Divize A

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by frankie_doparoma »

pupajdi13 wrote:Plus zajímavej by ještě mohl být Frenkitozuv utok na bronz.
no coz o to, bronz je urcite lepsi nez bramborovy umisteni, ale bych rek ze to neni moc realny, teda vubec
i kdybych dotahl tenhle tejden na plnej pocet bodu a mccgrady by zejtra podlehl DOMA tigrovi, tak by to znamenalo jen to ze budem mit pred poslednim tejdnem stejne bodu
a mccgrady ma posledni tejden venku williams a pak jisty tri body a na 99% jisty tri body
kdezto ja mam dost neprijmenej zaver, doma tomkycze (na kteryho v lize neumim), pak venku tluchubu kde piska spatnej rozhodci a navic cekam novyho trenera a pak doma damned a silne pochybuju ze ten posledni tejden ziskam vic bodu nez mccgrady

cil byl top5, vhodna delegace rozhodcich mi davala nadeji na ctvrtej flek, ale treti misto, to by byl zazrak...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hippopotamus wrote: Čo tak predať to jedno 21ročné RFko?
Kupíš? :lol: ...výhodně :mrgreen: http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=28020228
Hippo, nejsem dement, vím co by se dalo prodat,ale nemužu začít šílet a hýbat s náladou,když se rvu o záchranu...ted mi padli 2 borci do věku 31 ,tak jsou na trhu což bude 10% .....taky by to chtělo uspět v nějakém turnaji a napakovat se aspon z pulky jako ted kopeček 8) ....ale mě furt někde kdejaká "lama" vyřadí , vid peesko 8)

Nák to dopadne,, priorita je nesestoupit :P -aspon je to adrenalin a máte se čemu smát i ostatní,když to poseru 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

a proc prodavas hned ty 31lety? (...kvusli uspore jejich platu...?)
ja si je nechavam na konec sezony, udelam jim rozlucku a mezi sezonama je prodam 8)

btw. ja jsem vazne dement, ted koukam ze na zitrejsi zapas s Dajem pujdu 95/100... :roll: bych potreboval do konce sezony nakej zaskok na predzapasovou pripravu, protoze to krute nezvladam :oops:
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:a proc prodavas hned ty 31lety? (...kvusli uspore jejich platu...?)
ja si je nechavam na konec sezony, udelam jim rozlucku a mezi sezonama je prodam 8)

btw. ja jsem vazne dement, ted koukam ze na zitrejsi zapas s Dajem pujdu 95/100... :roll: bych potreboval do konce sezony nakej zaskok na predzapasovou pripravu, protoze to krute nezvladam :oops:
Rogiho čaká zápas vonku s Damned a tiež s Pupčom a tvaltnietmee, obaja hrajú o záchranu, takže dajú do toho všetko. Myslím, že 9bodový náskok by si stratiť nemal. Z čoho vyplýva, že za tvoju chybu som rád, tebe v podstate o nič nejde a ak "daruješ" 3 body Dajovi, určite mu to zvýši šance na záchranu.

Pupčo: Frenkič sa už spýtal, čo som sa chcel ja. Prečo predávaš tých dôchodcov? A ak je to náhodou pre úsporu platu - prečo je v tvojom tíme čo i len jeden hráč, ktorý dostáva plat a nie odmenu za víťazstvo (resp. odmenu 30k a zvyšných pár tisíc ako plat)???
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

sice me tesi ze kdyz uz jsem neco posral, tak ze by z toho profitoval nasinec, ale rozhodne nikomu nic nedaruju
a podle spinfa mam i s 95/100 o 6 vetsi vykon
uvidime jak se k tomu kdo postavi, rozhodci je totiz 94% a Dajo ma 1-9agr a ja 81-86 (...a ja nebudu mlzit, pujdu na to dle zakonu Sparty :mrgreen: )

ja bych si tipnul ze budu mit lepsi vykon ale skonci to remizou :p
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

frankie_doparoma wrote:sice me tesi ze kdyz uz jsem neco posral, tak ze by z toho profitoval nasinec, ale rozhodne nikomu nic nedaruju
To darovanie bolo v úvodzovkách preto, lebo som to chápal ako oslabenie tvojho výkonu neúmyselnou chybou, ktorá v konečnom dôsledku znamenala nejaký ten bodík naviac na konte tvojho súpera. Je mi jasné, že neplánuješ zápas Dajovi pustiť :)
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
frankie_doparoma

vsak jasne, ja daruju jen tehdy pokud mi nekdo za to taky neco daruje, to je byznys proste :p
Dajo

Post by Dajo »

frankie_doparoma wrote:vsak jasne, ja daruju jen tehdy pokud mi nekdo za to taky neco daruje, to je byznys proste :p
Táto sezóna v A-čku sa zatiaľ hrá celkom slušne a to ma baví a cením si oveľa viac aj keď dostávam na prdel. :lol:
A zajtra tiež. :roll:
Dajo
FK Laugaricio
acskncl

Post by acskncl »

pupajdi13 wrote:
acskncl wrote: Jesi nebyla chyba neprodat za vcasu nejakeho mladika z centra a jit do tech zapasu s moznosti vytunit sestavu pomoci premii :)
tuhle sezonu už mám žolíky vybraný.....smlouvy jsem tunil v první puli venku na Daja a doma na finále Mince, trenera jsem dal ted opět na Daja,bohužel z toho byly 2 plichty a prohraný finále.
Hrubým odhadem budu zítra v mínusu 1,4M....takže s tím budu muset začít něco dělat,pokud nechci být první SP činovník co mu system zrušil klub pro dluhy.
Naopak by si mel moznost smlouvy vytunit jeste znovu. A prodavat 31 lety pred koncem sezony a sunadavat si tak naladu je pekna hovadina.
Na ceste do propadliste dejin.
kopeckar

Post by kopeckar »

Pánové, ten váš boj o udržení je pastvou pro oči, držím všem třem palce, ať to dáte, šance na to je. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Raduuza

Post by Raduuza »

frankie_doparoma wrote:
tipoval jsi špatně, výkon máte stejný, ale gólů Dajo víc :twisted:
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Raduuza wrote:
frankie_doparoma wrote:
Jsem zvědavej kterej vítr přinese udání, že to frankie jasně Dajovi pustil. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

No.... Dajo sbírá pěkně plný počty ted 8)

Já dneska plichtička venku 1:1 ....pocity rozpoluplný , 138 : 141 ...pro bod jsem jel (ho zkusit) ,ale mohl jsem mít 3 .....moc se mi ty moje zápasy letos,ale i minulou sezonu nelíbí ...včera výhra při stejném součtu , dneska zase ne pri lepším...mám to furt takový divný už 2 sezony.
Co je ale taky podstatné : € -1.340.615,00

Vemte mi někdo přátelák dneska na 10hodinu, sím,sím. 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

Zvládnout čtvrtek a záchrana je na 99% doma 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Raduuza wrote:
frankie_doparoma wrote:
tohle byla druha moznost...

Pupca mi ocividne tim utokem na bronz dal polibek smrti, diky no :evil: :mrgreen:

velka gratulace Dajovi, ukazalo se ze rozmezi 1-9 je proste lepsi nez 81-86:), kazdopadne skoda ze jsem do toho sel 95/100, byl jsem po zasluze potrestan no...

kopeckar: o boj o udrzeni jsou zapleteni slusni manageri, nevim na koho narazis a rumuni maj asi u rite co se deje v boji o udrzeni.... (kdyby se teda neco delo :))
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”