pupajdi13 wrote:
já jsem tam ráno na Vás reagoval,si vyjeď nahoru, dokonce stojím na Vaší straně pane Komisař, já tohle nemám rád i když vím,že je to trh a tam naký kamaráčofty jdou stranou , já to prostě nedělám a o to víc mě pak s...e,když to někdo udělá mě, dopadl jsem dneska jako Vy , tak budte v klidečku nejste v tom sám
Aha, tak vysoko jsem nevyroloval
kopeckar wrote:No kdybych byl překupník, tak se na to můžu ze známosti ohlížet, ale pokud kupuju podle aktuální potřeby konkrétního hráče a potřebuju ho celkem nutně, tak jdou ohledy stranou, kór když mě cca 8-12M v živé formě včera udělalo pápá. Jsem ještě ve hře v SP a tak je třeba něco přikúpit.

To máš sice pravdu, ale že Ti odešlo 8-12 M živé váhy je jen a jen Tvoje p.........
Já si pro tyto případy dávám hranici pět dní a podepisuji smlouvu, abych předešel tomu, že na to prostě zapomenu, nebo se nedostanu na PS.
kopeckar wrote:Komisař a jeho utkvělá představa o tom, jak funguje přestupní politika.
obr....
Ano, pokud se jedná o hráče, kterého si vyhlídnu a těsně před koncem termínu a to ve 23:30 mě přeplatí o 5% známej manažer ( předpokládám, že dnes ve 4:00 by byl můj ) - tak jsu prostě nasranej - jak jsem Ti psal druhou zprávu, kdyby to byl někdo neznámý, mávnu nad tím rukou...
A kdybych to udělal já a někdo mi vynadal, že bych to hned pověsil na fórum...