Proc si nastavil takovou slabou sestavu??frankie_doparoma wrote:ja to jebu, celou sezonu se tesim nejvic na tri zapasy, na posledni kolo s rumunskou transkou a na dnesni a zitrejsi zapas s tigrem a mcgradym
a ja to naprostou prokoucuju....![]()
netvrdim ze jsem prisel o body, mozna i tak bych byl bez bodu, favoritem bych nebyl ani v jednom z tech zapasu, ale urcite bych kousal a mozna naky prekvapko by se udalo.... tak snad jsem si posetril stesti na to posledni kolo
at uz ta sezona skonci a ja zustanu ctvrtej, jinak si to poseru jeste sam
Divize A
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize A
Tigerinho - SPC Czech Tigers
Dnes mi psal tentýž hráč...Hadis wrote:pupajdi13 wrote:Tak ted mi přišla celkem vtipně-zajímavá zpráva :
cyberview Rubbish 30 Kvě (15:21)
HAHA you'r team is so bad, you are getting relegated from A because you'r not good enough.If you want you can buy one of my players for 20 million it might help turn you'r season around.
Love from the special one.
btw : Frekitoza - a mě jsi jako vynechal jo![]()
já bych to tak vtipně neviděl.
Máš ten tým opravdu hodně špatnej, měl bys nad tím minimálně popřemýšlet
Přece jen, radí Ti daleko zkušenější a lepší manažer než jsi ty sám
Ta jeho nabídka je více než lákavá![]()
cyberview Bad boi's 2k13 30 Kvě (15:14)
Eazi Cyberview here, having a party, alchols running through my system and i'm on here looking at you'r team i think i want 2-3 of you'r players, lets talk. TALK TO ME!
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
pupajdi: tak samozrejmne, mit cest si zahrat na letenskym pazitu pod hlavickou A divize je zazitek, stejne jako popravit na postvatnym Zionu tluchubu atp. (i kdyz to, o cem jsem snil na zacatku vystavby, zahraj si jamajsky derby fk hash vs. fc marowitch (a uplne idealne zahrat soucet 300, aby ten zapas vstoupil do dejin jako 300: bitva u Kingstone) se mi uz, bohuzel nesplni
)
ja to myslel tak ze proti nejlepsi trojce Acka jsem tuhle pul sezonu mel na kazdyho ostryho rozhodciho, co mi daval sanci pri trose stesti neco uhrat...
tigerinho: jak slabou?! dyt si mi dal jen gola! :p
no trochu napovida muj post predtim, proste jsem to posral a misto toho abych na tebe sel v plny sile 100/100 tak bych sel 95/100 a to je kurva rozdil, vecer jsem byl tak nasranej na sebe (nebo spis rezignovanej...), ze jsem si rek ze aspon dohraju v 11ti (ta sestava mela 84-85) a nebudu se ani o nic pokouset (coz melo za nasladek ze po dnesni lize melo acko nakejch 90/100, takze i bitva s mccgradym je v riti, i kdyz tam uz to neni aspon tak moc odlisny od toho co by vybehlo v idealni situaci)
do ted jsem si mohl rikat ze jjsem udelal maximum toho co je v mych silach, ted uz si to rikat nemuzu....skoda ze to jeste tech par zapasu nevydrzelo, ale neni se na druhou stranu cemu divit, zapasy nastavuju proto ze "musim" a ne proto ze by me to nak bavilo a to se projevilo....
jak jsem psal, uz aby byl konec sezony, rozprodam duchodce a zkusim s torzem sileny 88ky udrzet Acko a pak vi buh, asi se dam na cestu vlastnich odchovancu a hrani pro radost a ne pro penize
btw. me ten typek nepsal, asi vidi i amater ze muj hvezdenj kadr nepotrebuje nijak doplnovat
ja to myslel tak ze proti nejlepsi trojce Acka jsem tuhle pul sezonu mel na kazdyho ostryho rozhodciho, co mi daval sanci pri trose stesti neco uhrat...
tigerinho: jak slabou?! dyt si mi dal jen gola! :p
no trochu napovida muj post predtim, proste jsem to posral a misto toho abych na tebe sel v plny sile 100/100 tak bych sel 95/100 a to je kurva rozdil, vecer jsem byl tak nasranej na sebe (nebo spis rezignovanej...), ze jsem si rek ze aspon dohraju v 11ti (ta sestava mela 84-85) a nebudu se ani o nic pokouset (coz melo za nasladek ze po dnesni lize melo acko nakejch 90/100, takze i bitva s mccgradym je v riti, i kdyz tam uz to neni aspon tak moc odlisny od toho co by vybehlo v idealni situaci)
do ted jsem si mohl rikat ze jjsem udelal maximum toho co je v mych silach, ted uz si to rikat nemuzu....skoda ze to jeste tech par zapasu nevydrzelo, ale neni se na druhou stranu cemu divit, zapasy nastavuju proto ze "musim" a ne proto ze by me to nak bavilo a to se projevilo....
jak jsem psal, uz aby byl konec sezony, rozprodam duchodce a zkusim s torzem sileny 88ky udrzet Acko a pak vi buh, asi se dam na cestu vlastnich odchovancu a hrani pro radost a ne pro penize
btw. me ten typek nepsal, asi vidi i amater ze muj hvezdenj kadr nepotrebuje nijak doplnovat
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Akorát mě překvapili Ti dva hráči s výkony 21 a 26... Musím ale uznat, že ses držel, 1:0 není špatný...frankie_doparoma wrote:...
-
pupajdi13
Tak zítra bitva 11tého s 12tým na Letné
..... souboj o naději v udržení A divize....remíza nepomůže ani jednomu.
Trener na Letné vyměnen , tým připraven ...hosty očekáváme taky v kvalitní sestavě.
Nezbývá mi než věřit,že doma zůstanou všechny 3 body a že rozhodčí 26% nepochytil něco od dnešního belgičana 37% .
Trener na Letné vyměnen , tým připraven ...hosty očekáváme taky v kvalitní sestavě.
Nezbývá mi než věřit,že doma zůstanou všechny 3 body a že rozhodčí 26% nepochytil něco od dnešního belgičana 37% .
-
kopeckar
Držíme palcepupajdi13 wrote:Tak zítra bitva 11tého s 12tým na Letné..... souboj o naději v udržení A divize....remíza nepomůže ani jednomu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Pupajdík je fajn chlapec, ale tentokrát držím palce hosťomkopeckar wrote:Držíme palcepupajdi13 wrote:Tak zítra bitva 11tého s 12tým na Letné..... souboj o naději v udržení A divize....remíza nepomůže ani jednomu.
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Team: The Last Mohycan
Nemáme čo stratiť,ideme na to........díky Milko.Milko wrote:Pupajdík je fajn chlapec, ale tentokrát držím palce hosťomkopeckar wrote:Držíme palcepupajdi13 wrote:Tak zítra bitva 11tého s 12tým na Letné..... souboj o naději v udržení A divize....remíza nepomůže ani jednomu.
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Dajo je fajn chlapec, ale tentokrát držím palce domácímDajo wrote:Nemáme čo stratiť,ideme na to........díky Milko.Milko wrote:
Pupajdík je fajn chlapec, ale tentokrát držím palce hosťom

-
ps2512
Damned je vul/kráva a proto si budu držet pěstí 
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
pupajdi13
Jak to správně označil Frenkitoza "rumuská transka"ps2512 wrote:Damned je vul/kráva a proto si budu držet pěstí
-
Ataner
Tak tohle jsi rozsekal..pupajdi13 wrote:Jak to správně označil Frenkitoza "rumuská transka"ps2512 wrote:Damned je vul/kráva a proto si budu držet pěstí.... píchni mu rtěnku do voka.
JPD - B.3
-
kopeckar
Koukám Dajo zase úřadoval.
Škoda, že to tentokrát odnesl pupajdí. Remíza je oběma zřejmě k ničemu.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
pupajdi13
Co na to říct ?pupajdi13 wrote:Mám okouklý ty tvoje výsledky ( mínus 5 bodů a plichta).....Dajo wrote:Ja si myslím,že to ani nemusíš,pri tom rozhodcovi.....pupajdi13 wrote: ještě to nevzdávej, chci na Tebe v pátek vyměnit trenera
takže jsem zahrál rekord novodobého týmu a pikaču z toho,jsem zvědav jestli mi to random někde do konce sezony vrátí.
Gratulace Frenkitozovi ke skalpu českého mistra.
-
ps2512
Píchl jedenkrát.....ono mě třikrát....dvě redky pro mě, jasně podplacenej rozhodčí ze špatný stranypupajdi13 wrote:Jak to správně označil Frenkitoza "rumuská transka"ps2512 wrote:Damned je vul/kráva a proto si budu držet pěstí.... píchni mu rtěnku do voka.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci