zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:
pupajdi13 wrote: Edit přehazování : jak jsi řešil s Hadisem(panem komisařem) , tak se mi ta moje reakce do vašeho sporu krutě vymstila :oops:
kolegové, kde jste řešili můj "problém" s kopečkářem ? :lol:
Já jsem si taky tak pěkně říkal, dnes mi ten hráč přijde a ráno kouknu, super, výhra v lize, 4 zprávy - tabule, turnaj, zrušenej turnaj a vyšší nabídka, říkám si sakriš a přesně o pět procent, nebo jak to má být, no a najednou se zadívám a on tam Ňoumíci - tak v tu ranu letěla zpráva Kopečkářovi, co že si to "dovolil" atd. :lol: :lol:
já jsem tam ráno na Vás reagoval,si vyjeď nahoru, dokonce stojím na Vaší straně pane Komisař, já tohle nemám rád i když vím,že je to trh a tam naký kamaráčofty jdou stranou , já to prostě nedělám a o to víc mě pak s...e,když to někdo udělá mě, dopadl jsem dneska jako Vy , tak budte v klidečku nejste v tom sám :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
kopeckar

Post by kopeckar »

No kdybych byl překupník, tak se na to můžu ze známosti ohlížet, ale pokud kupuju podle aktuální potřeby konkrétního hráče a potřebuju ho celkem nutně, tak jdou ohledy stranou, kór když mě cca 8-12M v živé formě včera udělalo pápá. Jsem ještě ve hře v SP a tak je třeba něco přikúpit. :wink:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote: já jsem tam ráno na Vás reagoval,si vyjeď nahoru, dokonce stojím na Vaší straně pane Komisař, já tohle nemám rád i když vím,že je to trh a tam naký kamaráčofty jdou stranou , já to prostě nedělám a o to víc mě pak s...e,když to někdo udělá mě, dopadl jsem dneska jako Vy , tak budte v klidečku nejste v tom sám :mrgreen:
Aha, tak vysoko jsem nevyroloval :lol:
kopeckar wrote:No kdybych byl překupník, tak se na to můžu ze známosti ohlížet, ale pokud kupuju podle aktuální potřeby konkrétního hráče a potřebuju ho celkem nutně, tak jdou ohledy stranou, kór když mě cca 8-12M v živé formě včera udělalo pápá. Jsem ještě ve hře v SP a tak je třeba něco přikúpit. :wink:
To máš sice pravdu, ale že Ti odešlo 8-12 M živé váhy je jen a jen Tvoje p.........
Já si pro tyto případy dávám hranici pět dní a podepisuji smlouvu, abych předešel tomu, že na to prostě zapomenu, nebo se nedostanu na PS.
kopeckar wrote:Komisař a jeho utkvělá představa o tom, jak funguje přestupní politika. :mrgreen:
obr....
Ano, pokud se jedná o hráče, kterého si vyhlídnu a těsně před koncem termínu a to ve 23:30 mě přeplatí o 5% známej manažer ( předpokládám, že dnes ve 4:00 by byl můj ) - tak jsu prostě nasranej - jak jsem Ti psal druhou zprávu, kdyby to byl někdo neznámý, mávnu nad tím rukou...

A kdybych to udělal já a někdo mi vynadal, že bych to hned pověsil na fórum... :roll:
AC Had Bozak

MošnaM

Post by MošnaM »

Možná to někdo vidí jinak, ale já také dodržuji pravidla slušnosti alespoň vůči manažérům, které považuji za své známé. Jestli to je má blbost, tak je, ale vzdávat se toho nebudu :wink: . Když si najdu hráče a vidím, že nejvyšší nabídku má Xixor, Pupajdi a podobně, tak je před příhozem minimálně zkontaktuji.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

No je to tu zajímavé...

Já osobně si nedovedu představit, že bych kámošovi zkazil přestup příhozem pár hodin před automatickým transferem. Jde sice jen o hru, ale tohle je podle mně vůči člověku, kterého znám nebo s ním jinak přátelsky komunikuji na fóru normální prasárna!!
FC JEREMY
xixor

Post by xixor »

MošnaM wrote:Možná to někdo vidí jinak, ale já také dodržuji pravidla slušnosti alespoň vůči manažérům, které považuji za své známé. Jestli to je má blbost, tak je, ale vzdávat se toho nebudu :wink: . Když si najdu hráče a vidím, že nejvyšší nabídku má Xixor, Pupajdi a podobně, tak je před příhozem minimálně zkontaktuji.

Ano, tohle můžu potvrdit. Ozvalo se mi párkrát několik lidí z fóra, že taky toho hráče chtějí s tím, že jdou do té a té výše. Tohle beru jako velice fér a taky se snažím takto nějak jednat.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
tomkycz

Post by tomkycz »

no vzhledem k tomu že na trhu je tak málo kvalitních hráčů a mnoho dobrých manažerů zejména které známe, není to zřídka co se potkáme na TL se zájmem o stejného hráče. A jelikož těch známých je tolik, tak by asi časem člověk nic nekoupil.

Pro pupajdi: ten hráč by ti zítra myslím nepřišel, musel by tam vydržet ještě jeden den... ale uznávám že jsem ti nehezky navýšil cenu hráče... a to jsem ti na něj už nepřihazoval abys neřekl :D
xixor

Post by xixor »

Ale tím, co jsem napsal není řečeno, že jestli něco koupit chci, tak jen proto, že tam je známý z fóra, tak hráče nekoupím. Prostě mu sdělím, chci za toho hráče dát tolik a tolik, přičemž se chci vyhnout nějakému přebíjení. Jestli chceš dát víc - no problem, klidně víc dej. :wink:
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote:
Pro pupajdi: ten hráč by ti zítra myslím nepřišel, musel by tam vydržet ještě jeden den... ale uznávám že jsem ti nehezky navýšil cenu hráče... a to jsem ti na něj už nepřihazoval abys neřekl :D
ráno by byl na Letný :lol: , to musím vědet,když na něm sedím jak slepice skoro 6 dní :wink: ,ale jak říkám , dneska se to sesypalo , Tebe i Medojeda jsem snad možná i ukecal ,ale Chmel Blšany neznám a pokud přihodí,tak jsem víš kde :roll: , Letenská kasa byla vždycky poloprázdná :mrgreen:
ale jak jsi viděl,tak jsem tě tu nikde nejmenoval,aby sis nemyslel,že jsem si na tebe stěžoval :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

xixor wrote:Ale tím, co jsem napsal není řečeno, že jestli něco koupit chci, tak jen proto, že tam je známý z fóra, tak hráče nekoupím. Prostě mu sdělím, chci za toho hráče dát tolik a tolik, přičemž se chci vyhnout nějakému přebíjení. Jestli chceš dát víc - no problem, klidně víc dej. :wink:
přesně tak, už je nás moc co lovíme ve stejných vodách... ale domluvit se můžem, o tom žádná !!!
MošnaM

Post by MošnaM »

xixor wrote:Ale tím, co jsem napsal není řečeno, že jestli něco koupit chci, tak jen proto, že tam je známý z fóra, tak hráče nekoupím. Prostě mu sdělím, chci za toho hráče dát tolik a tolik, přičemž se chci vyhnout nějakému přebíjení. Jestli chceš dát víc - no problem, klidně víc dej. :wink:
Naprostý souhlas :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
kopeckar

Post by kopeckar »

No nechtěl jsem to komentovat, ale už prostě musím. Takže já na to mám stejnej názor jako je ten poslední xixorův. Hold to ale nejde vždy.

Včera jsem měl tak nabitej den, že jsem nevěděl kde mi hlava stojí. Po příjezdu z práce kolem 18 hodiny jsem se šel na hodinku projet na trajku a zaběhat, následně jsem dodělával resty do práce, přitom jen tak zběžně něco porobil na SP, kolem 20.15 mi volal zákazník kvůl objednváce, od 20.30 do 21.45 jsem hrál online partii opisovaného scrabble, pak se konečně navečeřel, okomentoval první 4 skupiny svého právě rozlosovaného turnaje a až pak někdy kolem 23.30 jsem se dostal na trh. Ten hráč co se mi líbí by druhej den odešel, podobnýho jsem tam v té chvíli neviděl a tak to nešlo jinak vyřešit. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

pupajdi13

Post by pupajdi13 »