Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

frenkie - proti mě to neobracej. Mám dvě možnosti, zkusit u tebe plichtit se štěstím randomu, nebo v úterý máknout a získat tři body. Oba zápasy urvat nemůžu. Jestli čekáš, že zahraju výkon 100 tak se pleteš. Nasadím to nejlepší možné co nebude hrát v úterý. Bohužel, nemám dost útočníků a záložníků, abych mohl hrát oba zápasy naplno. Budu doufat, že tě sejme rozhodčí, ikdyž si jsem vědom, že máš na tohle se mnou štěstí a rozhodčí je ti nakloněn ( možná, to se uvidí po zápase )... já zápas hodlám odehrát se ctí, ne ti to nechat zadarmo. Nerad bych, aby si nasadil slabší sestavu a pak si tu stěžoval, že sem psal, jak to vypustím. Správně jsem měl napsat, že priorita je zápas v úterý, úplně vypouštět nebudu nic...
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

ja si stezovat na nic nebudu,
chapu ze se treba nemuzes soustredit na oboje zapasy, ale nechapu proc mi to sem pises jako ze mam ocekavat slabou sestavu, ja nastavim to nejlepsi i kdyby si ke me poslal partu dorostencu...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote:......
Ne že bych nechtěl,ale není čas a chut psát,tak aspon ve zkratce.
Jasně,v tomhle uhlu pohledu máš určitě pravdu...je jedno jakej ,každej může ovlivnit a ovlivní.
Rozdíl byl v tom,když pominu fakt,že on opravdu nic jiného nehraje a já to dělal s jasným cílem,tak rozdíl byl v tom umyslu .... on "motýlil" , já bojoval o Minci ....ale jinak ligovej efekt je uplně stejnej,to máš pravdu.
Naštestí mě uklidnuje fakt,že ráno ztrestám transku a budu mít klid i bez akcí zkrytého rumuna za rakouskou vlajkou a německýma nápisama.

Jinak jsem zvědav na ranní zápas na slovenku....ten může určit ráz posledních zápasů....v kombinaci možné výhry Gradyho nad wsb....tu je stále šance,aby jsme se Dajem z toho bahna dostali oba a poslali tam belgičana....z mého pohledu je to plně otevřené pro všechny 3 týmy...Lamič už má klid,díky losu.

Jo a peesko....radost by mi to neudělalo 8) ,ale já to bral jako srandu,takkkže jsem na to nereagoval.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

FC Letenská šlechta... 1 - 1... Damned United - ( 148 : 147 )

Mohl jsem mít 3 body.
Ostatní podstatné zápasy taky plichty.
ps2512

Post by ps2512 »

To bude boj ještě......tomky musí vyhrát
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

FK Hash Rohatsko 1 - 1 Litomerice losers Club de Fotbal

výkony: 143:143

škoda, každý jsme chytli po jedné redce téměř ve shodném čase, ale díky zranění na naší straně jsme si ponížili výkon. Nakonec z toho je plusový bod který bereme všemi deseti !!! Čest nečekaně zachována, s frenkičem tak držíme v lize kladné skóre 8)
frankie_doparoma

Diky predzapasovym prohlasenim (zapas pro me ztratil naboj, vyhrat nad odevzdanym souperem neni vyhra )
Diky situaci v tabulce, kdy vysledek nic nezmeni
a diky tome ze jsem od nedele bez netu a mam ho jen na mobilu, tak jsem se vecer vysral na naky ladeni taktiky, protoze by mi to na mobilu trvalo trikrat dyl nez na pc a ztracet tak cas kvuli necemu co stejne nemuzu vyhrat, tak jsem tam proste neco poslal

btw se divim ze ses v tabulce tam kde ses kdyz dokazes vypustit zapas, mmit zranenyho hrace a jednoho vyloucenyho a zahrat 143

Ps : doufam, ze budes zit vecne ;-)
Dajo

Post by Dajo »

28.kolo

FK Laugaricio 1 - 1 SPC Czech Tigers 146:147

Tak a už nám zostáva len čakať ako to celé dopadne. :wink: Posledné dve kolá teda vyhráme a skončíme s bilanciou 46 bodov za 12 výhier 10 remíz a 8 prehier . :wink: Otázkou už len zostáva , na akej priečke napokon skončíme. :roll:
Dajo
FK Laugaricio
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

dnešní remízou s budoucím prvním transšampionem jsem se udržel v naději...co nejpodstatnějšího se tedy bude dít v posledních 2 kolech?

tvaltnietmee - je podle mě definitivně ze hry,zítra hraje u Gradyho a tam by měli skončit i teoretické naděje tohoto holandana.

FK Laugaricio - jak tu Dajo poznamenl, čeka ho 6 bodů, čili (46) konečná a bude spolehat na škobrtnutí soupeřů nad ním.

šlechta - v uvozovkách mám záchranu i přes všechny ty lapálie ve svých rukách, pokud udělám 6 bodů,tak jsem zachráněn bez ohledu na další výsledky.
La Petach Tikva ?? - ?? FC Letenská šlechta
FC Letenská šlechta ?? - ?? rogiboys
poslední kolo o mě tedy rozhodne.

The Williams Soccer Boys -má před námi 3 body a před sebou :

Litomerice losers Club de Fotbal ?? - ?? The Williams Soccer Boys
The Williams Soccer Boys ?? - ?? SPC Czech Tigers

takže 2 češi mají v rukou tu možnost poslat wsb dolů, tigerinho je bez SP poháru na čtvrtek,což taky může rozhodnout.
případná rovnost bodů by měla hrát ve všech ohledech (počet výher / skore) ve prospěch wsb.
tomkycz

Post by tomkycz »

frenkie - nějak z tvého příspěvku mezi řádky čtu, že si stěžuješ 8) jsem rád, že jsem ti předem vysvětlil, jak k zápasu přistoupím. Hrálo to nej co nemohlo hrát v úterý... Bohužel, třetí zraněněj CM mi situaci hodně skomplikoval. Chtěl jsem na tebe hrát 4-3-3, ale nebyl čas kvůli povodním ( pořád v práci v terénu nebo spím a ve volné chvilce se věnuji rodině ) přenastavit sestavu. Ale zase bych stáhl agresivitu, což by mi uškodilo takže asi dobrý... Výkon byl lepší než bych čekal. a psal si, že tak jako tak půjdeš naplno takže se vymlouváš a škoda žes neprohrál, patřilo by ti to 8)

Zítra udělám proti wsb co bude v mých silách, hráči kteří jsou k tomu připraveni si polepší na výplatách, zbytek už je ve hvězdách...soupeř hrál s tím nej dnes proti mccgradymu a ani výkon 152 mu nestačil ( mccgrady zahrát 150 )...
frankie_doparoma

Tak to ctes spatne,
jediny co se mi nezdalo bylo to tvy predzapasovy prohlaseni, ktery si myslim je uplne zbytecny a prinasi jen samy negativa ;
Teoreticky jsem se mohl tak akorat pripravit na tvy becko a posetrit naky hrace z acka, ktery by mohli v plny forme zejtra na tluchubu, urcite by.ti byl vdecnej.
a za druhy proste proto ze si tim jen delas predem alibi a stavis me do role ze kdyz vyhraju,, nic se nedeje protoze si to vypustil a kdyz s tebou ztratim tak tak to bude trapas, proste jak jsem psal, v tomhle zapase bych nebyl vitez ani kdybych vyhral.

psal jsem ty duvody proc jsem mel v zakladu hrace pod 70, v tabulce mi o nic. nejde a mel jsem technicky problemy a tradicni naboj naseho duelu pro me ztratil vyznam prave tim tvym prohlasenim, nak me nebere jak dopadnu s tvym avizovanym beckem abych se kvuli tomu trapil dvacet minut ladenim taktiky na phounu... radsi jsem ten cas vyuzil jinak :-)

A taky mi slo o to ze ty zpravu zacnes tim jak si znechucenej negativnim ovlivnovanim ligy a v ty samy zprave souperi oznamis ze se na nem budes setrit... ja se o takovyhle informace neprosim.
frankie_doparoma

Ps. mezi radky sla vycist tak maximalne ma ranni pondelni nasranost, nic vic bych v tom nehledal.

ps2. Ten net mi nejde furt :o
ps2512

Post by ps2512 »

Tak výměna se nekoná, jsem nestihl nastavit přátelák ve 14 a A k němu vyběhlo :mrgreen:

Tak si to nechám na Pala nebo Pupče do nějakýho turnájku :P
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

ps2512 wrote:Tak výměna se nekoná, jsem nestihl nastavit přátelák ve 14 a A k němu vyběhlo :mrgreen:

Tak si to nechám na Pala nebo Pupče do nějakýho turnájku :P
nedělej zle !!! :roll:
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

myslím si,že letos je to ale zase největší drama za posledních X sezon v A .....i když se nebojuje o titul,ale jen o holou záchranu a druhé místo.
Těším se na zítřejší výsledky
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”