pupajdí nenastavuje lavičku, jeho chyba...

Moderator: Czech Moderators
Zní to tomkycz blbě, ale je to skutečně náhoda !!!tomkycz wrote:to taky umí nasrat když člověk má tým poladěnej a dostane redku na mírného rozhodčího...když to ještě k tomu odnese útočně laděnej záložník ( pravda, nejagresivnější hráč týmu ), není co řešit... z tohoto pohledu zasloužené body pro domácí tým, gratz...
pupajdí nenastavuje lavičku, jeho chyba...ikdyž stejně by mu to zřejmě nestačilo ani na haluz bod, leda že by nastudoval mccgradyho penalty ( sice tvrdí, že je má nastavené na random, ale dost často se mu strany opakují, náhoda...??? )
Hehe,,,,no pěkný , hezká souhra a už se topím pod čarou a konto narostlo do pěkného mínusu,....není to příjemnej pohled ani na zápas ani na tabulku.kopeckar wrote:Tak nám zařízli šerifa paní Müllerová :
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=52
Prokleté číslo 25. Ve 25 minutě přišel borec o zahrál výkon 25 a ještě se nechal po dvou žlutých vyloučit a nebyl sám. 5 ŽK a z nich 2 zdvojené plus to zranění je na jeden mač dost.
Mám po 4 denní šichtě, ted jsem vstal, viděl tuhle celou beznaděj dostal nervy,že to večer neklapne,tak jsem to radši zkusil hned ....a naštestí to jde ,nemám sice Radůzčinýho tréňu ,ale aspon že to funguje.ps2512 wrote:myslím že ho nemůžeš vyplatit, když jsi v mínuse
Vyšetřován..tohle už je vážně moc..hrajeme ještě na netu..nebo už se brodíme na našich pažitech..pupajdi13 wrote:Mám po 4 denní šichtě, ted jsem vstal, viděl tuhle celou beznaděj dostal nervy,že to večer neklapne,tak jsem to radši zkusil hned ....a naštestí to jde ,nemám sice Radůzčinýho tréňu ,ale aspon že to funguje.ps2512 wrote:myslím že ho nemůžeš vyplatit, když jsi v mínuse
Jinak k tomu mému zápasu ještě : To mám asi trest os Sjarela (asi mu to dneska pošlu ) , po prvním zápase s Gradym jsem byl vyšetřován (na udajné udání-asi víme od koho) ,proč jsem to tehdá sehrál jak jsem to sehrál ,tak jsem dostal ted za vyučenou...na rozhodčího 37 dvě červené karty a zranění.- asi si budu muset s vůdcem pohovořit nebo mu dát ban
![]()
dneska mě potěšila akorát prohra tvaltnietmee .
btw hippo: puvodně měli tvořit budoucí osu týmu,až mi to klekne....ted je nechci prodávat,abych nehýbal s náladou v týmu,když hraju takhle na hraně o záchranu.
Jsem šerif, čili pracovním SP a musím jít z pozice mé funkce příkladem ostatním....což jsem prý nešel a byl jsem pochopen,až když jsem podrobně rozepsal další zápasy, podpisy smluv hráčů a důvody,které mě k tomu vedly,ač jsem to nakonec stejně všechno posral a rezizoval s dajem a prohrál finále Mince ....a zakončil jsem to větou,že by měl víc věřit lidem,kteří pro něj "zadarmičiáno" pracují.Ataner wrote:
Vyšetřován..tohle už je vážně moc..hrajeme ještě na netu..nebo už se brodíme na našich pažitech..
Právě proto..s ohledem na vše co se zde děje je jeden zápas i pro teplý bonz trosku moc,právě s ohledem na to co vše pro hru děláš ..pupajdi13 wrote:Jsem šerif, čili pracovním SP a musím jít z pozice mé funkce příkladem ostatním....což jsem prý nešel a byl jsem pochopen,až když jsem podrobně rozepsal další zápasy, podpisy smluv hráčů a důvody,které mě k tomu vedly,ač jsem to nakonec stejně všechno posral a rezizoval s dajem a prohrál finále Mince ....a zakončil jsem to větou,že by měl víc věřit lidem,kteří pro něj "zadarmičiáno" pracují.Ataner wrote:
Vyšetřován..tohle už je vážně moc..hrajeme ještě na netu..nebo už se brodíme na našich pažitech..
No, má skvelý tím, už si uvažoval, ktorú hviezdu si od neho vyberieš?pupajdi13 wrote:Tak ted mi přišla celkem vtipně-zajímavá zpráva :
cyberview Rubbish 30 Kvě (15:21)
HAHA you'r team is so bad, you are getting relegated from A because you'r not good enough.If you want you can buy one of my players for 20 million it might help turn you'r season around.
Love from the special one.
Ano , samozřejmě - hned jsem zalovil a objednal si tohoto zkušeného golmana,aby mi vychytal záchranu....tak ne že mi ho na trhu za těch 20M vyfouknešHippopotamus wrote:
No, má skvelý tím, už si uvažoval, ktorú hviezdu si od neho vyberieš?
máš recht, koukal jsem na to...Mccgrady wrote:
Zní to tomkycz blbě, ale je to skutečně náhoda !!!
pupajdi13 wrote:Tak ted mi přišla celkem vtipně-zajímavá zpráva :
cyberview Rubbish 30 Kvě (15:21)
HAHA you'r team is so bad, you are getting relegated from A because you'r not good enough.If you want you can buy one of my players for 20 million it might help turn you'r season around.
Love from the special one.
btw : Frekitoza - a mě jsi jako vynechal jo![]()