Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

oplati sa dat utocnikovi individualne povinnosti ktore mu zlepsia strelbu aj ked ju ma uz na 99%? diky
petan1212
Team Manager

Post by petan1212 »

vyplatí a piš jen do tohohle topiku a ne do topiku Pripominky k "Vše co jste chtìli vìdìt o SP..."
Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Post by Papa Bouba Diop »

sakra už mì to štve...jak se mùže stát aby mýmu hráèi neustále klesala energie i když jí má poøád nastavenou na tréninku.pochopil bych to kdybych mu trénoval nìjaký jiný skill a energie klesla, ale když jí trénuje tak jak je možný že mu nestále stoupá a pak následnì zas klesne.dotrénovávám tak juniora, kterýho bych rád zaøadil do A-týmu a potøebuju mu tu energii dotrénovat.tohle se mì teda ještì nikdy nestalo
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Když dávám do prodeje urèitého hráèe, tak mu klesne morálka o pøibližnì 25%, tak bych rád vìdìl jestli to náhodou nefunguje i obrácenì...když ho z nabídky odstraním, jestli se mu morálka zas nezvedne... díky za odpovìï.
Netris1

Post by Netris1 »

Balík wrote:Když dávám do prodeje urèitého hráèe, tak mu klesne morálka o pøibližnì 25%, tak bych rád vìdìl jestli to náhodou nefunguje i obrácenì...když ho z nabídky odstraním, jestli se mu morálka zas nezvedne... díky za odpovìï.
Ne-vlastnoruènì ,,vyzkoušeno" (a jsem rád ,že ho nikdo nechtìl dneska se jeví jako nej útoèník :lol: )
Netris->Hell Riders->E.21
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Balík wrote:Když dávám do prodeje urèitého hráèe, tak mu klesne morálka o pøibližnì 25%, tak bych rád vìdìl jestli to náhodou nefunguje i obrácenì...když ho z nabídky odstraním, jestli se mu morálka zas nezvedne... díky za odpovìï.
když ho stáhneš, tak mu klesne o 50%
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Ten pokles je ještì markantnìjší, klesne mu asi o dalších cca 45-50%. :wink:
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Balík
Team Manager

Post by Balík »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Ten pokles je ještì markantnìjší, klesne mu asi o dalších cca 45-50%. :wink:
Hmmm, aspoò vím, že mám pøíštì dát radìji nižší cenu... Jo a taky by mì zajímalo, jestli se mu nìjak zmìní morálka, když ho nakonec nikdo nekoupí.
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Balík wrote:
H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Ten pokles je ještì markantnìjší, klesne mu asi o dalších cca 45-50%. :wink:
Hmmm, aspoò vím, že mám pøíštì dát radìji nižší cenu... Jo a taky by mì zajímalo, jestli se mu nìjak zmìní morálka, když ho nakonec nikdo nekoupí.
to je úplnì stejný, jako když bys ho stájl z TL :wink:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
kofi

Post by kofi »

mám technickej dotaz...dneska jsem dostal dvì nabídky na svoje LM Plešku, pøesto se mu doba na TL ukazuje poøád stejná...kdy se ta doba zmìní? Opravdu nerad bych o nìj takhle pøišel, je souèástí vìtší transakce :)
FC Alkoholicks
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

kofi wrote:mám technickej dotaz...dneska jsem dostal dvì nabídky na svoje LM Plešku, pøesto se mu doba na TL ukazuje poøád stejná...kdy se ta doba zmìní? Opravdu nerad bych o nìj takhle pøišel, je souèástí vìtší transakce :)
Pokud opravdu ty nabídky pøišly dnes (urèitì ano, když to píšeš :wink: ), tak zítra pøi simulaci ve 4:00 - 100% neodejdou a doba na TL se pøi této simulaci pøesune na 14 Lis 4:00. 8)
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
krup72

Post by krup72 »

kofi wrote:mám technickej dotaz...dneska jsem dostal dvì nabídky na svoje LM Plešku, pøesto se mu doba na TL ukazuje poøád stejná...kdy se ta doba zmìní? Opravdu nerad bych o nìj takhle pøišel, je souèástí vìtší transakce :)
Ten termín se posouvá jedinì tehdy, když nabídka pøišla míò než 24 hodin pøed pùvodním termínem.
kofi

Post by kofi »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Pokud opravdu ty nabídky pøišly dnes (urèitì ano, když to píšeš :wink: ), tak zítra pøi simulaci ve 4:00 - 100% neodejdou a doba na TL se pøi této simulaci pøesune na 14 Lis 4:00. 8)
to jsem potøeboval vìdìt, díky Hernáne :)
2 Krup: mìl by se prodat 13. listopadu ve 04:00 :arrow: tzn. zítra ráno, tudíž ty dvì nabídky jsou 100% pod 24 hodinama
ještì jednou díky :)
FC Alkoholicks
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

co je najlepsie aku mam dat taktiku proti protiutokom agresivita 60 rozhodca prisnost 80 on ma najlepsi utok ja mam dobry stred obrany kraj obrany mam slaby zalohu dobru aj utok diky
Netris1

Post by Netris1 »

paaaco wrote:co je najlepsie aku mam dat taktiku proti protiutokom agresivita 60 rozhodca prisnost 80 on ma najlepsi utok ja mam dobry stred obrany kraj obrany mam slaby zalohu dobru aj utok diky
Chtìlo by to znáít tvoje rozestavení...Jinak pokud máš 4-3-3 a máš dobrou jak obranu i útok a záloha špatná tak dlouhé míèe(aspoò mì to odpoivìdìli)
Netris->Hell Riders->E.21
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”