Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

Milko
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by Milko »

Uz sa nam stmieva... :cry: Dnes som dostal e-mail od yockra, súhlasí s Razvanicom o udeleni banu. Niekedy je fakt škoda niekomu posielať odvolanie, keď si ho nevie poriadne prečítať, ako napríklad yockr. Píše o predraženom transfere, ale jasne som písal, že mladík z centra s agr. 27 za 1,5M je trhova cena...ale podľa neho je to predražený transfer. Mal som to nahlasiť ako predražený transfer??? Ja fakt nerozumiem, či v tomto prípade je jediná možnosť ban...???
Len taka malá otázočka? Razvanica ani yockr nás nepustia do hry. Kedy vlastne budem vedieť, že mam 100-percentný ban a už sa k teamu nedostanem :?: :?: :?:

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Ataner

Post by Ataner »

pupajdi13 wrote: Pak snad už jen zbývá sepsat petici ....například za Mykyho a žádat navrácení týmu ...klidně bych se zapojil,aspon by se ukázalo,že česko-slovenská komunita drží při sobě a když by se našlo dost lidí ochotných Mykyho podpořit v čele s českým šerifem,tak nevěřím,že by se ledy neprolomily.
Pro Mykyho cokoliv a rád ho podpořím.. :wink:
JPD - B.3
tom17
Team President

Post by tom17 »

Dajo wrote:Celý problém je len v jednom slovíčku "Končím". Keby toto slovíčko ten manažér vypustil a do správy ktorú poslal TOP manažérom zo Slovenska by napísal len "pošli mi link na nejakého hráča a ja ho kúpim tak by sa nič nestalo. Samozrejme pokiaľ by tie ceny by zodpovedali aj reálnej cene hráča.
Jak sám dobře víš, problém nebyl jen v tom slovíčku "končím". Husátko obeslal cca 100 slovenských manažerů s tím, že je ochoten od nich koupit jakéhokoli hráče za cenu, kterou si oni sami určí. S dodatkem, že je mu úplně jedno, jakou cenu si zvolí... Většina slovenských manažerů na tento mail nereagovala, nicméně cca čtvrtina se rozhodla jeho nabídky využít.

Většina přestupových částek byla nad průměrnou cenou hráče, za kterou se obdobní hráči na trhu prodávají, několik částek samy o sobě stačily za ban pro "overpriced transfer". Vzhledem ke skutečnosti, že manažeři věděli o záměru husátka, bylo jejich jednání rumunským šerifem vyhodnoceno jako "abusive behavior", tj. využívání jiného týmu.

Další otázkou, která se řešila, je, zda zákazy účtu v případě, kdy částka nedosáhla "overpriced transfer", jsou odpovídající a zda by takoví manažeři nemohli být potrestáni pokutou. Názor většiny šerifů je takový, že by manažeři měli být potrestáni stejným způsobem, neboť podvodu se dopustili okamžikem, kdy přistoupili na husátkovu nabídku, a rozhodli se využít jeho tým.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
tom17
Team President

Post by tom17 »

Netris1 wrote:
Sjarel wrote:Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions.
Tak Sjarelovu podporu nečekejte.
Edit: Vzhledem k tomu, že je tady pravidelně šerif Razvanica a platí pravidlo o zákazu probírání banů, můžeme očekávat, že tenhle topic moc dlouho nevydrží.
Mohu potvrdit, že Nejvyšší o tom věděl od počátku a šerif Razvanica má jeho podporu.
VIASTORE
Hák

Post by Hák »

tom17 wrote:
Netris1 wrote:
Sjarel wrote:Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions.
Tak Sjarelovu podporu nečekejte.
Edit: Vzhledem k tomu, že je tady pravidelně šerif Razvanica a platí pravidlo o zákazu probírání banů, můžeme očekávat, že tenhle topic moc dlouho nevydrží.
Mohu potvrdit, že Nejvyšší o tom věděl od počátku a šerif Razvanica má jeho podporu.
Tome bohužel pravdou je, že se měří dvojím metrem a celá důvěra v Tebe(i když za to ty nemůžeš) i ve všechny ostatní šerify je z mé strany od případu Dardar pryč. Banuje se ve velkém za každou blbost a když někdo dá částku na přímý o 15M víc než je tržní cena tak po vyrojení protestů se částka sníží a jedeme dál (případ Dardar). Jeden šerif druhému nikdy větev nepodřeže, takže stejně budou šerifové vždy držet spolu. Někdo prodá hráče o pár set tisíc víc než je údajná tržní hodnota a má ban, někdo o 15M a má z toho i tak skvělý obchod. Od případu Dardar už se k šerifským případům nevyjadřuju, protože vím že to nemá cenu. Současným trendem se hra skvěle vyčistí od všech "podvodníků", ale zároveň i od všech ostatních manažerů. Jsem zvědav jak si socer udrží hráče s pověstí, že bez milosti zlikviduje manažery co hrají i několik roků. Tresty za prohřešky jsou nastaveny neadekvátně, pravidla jsou napsány velmi neurčitě, rozhodujcí je subjektivní pocit pánů s mocí a to je špatně. Nezastírám, že bylo chybou slovenských manažerů když na nabídku reagovali, ale zase cena nebyla nijak přemršěná a proto trest banu je velmi neadekvátní (v konfontaci s trestem Dardara). Je mi z toho co se na SP poslední dobou děje tak nějak smutno, zlepšení se ovšem asi nedočkáme. Vím, že ty mnoho věcí ovlivnit nemůžeš, ale jsi součástí pro mě nedůvěryhodné skupiny šerifů. Bohužel hodit všechny do jednoho pytle a dát všem rovnou ban je asi jednodušší než hledat nějaký přiměřený trest.
SK Kobeřice - E.36
tom17
Team President

Post by tom17 »

Hák wrote: Je mi z toho co se na SP poslední dobou děje tak nějak smutno, zlepšení se ovšem asi nedočkáme.
Mně taky... :(
VIASTORE
tom17
Team President

Post by tom17 »

Hák wrote: Nezastírám, že bylo chybou slovenských manažerů když na nabídku reagovali, ale zase cena nebyla nijak přemršěná a proto trest banu je velmi neadekvátní (v konfontaci s trestem Dardara).
Co dodat... jak v tomto případě, tak v případě dardara jsem měl odlišný názor než byl názor většiny šerifů. Těžko se mi pak ten většinový tady obhajuje...
VIASTORE
Hák

Post by Hák »

tom17 wrote:
Hák wrote: Je mi z toho co se na SP poslední dobou děje tak nějak smutno, zlepšení se ovšem asi nedočkáme.
Mně taky... :(
Musíme doufat, naděje umírá poslední :) Každopádně Tobě držím pěsti ať vydržíš v tom co děláš, kdybys za české manažery nebojoval ty, tak už by to neudělal asi nikdo. Je to nevděčná funkce ten šerif, sám bych to dělat nechtěl (a ani nemohl z nedostatku času).
EDIT: Je mi jasné, že sám těžko něco prosadíš.
SK Kobeřice - E.36
mantel

Post by mantel »

Takže je třeba se teď domluvit, jak se za své kolegy postavíme , pokud byl hráč prodán za trhovou cenu, tak by z toho problém opravdu být neměl. Něco jiného by bylo v případě jasně napsaných pravidel, ale takové tady nejsou.A po případu Dardar je jasné, že dvojí metr opravdu je a bude i do budoucna. Jsme největší komunita , je třeba zvolit rozumný způsob a začít tlačit. Napadá mě, že ekonomický tlak bude nejlepší, co třeba přestat prodlužovat SPFA ve velkém a dát vedení SP jasně najevo, že v tomto vytrváme. Pokud by se k tomu připojilo co nejvíce českých a slovenských managerů, tak už by to nějakou sílu mít mohlo.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mantel wrote:Takže je třeba se teď domluvit, jak se za své kolegy postavíme , pokud byl hráč prodán za trhovou cenu, tak by z toho problém opravdu být neměl. Něco jiného by bylo v případě jasně napsaných pravidel, ale takové tady nejsou.A po případu Dardar je jasné, že dvojí metr opravdu je a bude i do budoucna. Jsme největší komunita , je třeba zvolit rozumný způsob a začít tlačit. Napadá mě, že ekonomický tlak bude nejlepší, co třeba přestat prodlužovat SPFA ve velkém a dát vedení SP jasně najevo, že v tomto vytrváme. Pokud by se k tomu připojilo co nejvíce českých a slovenských managerů, tak už by to nějakou sílu mít mohlo.
Chce to ale něco sepsat s hlavou a patou a dát pořádně do kupy včetně lidí,kteří to podpoří........je třeba jednat rychle a proto by se měli ti,co mají ochotu pomoct manažerům jako je (MYKY , MILKO) co nejdřív tady ozvat ...zatím jsme 3 ,já , Mantelík , Ataner + snad i Resi ....Foxira už jsem oslovil s urgencí , jakožto jediného čecha ,který má u Sjarela slovo.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

pupajdi13 wrote:
mantel wrote:Takže je třeba se teď domluvit, jak se za své kolegy postavíme , pokud byl hráč prodán za trhovou cenu, tak by z toho problém opravdu být neměl. Něco jiného by bylo v případě jasně napsaných pravidel, ale takové tady nejsou.A po případu Dardar je jasné, že dvojí metr opravdu je a bude i do budoucna. Jsme největší komunita , je třeba zvolit rozumný způsob a začít tlačit. Napadá mě, že ekonomický tlak bude nejlepší, co třeba přestat prodlužovat SPFA ve velkém a dát vedení SP jasně najevo, že v tomto vytrváme. Pokud by se k tomu připojilo co nejvíce českých a slovenských managerů, tak už by to nějakou sílu mít mohlo.
Chce to ale něco sepsat s hlavou a patou a dát pořádně do kupy včetně lidí,kteří to podpoří........je třeba jednat rychle a proto by se měli ti,co mají ochotu pomoct manažerům jako je (MYKY , MILKO) co nejdřív tady ozvat ...zatím jsme 3 ,já , Mantelík , Ataner + snad i Resi ....Foxira už jsem oslovil s urgencí , jakožto jediného čecha ,který má u Sjarela slovo.
Včera som trošku zaspamoval fórum, čakal som, samozrejme, že dané topicy, ktoré som vytvoril, budú uzamknuté, ale to, čo mi Sjarel odpísal (Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions., v preklade, že bany nemajú byť diskutované na fóre a že súhlasí s rozhodnutím Razvanici), to snáď ani nemyslel ten chlap vážne! To on je skutočne až také hovädo? Jednoznačne chalanov podporím, hoci, moje slovo asi moc neznamená. Je mi z toho zle... :-(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
amoszamba
Team President

Post by amoszamba »

Já taky podpořím. S Mantelíkem máme na to stejný názor.
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
PaToM

Post by PaToM »

Môj názor asi poznáte.
Pre mňa je ban trestom za neprípustné správanie manažéra, znepríjemňovanie hry ostatným manažérom, sústavné porušovanie pravidiel. Nie za jeden priestupok!
Razvaničák nám rozbíja československú SoccerProject elitu. Takže vás akokoľvek podporím. ;-)
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Dajo

Post by Dajo »

Byť nekompromisným šerifom je jednoduchšie ako byť trochu zhovievavým šerifom. Netvrdím ,že sme neurobili chybu ,ale snažili sme sa aspoň dodržať trhové ceny. Ja osobne som predal mladíka 19 ročný 14% agres. hodnotenie 78-79 za 1,45M. Majú byť naše mužstvá zmazané rovnako ako pri ostatných prípadoch kde sa o podobné maličkosti vôbec nezaujímali ?. V mojom prípade mi išlo len o urýchlenie transferu,o nič iné. Som tu skoro dva roky,bol som už v C-divízii a pravidlá som sa učil za pochodu a za pomoci brata Milka. Sami od seba sme aktivitu pre nejaké porušovania pravidiel nevyvíjali. Páni šerifovia,pokiaľ máte len jeden nástroj na potrestanie (BAN) , tak to mi je ľúto. Myslíte sa že sme sa už nepoučili,za čo všetko môžme dostať ban? Po nás prídu ďalší ,noví manažéri,ktorí možno urobia rovnakú chybu a bude sa banovať a banovať. A čísla budú klesať a klesať. Sme pripravení niesť zodpovednosť a prijať sankcie,ale myslím si ,že v našom prípade by bolo vymazanie mužstva veľmi nespravodlivé rozhodnutie. Mám tu veľa kamarátov,či už z Čiech alebo domácich. K tejto hre som priviedol svojich kamarátov , ktorí sú tu doteraz. Vážim si ich a chcem im poďakovať za podporu,ktorú nám teraz prejavujú. Kamaráti ĎAKUJEME, máte moju úctu a vážnosť. Veľmi si to ceníme. Aj Vám ostatným ktorí nás podporujete na diaľku patrí veľké uznanie a veľké DÍK.
Dajo
FK Laugaricio
PaToM

Post by PaToM »

Dajo wrote:.....
Osobne nemám pocit, že by ste urobili niečo zlé. Ak ste predali tých hráčov za trhové čiastky (čo v každom prípade súhlasí), tak nie je absolútne žiadny dôvod na trest, nie to na ban! Strašne dúfam, že sa ešte umúdria a zrušia tie bany a dostanete pokutu max. 1M každý. Ale nejak sa to zatiaľ nemení... :|
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”