Konkrétně se jedná o tým Internacionale Milano, dmlouvili jsme se na okamžitém přestupu za 3,5 M, on si ve smluvenou dobu nepřijde a akorát díky mé nabídce to nějaký blázen nahodil na 4,5M. Tomuto manažerovi nevěřte ani slovo

Moderator: Czech Moderators
c0c0tk0 wrote:nazdar chcel by som sa spytat co je to skryta vlastnost a aky ma vplyv na hracov vykon...lebo vsade sa o nej pise iba ako o "tej" vlastnosti thx..mozno by som mal aj viac otazok tak keby bol niekdo tak ochotny a trpezlivy rad by som sa popytal trebars na icq thx
Kdo hledá najde3. Co to je skrytá dovednost?
Skrytá dovednost je další z faktorù celkového výkonu hráèe. Stejnì jako obì hlavní charakteristiky se do celkového výkonu poèítá s dvojnásobnou vahou. Nejlépe ji lze zjistit v programu SMPT, pøípadnì pomocí prográmku na stránkách hráèe Krup72 (http://soccerproject.wz.cz/?pg=skryta), pøípadnì matematickým výpoètem. Skrytá dovednost se v prùbìhu vývoje hráèe nemìní, zùstává po celou dobu stejná (jednotlivé výkyvy jsou pouze nepøesnosti mìøení díky zaokrouhlování).
jestli sis všim, je tam napsáno "ODHADOVANÝ èas do skonèení simulace". Je tam pro odhad ...Netris1 wrote:Taky mam dotaz![]()
Mùže mi nìkdo vysvìtlit proè je pøi simulacích ten odpoèítávací mìøiè když simulace stejnì skonèí až tak 6 minut po jeho vypršení?
Všiml,mì jde o ten ,,malièko" nepøesný odhahdhonzas wrote:jestli sis všim, je tam napsáno "ODHADOVANÝ èas do skonèení simulace". Je tam pro odhad ...Netris1 wrote:Taky mam dotaz![]()
Mùže mi nìkdo vysvìtlit proè je pøi simulacích ten odpoèítávací mìøiè když simulace stejnì skonèí až tak 6 minut po jeho vypršení?
rekl bych ze ne, je jenom na tobe jakou sestavu posles do zapasuborecek wrote:Samozøejmì to není žádný extra hráè, ale na druhou stranu spoléhám na nezkušenost tohoto manažera pøi trénovaní hráèù, nebo ještì není dotrénovaný, ale souèet dvou "hlavních" vlastností(vím, že je víc kritérií urèujících kvalitu hráèe) má bezmála 180. Na druhou stranu by to bylo lepší než nezískat nic. A se svìdomím se nìjak vypoøádám.![]()
Pøesto by mì ještì minimálnì zajímalo, jestli nás mùže ten tøetí manažer nìjak "úèinnì" udat?
Hehe, vážnì jsem se nasmálxixor wrote:4Boreèek:
Chce se mi blít.To snad není možné, že nìkdo nìco takového napíše. Se na mì nezlob, ale tady se projevuje taková ta naše skvìlá "èecháèkovská" povaha. Se vším vy.ebat a získat aspoò prospìch.
A pak ukazovat na ty ostatní, že berou úplatky (politici, novináøi, policajti, úøedníci). Všichzni tady nadávají, jak je to tady zkorumpomvaní zemì a že by se s tím mìlo nìco dìlat. malá rada: JE TØEBA ZAÈÍT U SEBE
![]()
![]()
Mohu ti garantovat kámo, že když tì nenabonzuje ten manažer, co zkonèil tøetí, tak to udìlám já..... Nemám rád svinì, sry.....![]()
PS: I kdyby to nevyšlo, tak si tì budu hlídat a cenu taho juniora (pokud bude dobrý) zvednu ještì pøed možností pøestupu po dvou dnech.....![]()
To jsem teda na tomhle fóru neèekal, vážnì jsem se na.ral....![]()
![]()