Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divize A
frenkie - proti mě to neobracej. Mám dvě možnosti, zkusit u tebe plichtit se štěstím randomu, nebo v úterý máknout a získat tři body. Oba zápasy urvat nemůžu. Jestli čekáš, že zahraju výkon 100 tak se pleteš. Nasadím to nejlepší možné co nebude hrát v úterý. Bohužel, nemám dost útočníků a záložníků, abych mohl hrát oba zápasy naplno. Budu doufat, že tě sejme rozhodčí, ikdyž si jsem vědom, že máš na tohle se mnou štěstí a rozhodčí je ti nakloněn ( možná, to se uvidí po zápase )... já zápas hodlám odehrát se ctí, ne ti to nechat zadarmo. Nerad bych, aby si nasadil slabší sestavu a pak si tu stěžoval, že sem psal, jak to vypustím. Správně jsem měl napsat, že priorita je zápas v úterý, úplně vypouštět nebudu nic...
-
ja si stezovat na nic nebudu,
chapu ze se treba nemuzes soustredit na oboje zapasy, ale nechapu proc mi to sem pises jako ze mam ocekavat slabou sestavu, ja nastavim to nejlepsi i kdyby si ke me poslal partu dorostencu...
chapu ze se treba nemuzes soustredit na oboje zapasy, ale nechapu proc mi to sem pises jako ze mam ocekavat slabou sestavu, ja nastavim to nejlepsi i kdyby si ke me poslal partu dorostencu...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Ne že bych nechtěl,ale není čas a chut psát,tak aspon ve zkratce.frankie_doparoma wrote:......
Jasně,v tomhle uhlu pohledu máš určitě pravdu...je jedno jakej ,každej může ovlivnit a ovlivní.
Rozdíl byl v tom,když pominu fakt,že on opravdu nic jiného nehraje a já to dělal s jasným cílem,tak rozdíl byl v tom umyslu .... on "motýlil" , já bojoval o Minci ....ale jinak ligovej efekt je uplně stejnej,to máš pravdu.
Naštestí mě uklidnuje fakt,že ráno ztrestám transku a budu mít klid i bez akcí zkrytého rumuna za rakouskou vlajkou a německýma nápisama.
Jinak jsem zvědav na ranní zápas na slovenku....ten může určit ráz posledních zápasů....v kombinaci možné výhry Gradyho nad wsb....tu je stále šance,aby jsme se Dajem z toho bahna dostali oba a poslali tam belgičana....z mého pohledu je to plně otevřené pro všechny 3 týmy...Lamič už má klid,díky losu.
Jo a peesko....radost by mi to neudělalo

-
FC Letenská šlechta... 1 - 1... Damned United - ( 148 : 147 )
Mohl jsem mít 3 body.
Ostatní podstatné zápasy taky plichty.
Mohl jsem mít 3 body.
Ostatní podstatné zápasy taky plichty.
-
To bude boj ještě......tomky musí vyhrát
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
FK Hash Rohatsko 1 - 1 Litomerice losers Club de Fotbal
výkony: 143:143
škoda, každý jsme chytli po jedné redce téměř ve shodném čase, ale díky zranění na naší straně jsme si ponížili výkon. Nakonec z toho je plusový bod který bereme všemi deseti !!! Čest nečekaně zachována, s frenkičem tak držíme v lize kladné skóre
výkony: 143:143
škoda, každý jsme chytli po jedné redce téměř ve shodném čase, ale díky zranění na naší straně jsme si ponížili výkon. Nakonec z toho je plusový bod který bereme všemi deseti !!! Čest nečekaně zachována, s frenkičem tak držíme v lize kladné skóre

-
Diky predzapasovym prohlasenim (zapas pro me ztratil naboj, vyhrat nad odevzdanym souperem neni vyhra )
Diky situaci v tabulce, kdy vysledek nic nezmeni
a diky tome ze jsem od nedele bez netu a mam ho jen na mobilu, tak jsem se vecer vysral na naky ladeni taktiky, protoze by mi to na mobilu trvalo trikrat dyl nez na pc a ztracet tak cas kvuli necemu co stejne nemuzu vyhrat, tak jsem tam proste neco poslal
btw se divim ze ses v tabulce tam kde ses kdyz dokazes vypustit zapas, mmit zranenyho hrace a jednoho vyloucenyho a zahrat 143
Ps : doufam, ze budes zit vecne
Diky situaci v tabulce, kdy vysledek nic nezmeni
a diky tome ze jsem od nedele bez netu a mam ho jen na mobilu, tak jsem se vecer vysral na naky ladeni taktiky, protoze by mi to na mobilu trvalo trikrat dyl nez na pc a ztracet tak cas kvuli necemu co stejne nemuzu vyhrat, tak jsem tam proste neco poslal
btw se divim ze ses v tabulce tam kde ses kdyz dokazes vypustit zapas, mmit zranenyho hrace a jednoho vyloucenyho a zahrat 143
Ps : doufam, ze budes zit vecne

28.kolo
FK Laugaricio 1 - 1 SPC Czech Tigers 146:147
Tak a už nám zostáva len čakať ako to celé dopadne.
Posledné dve kolá teda vyhráme a skončíme s bilanciou 46 bodov za 12 výhier 10 remíz a 8 prehier .
Otázkou už len zostáva , na akej priečke napokon skončíme. 
FK Laugaricio 1 - 1 SPC Czech Tigers 146:147
Tak a už nám zostáva len čakať ako to celé dopadne.

Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
dnešní remízou s budoucím prvním transšampionem jsem se udržel v naději...co nejpodstatnějšího se tedy bude dít v posledních 2 kolech?
tvaltnietmee - je podle mě definitivně ze hry,zítra hraje u Gradyho a tam by měli skončit i teoretické naděje tohoto holandana.
FK Laugaricio - jak tu Dajo poznamenl, čeka ho 6 bodů, čili (46) konečná a bude spolehat na škobrtnutí soupeřů nad ním.
šlechta - v uvozovkách mám záchranu i přes všechny ty lapálie ve svých rukách, pokud udělám 6 bodů,tak jsem zachráněn bez ohledu na další výsledky.
La Petach Tikva ?? - ?? FC Letenská šlechta
FC Letenská šlechta ?? - ?? rogiboysposlední kolo o mě tedy rozhodne.
The Williams Soccer Boys -má před námi 3 body a před sebou :
Litomerice losers Club de Fotbal ?? - ?? The Williams Soccer Boys
The Williams Soccer Boys ?? - ?? SPC Czech Tigers
takže 2 češi mají v rukou tu možnost poslat wsb dolů, tigerinho je bez SP poháru na čtvrtek,což taky může rozhodnout.
případná rovnost bodů by měla hrát ve všech ohledech (počet výher / skore) ve prospěch wsb.
tvaltnietmee - je podle mě definitivně ze hry,zítra hraje u Gradyho a tam by měli skončit i teoretické naděje tohoto holandana.
FK Laugaricio - jak tu Dajo poznamenl, čeka ho 6 bodů, čili (46) konečná a bude spolehat na škobrtnutí soupeřů nad ním.
šlechta - v uvozovkách mám záchranu i přes všechny ty lapálie ve svých rukách, pokud udělám 6 bodů,tak jsem zachráněn bez ohledu na další výsledky.
La Petach Tikva ?? - ?? FC Letenská šlechta
FC Letenská šlechta ?? - ?? rogiboysposlední kolo o mě tedy rozhodne.
The Williams Soccer Boys -má před námi 3 body a před sebou :
Litomerice losers Club de Fotbal ?? - ?? The Williams Soccer Boys
The Williams Soccer Boys ?? - ?? SPC Czech Tigers
takže 2 češi mají v rukou tu možnost poslat wsb dolů, tigerinho je bez SP poháru na čtvrtek,což taky může rozhodnout.
případná rovnost bodů by měla hrát ve všech ohledech (počet výher / skore) ve prospěch wsb.
-
frenkie - nějak z tvého příspěvku mezi řádky čtu, že si stěžuješ
jsem rád, že jsem ti předem vysvětlil, jak k zápasu přistoupím. Hrálo to nej co nemohlo hrát v úterý... Bohužel, třetí zraněněj CM mi situaci hodně skomplikoval. Chtěl jsem na tebe hrát 4-3-3, ale nebyl čas kvůli povodním ( pořád v práci v terénu nebo spím a ve volné chvilce se věnuji rodině ) přenastavit sestavu. Ale zase bych stáhl agresivitu, což by mi uškodilo takže asi dobrý... Výkon byl lepší než bych čekal. a psal si, že tak jako tak půjdeš naplno takže se vymlouváš a škoda žes neprohrál, patřilo by ti to
Zítra udělám proti wsb co bude v mých silách, hráči kteří jsou k tomu připraveni si polepší na výplatách, zbytek už je ve hvězdách...soupeř hrál s tím nej dnes proti mccgradymu a ani výkon 152 mu nestačil ( mccgrady zahrát 150 )...

Zítra udělám proti wsb co bude v mých silách, hráči kteří jsou k tomu připraveni si polepší na výplatách, zbytek už je ve hvězdách...soupeř hrál s tím nej dnes proti mccgradymu a ani výkon 152 mu nestačil ( mccgrady zahrát 150 )...
-
Tak to ctes spatne,
jediny co se mi nezdalo bylo to tvy predzapasovy prohlaseni, ktery si myslim je uplne zbytecny a prinasi jen samy negativa ;
Teoreticky jsem se mohl tak akorat pripravit na tvy becko a posetrit naky hrace z acka, ktery by mohli v plny forme zejtra na tluchubu, urcite by.ti byl vdecnej.
a za druhy proste proto ze si tim jen delas predem alibi a stavis me do role ze kdyz vyhraju,, nic se nedeje protoze si to vypustil a kdyz s tebou ztratim tak tak to bude trapas, proste jak jsem psal, v tomhle zapase bych nebyl vitez ani kdybych vyhral.
psal jsem ty duvody proc jsem mel v zakladu hrace pod 70, v tabulce mi o nic. nejde a mel jsem technicky problemy a tradicni naboj naseho duelu pro me ztratil vyznam prave tim tvym prohlasenim, nak me nebere jak dopadnu s tvym avizovanym beckem abych se kvuli tomu trapil dvacet minut ladenim taktiky na phounu... radsi jsem ten cas vyuzil jinak
A taky mi slo o to ze ty zpravu zacnes tim jak si znechucenej negativnim ovlivnovanim ligy a v ty samy zprave souperi oznamis ze se na nem budes setrit... ja se o takovyhle informace neprosim.
jediny co se mi nezdalo bylo to tvy predzapasovy prohlaseni, ktery si myslim je uplne zbytecny a prinasi jen samy negativa ;
Teoreticky jsem se mohl tak akorat pripravit na tvy becko a posetrit naky hrace z acka, ktery by mohli v plny forme zejtra na tluchubu, urcite by.ti byl vdecnej.
a za druhy proste proto ze si tim jen delas predem alibi a stavis me do role ze kdyz vyhraju,, nic se nedeje protoze si to vypustil a kdyz s tebou ztratim tak tak to bude trapas, proste jak jsem psal, v tomhle zapase bych nebyl vitez ani kdybych vyhral.
psal jsem ty duvody proc jsem mel v zakladu hrace pod 70, v tabulce mi o nic. nejde a mel jsem technicky problemy a tradicni naboj naseho duelu pro me ztratil vyznam prave tim tvym prohlasenim, nak me nebere jak dopadnu s tvym avizovanym beckem abych se kvuli tomu trapil dvacet minut ladenim taktiky na phounu... radsi jsem ten cas vyuzil jinak

A taky mi slo o to ze ty zpravu zacnes tim jak si znechucenej negativnim ovlivnovanim ligy a v ty samy zprave souperi oznamis ze se na nem budes setrit... ja se o takovyhle informace neprosim.
-
Ps. mezi radky sla vycist tak maximalne ma ranni pondelni nasranost, nic vic bych v tom nehledal.
ps2. Ten net mi nejde furt
ps2. Ten net mi nejde furt

-
Tak výměna se nekoná, jsem nestihl nastavit přátelák ve 14 a A k němu vyběhlo
Tak si to nechám na Pala nebo Pupče do nějakýho turnájku

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
nedělej zle !!!ps2512 wrote:Tak výměna se nekoná, jsem nestihl nastavit přátelák ve 14 a A k němu vyběhlo![]()

-
myslím si,že letos je to ale zase největší drama za posledních X sezon v A .....i když se nebojuje o titul,ale jen o holou záchranu a druhé místo.
Těším se na zítřejší výsledky
Těším se na zítřejší výsledky