zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Slanec
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Slanec »

zevfifefif wrote:9 dní=28 přáteláků (mezi týmy: FC Lapsky a Lipskee United )...na tom by ještě nebylo nic tak zajímavého, ale když se hraje na hřišti jenom 1 soupeře tak to je docela zajímavost...
Já mám 100 chutí nahlásit tohoto manažera. Hraje od 9.6. 2009 a dal bych ruku do ohně, že vlastní minimálně 3 týmy. V historii má zajímavé přestupy.
http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=32909

EDIT: Respektive kterej z týmů karagöz, CESET a Piskobat je ten hlavní? :)
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
kofi

Post by kofi »

Nemudruj, nahlaš a uvidíš. :wink:
FC Alkoholicks
zajdaz

Post by zajdaz »

Jak někdo na fóru psal, že je hodně turnajů, tak jsem se chtěl taky do nějakého registrovat, jenže v každém je nějakej hňup z C a vyšší divize. Přitom by úplně stačilo, aby při zakládání turnaje přibyla možnost autorizovat týmy. Týmy by se pak do turnaje hlásily, ale jejich účast by musel nejprve schválit zakladatel, tím by se zamezilo chytrákům z vyšších divizí v jejich činnosti v turnajích. A nebo by prostě autor při zakládání turnaje tuto možnost vypnul a pak by to byl turnaj tak, jak ho známe do teď, kdyby nechtěl kontrolovat týmy.
Slanec

Post by Slanec »

kofi wrote:Nemudruj, nahlaš a uvidíš. :wink:
Můžu česky doufám?
Slanec - FC Tigers
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

zajdaz wrote: jenže v každém je nějakej hňup z C a vyšší divize.
My nejsme Hňupové :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Hák

Post by Hák »

zajdaz wrote:Jak někdo na fóru psal, že je hodně turnajů, tak jsem se chtěl taky do nějakého registrovat, jenže v každém je nějakej hňup z C a vyšší divize. Přitom by úplně stačilo, aby při zakládání turnaje přibyla možnost autorizovat týmy. Týmy by se pak do turnaje hlásily, ale jejich účast by musel nejprve schválit zakladatel, tím by se zamezilo chytrákům z vyšších divizí v jejich činnosti v turnajích. A nebo by prostě autor při zakládání turnaje tuto možnost vypnul a pak by to byl turnaj tak, jak ho známe do teď, kdyby nechtěl kontrolovat týmy.
Taky se přidávám k tomu že nejsme hňupové. :wink: Jednou je to otevřený turnaj a tak se do něj můžou hlásit všichni. Nevidím na tom nic špatného. Jako alternativa existují uzavřené soukromé turnaje, nicméně souhlasím s tím, že nejjednodušším řešením by bylo, kdyby při zakládání turnaje mohl zakladatel zatrhnout jakých divizí se turnaj týká....

EDIT: Já už nevím co jsem komu provedl, že mám na ty mladíky takovou smůlu :cry:
Tohle je hráč z centra, který má skrytou 99 a jednu hlavní 99, na jeho další vývoj se můžete podívat sami.
ImageImage

A toto je další mladík, který sice nevypadal na žádnou superhvězdu, ale dvě poslední vlastnosti mi vyrazily dech...
ImageImage

A u dalších hráčů to není o moc lepší, sám sobě se divím že mám pořád ještě odvahu do těch mladíků investovat :D
SK Kobeřice - E.36
Slanec

Post by Slanec »

Uffff marodka mi do konce sezóny vydržela prázdná, ale hned po posledním zápase se to vynahrazuje, už tam mám 5 hráčů a to je prakticky pouze dnešek :mrgreen:
Slanec - FC Tigers
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

Zahral jsem si dneska po dlouhý době turnajový zapas :D Který se mi vůbec nepovedl :D:D

Už ve 25. minutě se mi zranilo CB (Zlomený kotník - 10 dní) Na jeho místo naštěstí nastoupila adekvatní náhrada - která ovšem dokazala behem 3 minut dostat žlutou a nasledně červenou kartu :D Těsně poté co byl už jeden z našich hráčů (Jorn Simons) vyloučen po druhe žluté kartě (obe dve dostal ve stejné minutě :D)

Zápas se pomalu doklopýtal k 90. minutě, když v tom soupeř dal gola.. To by nebylo nic zajímavýho, kdyby ho nedal hrač co má stejné jméno jako můj pravy záložník :D
(Klub Vipers - 8. Maciej Kowalczyk - Poland)

90' Gintas 'RS' Karinauskas's centrem našel přesně hlavu hráče Maciej 'polak' Kowalczyk, jeho trkanci pomohla do branky vzdálenější tyč.

A tak jsem prohral 0:1 a z turnaje vypadl :D

No takže to by bylo asi vše... :D
zajdaz

Post by zajdaz »

Hák wrote:EDIT: Já už nevím co jsem komu provedl, že mám na ty mladíky takovou smůlu :cry:
Tohle je hráč z centra, který má skrytou 99 a jednu hlavní 99, na jeho další vývoj se můžete podívat sami.

A u dalších hráčů to není o moc lepší, sám sobě se divím že mám pořád ještě odvahu do těch mladíků investovat :D
Nj, něco podobnýho se mi taky stalo

Hlavní 96 a 94 %, skrytá 93 a zbytek vidíte sami. http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Slanec

Post by Slanec »

Slanec wrote:Uffff marodka mi do konce sezóny vydržela prázdná, ale hned po posledním zápase se to vynahrazuje, už tam mám 5 hráčů a to je prakticky pouze dnešek :mrgreen:
Ha, už jich tam mám 6. Dneska se k nim připojil Cleomir Tomic s otřesem mozku na 5 dní.

EDIT Zajdaz a Hák: Tak tohle je opravdu síla. To mi ani neukazujte, protože hodlám pár juniorů koupit a pokud by dopadli takhle........To je nákup za 7M a prodej za 1M :(
Slanec - FC Tigers
Azor

Post by Azor »

tak já mám všechny termíny od včerejška(lod ligáče) až do Po 22:00 plné zápasů :mrgreen: Tohle se mi stalo poprvé.zajímalo by mě jestli se tohle Vám stává často a taky mě zajímá to,jaký máte v tomto rekord :wink:
jancarik

Post by jancarik »

Je možno vybrat z(e) 116 otevřených turnajů. 10% zdaneni to se to odcerpava ty prachy :lol: :lol:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

Taky si myslíte že manažer lapsky (divize C.5) hraje fér? Který hraje 45 přáteláků jenom na jeho hřišti s týmem, který hraje H divizi sotva 2 měsíce? Když jsem ho nahlásil tak je to prý v pořádku...
tak to je teda dobrý způsob, jak si vydělat cca 1,7 M za tak krátkou dobu
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

zevfifefif wrote:Taky si myslíte že manažer lapsky (divize C.5) hraje fér? Který hraje 45 přáteláků jenom na jeho hřišti s týmem, který hraje H divizi sotva 2 měsíce? Když jsem ho nahlásil tak je to prý v pořádku...
za tohle se dávaj bany, to se divím,že ti bylo odpovědeno,že to je v pořádku. :roll:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
zevfifefif
Team Manager

Post by zevfifefif »

zevfifefif wrote:Taky si myslíte že manažer lapsky (divize C.5) hraje fér? Který hraje 45 přáteláků jenom na jeho hřišti s týmem, který hraje H divizi sotva 2 měsíce? Když jsem ho nahlásil tak je to prý v pořádku...
nebo moje angličtina byla tak katastrofální, že to ani nečetli... :?: , ale psal jsem, když těch přáteláků měl zatím odehraných 27, tak nevím
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”