zajdaz wrote:Jak někdo na fóru psal, že je hodně turnajů, tak jsem se chtěl taky do nějakého registrovat, jenže v každém je nějakej hňup z C a vyšší divize. Přitom by úplně stačilo, aby při zakládání turnaje přibyla možnost autorizovat týmy. Týmy by se pak do turnaje hlásily, ale jejich účast by musel nejprve schválit zakladatel, tím by se zamezilo chytrákům z vyšších divizí v jejich činnosti v turnajích. A nebo by prostě autor při zakládání turnaje tuto možnost vypnul a pak by to byl turnaj tak, jak ho známe do teď, kdyby nechtěl kontrolovat týmy.
Taky se přidávám k tomu že nejsme hňupové.

Jednou je to otevřený turnaj a tak se do něj můžou hlásit všichni. Nevidím na tom nic špatného. Jako alternativa existují uzavřené soukromé turnaje, nicméně souhlasím s tím, že nejjednodušším řešením by bylo, kdyby při zakládání turnaje mohl zakladatel zatrhnout jakých divizí se turnaj týká....
EDIT: Já už nevím co jsem komu provedl, že mám na ty mladíky takovou smůlu
Tohle je hráč z centra, který má skrytou 99 a jednu hlavní 99, na jeho další vývoj se můžete podívat sami.

A toto je další mladík, který sice nevypadal na žádnou superhvězdu, ale dvě poslední vlastnosti mi vyrazily dech...

A u dalších hráčů to není o moc lepší, sám sobě se divím že mám pořád ještě odvahu do těch mladíků investovat