až posléze dávám svou vyšší nabídku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vratka k tomu utočníkovi - teď už je jeho cena samozřejmě vyšponovaná na nehezký částce a celý transfer tak postrádá tu výhodu ještě dnešního rána.
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:[
Edit přehazování : jak jsi řešil s Hadisem(panem komisařem) , tak se mi ta moje reakce do vašeho sporu krutě vymstila :oops: - 5 dní si takhle krásně držím vyvoněnýho luxusního středního utočníčka a už si říkám,paráda , zítra ráno přijde a ejhle co se dneska v poledne nezačalo dít , přehozy jako blázen od dvou mých oblíbenců , tak jsem se to pokusil SZ spacifikovat a když už jsem byl snad na dobré cestě , tak si nahodil nějakej FK Chmel a toho neznám :cry: , takže mám smolíka .
celkový výsledek : jsem z toho nas.... , otrávený a šel jsem radši s malým ven , jinak by to odnesla klávesnice :lol:
takže příště pro všechny informace : když mám chuť někde někoho přehodit , nejdříve se slušně dotyčného dotáži , zdali mu to je po chuti a až posléze dávám svou vyšší nabídku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vratka k tomu utočníkovi - teď už je jeho cena samozřejmě vyšponovaná na nehezký částce a celý transfer tak postrádá tu výhodu ještě dnešního rána.
Kdybych měl prachy pane, tak tam ode mě byla včera nabídka taky. Jenže mi představenstvo s úsměvem sdělilo ať si trhnu nohou, že prej nemáme tolik peněz. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote:
Kdybych měl prachy pane, tak tam ode mě byla včera nabídka taky. Jenže mi představenstvo s úsměvem sdělilo ať si trhnu nohou, že prej nemáme tolik peněz. :mrgreen:
pane kolego , tím mi chcete říct,že by jste mě bez milosti , suvereně přehodil jo? :roll: :shock: - to se mi nechce věřit .
Sakriš - já tohle prostě nedělám , přišel jsem už díky tomu o spousty hráčů , když jsem tam viděl nahlášeného svého známého , tak jsem se mu do toho prostě nevrtal , takže bud jsem moc slušnej a nebo moc velkej blbec :!: :roll:
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote: Edit přehazování : jak jsi řešil s Hadisem(panem komisařem) , tak se mi ta moje reakce do vašeho sporu krutě vymstila :oops:
kolegové, kde jste řešili můj "problém" s kopečkářem ? :lol:
Já jsem si taky tak pěkně říkal, dnes mi ten hráč přijde a ráno kouknu, super, výhra v lize, 4 zprávy - tabule, turnaj, zrušenej turnaj a vyšší nabídka, říkám si sakriš a přesně o pět procent, nebo jak to má být, no a najednou se zadívám a on tam Ňoumíci - tak v tu ranu letěla zpráva Kopečkářovi, co že si to "dovolil" atd. :lol: :lol:
AC Had Bozak

Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”