Len taka malá otázočka? Razvanica ani yockr nás nepustia do hry. Kedy vlastne budem vedieť, že mam 100-percentný ban a už sa k teamu nedostanem

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Moderator: Czech Moderators
Pro Mykyho cokoliv a rád ho podpořím..pupajdi13 wrote: Pak snad už jen zbývá sepsat petici ....například za Mykyho a žádat navrácení týmu ...klidně bych se zapojil,aspon by se ukázalo,že česko-slovenská komunita drží při sobě a když by se našlo dost lidí ochotných Mykyho podpořit v čele s českým šerifem,tak nevěřím,že by se ledy neprolomily.
Jak sám dobře víš, problém nebyl jen v tom slovíčku "končím". Husátko obeslal cca 100 slovenských manažerů s tím, že je ochoten od nich koupit jakéhokoli hráče za cenu, kterou si oni sami určí. S dodatkem, že je mu úplně jedno, jakou cenu si zvolí... Většina slovenských manažerů na tento mail nereagovala, nicméně cca čtvrtina se rozhodla jeho nabídky využít.Dajo wrote:Celý problém je len v jednom slovíčku "Končím". Keby toto slovíčko ten manažér vypustil a do správy ktorú poslal TOP manažérom zo Slovenska by napísal len "pošli mi link na nejakého hráča a ja ho kúpim tak by sa nič nestalo. Samozrejme pokiaľ by tie ceny by zodpovedali aj reálnej cene hráča.
Mohu potvrdit, že Nejvyšší o tom věděl od počátku a šerif Razvanica má jeho podporu.Netris1 wrote:Tak Sjarelovu podporu nečekejte.Sjarel wrote:Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions.
Edit: Vzhledem k tomu, že je tady pravidelně šerif Razvanica a platí pravidlo o zákazu probírání banů, můžeme očekávat, že tenhle topic moc dlouho nevydrží.
Tome bohužel pravdou je, že se měří dvojím metrem a celá důvěra v Tebe(i když za to ty nemůžeš) i ve všechny ostatní šerify je z mé strany od případu Dardar pryč. Banuje se ve velkém za každou blbost a když někdo dá částku na přímý o 15M víc než je tržní cena tak po vyrojení protestů se částka sníží a jedeme dál (případ Dardar). Jeden šerif druhému nikdy větev nepodřeže, takže stejně budou šerifové vždy držet spolu. Někdo prodá hráče o pár set tisíc víc než je údajná tržní hodnota a má ban, někdo o 15M a má z toho i tak skvělý obchod. Od případu Dardar už se k šerifským případům nevyjadřuju, protože vím že to nemá cenu. Současným trendem se hra skvěle vyčistí od všech "podvodníků", ale zároveň i od všech ostatních manažerů. Jsem zvědav jak si socer udrží hráče s pověstí, že bez milosti zlikviduje manažery co hrají i několik roků. Tresty za prohřešky jsou nastaveny neadekvátně, pravidla jsou napsány velmi neurčitě, rozhodujcí je subjektivní pocit pánů s mocí a to je špatně. Nezastírám, že bylo chybou slovenských manažerů když na nabídku reagovali, ale zase cena nebyla nijak přemršěná a proto trest banu je velmi neadekvátní (v konfontaci s trestem Dardara). Je mi z toho co se na SP poslední dobou děje tak nějak smutno, zlepšení se ovšem asi nedočkáme. Vím, že ty mnoho věcí ovlivnit nemůžeš, ale jsi součástí pro mě nedůvěryhodné skupiny šerifů. Bohužel hodit všechny do jednoho pytle a dát všem rovnou ban je asi jednodušší než hledat nějaký přiměřený trest.tom17 wrote:Mohu potvrdit, že Nejvyšší o tom věděl od počátku a šerif Razvanica má jeho podporu.Netris1 wrote:Tak Sjarelovu podporu nečekejte.Sjarel wrote:Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions.
Edit: Vzhledem k tomu, že je tady pravidelně šerif Razvanica a platí pravidlo o zákazu probírání banů, můžeme očekávat, že tenhle topic moc dlouho nevydrží.
Mně taky...Hák wrote: Je mi z toho co se na SP poslední dobou děje tak nějak smutno, zlepšení se ovšem asi nedočkáme.
Co dodat... jak v tomto případě, tak v případě dardara jsem měl odlišný názor než byl názor většiny šerifů. Těžko se mi pak ten většinový tady obhajuje...Hák wrote: Nezastírám, že bylo chybou slovenských manažerů když na nabídku reagovali, ale zase cena nebyla nijak přemršěná a proto trest banu je velmi neadekvátní (v konfontaci s trestem Dardara).
Musíme doufat, naděje umírá poslednítom17 wrote:Mně taky...Hák wrote: Je mi z toho co se na SP poslední dobou děje tak nějak smutno, zlepšení se ovšem asi nedočkáme.
Chce to ale něco sepsat s hlavou a patou a dát pořádně do kupy včetně lidí,kteří to podpoří........je třeba jednat rychle a proto by se měli ti,co mají ochotu pomoct manažerům jako je (MYKY , MILKO) co nejdřív tady ozvat ...zatím jsme 3 ,já , Mantelík , Ataner + snad i Resi ....Foxira už jsem oslovil s urgencí , jakožto jediného čecha ,který má u Sjarela slovo.mantel wrote:Takže je třeba se teď domluvit, jak se za své kolegy postavíme , pokud byl hráč prodán za trhovou cenu, tak by z toho problém opravdu být neměl. Něco jiného by bylo v případě jasně napsaných pravidel, ale takové tady nejsou.A po případu Dardar je jasné, že dvojí metr opravdu je a bude i do budoucna. Jsme největší komunita , je třeba zvolit rozumný způsob a začít tlačit. Napadá mě, že ekonomický tlak bude nejlepší, co třeba přestat prodlužovat SPFA ve velkém a dát vedení SP jasně najevo, že v tomto vytrváme. Pokud by se k tomu připojilo co nejvíce českých a slovenských managerů, tak už by to nějakou sílu mít mohlo.
Včera som trošku zaspamoval fórum, čakal som, samozrejme, že dané topicy, ktoré som vytvoril, budú uzamknuté, ale to, čo mi Sjarel odpísal (Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions., v preklade, že bany nemajú byť diskutované na fóre a že súhlasí s rozhodnutím Razvanici), to snáď ani nemyslel ten chlap vážne! To on je skutočne až také hovädo? Jednoznačne chalanov podporím, hoci, moje slovo asi moc neznamená. Je mi z toho zle...pupajdi13 wrote:Chce to ale něco sepsat s hlavou a patou a dát pořádně do kupy včetně lidí,kteří to podpoří........je třeba jednat rychle a proto by se měli ti,co mají ochotu pomoct manažerům jako je (MYKY , MILKO) co nejdřív tady ozvat ...zatím jsme 3 ,já , Mantelík , Ataner + snad i Resi ....Foxira už jsem oslovil s urgencí , jakožto jediného čecha ,který má u Sjarela slovo.mantel wrote:Takže je třeba se teď domluvit, jak se za své kolegy postavíme , pokud byl hráč prodán za trhovou cenu, tak by z toho problém opravdu být neměl. Něco jiného by bylo v případě jasně napsaných pravidel, ale takové tady nejsou.A po případu Dardar je jasné, že dvojí metr opravdu je a bude i do budoucna. Jsme největší komunita , je třeba zvolit rozumný způsob a začít tlačit. Napadá mě, že ekonomický tlak bude nejlepší, co třeba přestat prodlužovat SPFA ve velkém a dát vedení SP jasně najevo, že v tomto vytrváme. Pokud by se k tomu připojilo co nejvíce českých a slovenských managerů, tak už by to nějakou sílu mít mohlo.
Osobne nemám pocit, že by ste urobili niečo zlé. Ak ste predali tých hráčov za trhové čiastky (čo v každom prípade súhlasí), tak nie je absolútne žiadny dôvod na trest, nie to na ban! Strašne dúfam, že sa ešte umúdria a zrušia tie bany a dostanete pokutu max. 1M každý. Ale nejak sa to zatiaľ nemení...Dajo wrote:.....