pupajdi: tak samozrejmne, mit cest si zahrat na letenskym pazitu pod hlavickou A divize je zazitek, stejne jako popravit na postvatnym Zionu tluchubu atp.
(i kdyz to, o cem jsem snil na zacatku vystavby, zahraj si jamajsky derby fk hash vs. fc marowitch (a uplne idealne zahrat soucet 300, aby ten zapas vstoupil do dejin jako 300: bitva u Kingstone) se mi uz, bohuzel nesplni
)
ja to myslel tak ze proti nejlepsi trojce Acka jsem tuhle pul sezonu mel na kazdyho ostryho rozhodciho, co mi daval sanci pri trose stesti neco uhrat...
tigerinho: jak slabou?! dyt si mi dal jen gola! :p
no trochu napovida muj post predtim, proste jsem to posral a misto toho abych na tebe sel v plny sile 100/100 tak bych sel 95/100 a to je kurva rozdil, vecer jsem byl tak nasranej na sebe (nebo spis rezignovanej...), ze jsem si rek ze aspon dohraju v 11ti (ta sestava mela 84-85) a nebudu se ani o nic pokouset (coz melo za nasladek ze po dnesni lize melo acko nakejch 90/100, takze i bitva s mccgradym je v riti, i kdyz tam uz to neni aspon tak moc odlisny od toho co by vybehlo v idealni situaci)
do ted jsem si mohl rikat ze jjsem udelal maximum toho co je v mych silach, ted uz si to rikat nemuzu....skoda ze to jeste tech par zapasu nevydrzelo, ale neni se na druhou stranu cemu divit, zapasy nastavuju proto ze "musim" a ne proto ze by me to nak bavilo a to se projevilo....
jak jsem psal, uz aby byl konec sezony, rozprodam duchodce a zkusim s torzem sileny 88ky udrzet Acko a pak vi buh, asi se dam na cestu vlastnich odchovancu a hrani pro radost a ne pro penize
btw. me ten typek nepsal, asi vidi i amater ze muj hvezdenj kadr nepotrebuje nijak doplnovat