Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

jirka93
Team Manager

sezona

Post by jirka93 »

kdy zaène nová sezona?
tým: Volkl
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
Osto
Team Manager

Re: sezona

Post by Osto »

jirka93 wrote:kdy zaène nová sezona?
v sobotu 15.12 sa losuju zapasy novej sezony a v pondelok 17.12 sa hra 1.kolo
Osťo * Dukla Banská_Bystrica * F.96
hokejka
Coach

zranenia

Post by hokejka »

su niecim ovplyvnene zranenia hracov???? lebo za poslednych 5 dni sa mi zranili hraci a obaja maju zlomeny clenok a to ich vyradilo na 10 dni!!
akoze dost ma to nastvalo...
Netris1
Member of the Soccer Project Association

Re: zranenia

Post by Netris1 »

hokejka wrote:su niecim ovplyvnene zranenia hracov???? lebo za poslednych 5 dni sa mi zranili hraci a obaja maju zlomeny clenok a to ich vyradilo na 10 dni!!
akoze dost ma to nastvalo...
Fyzioterapeut by mìl být na 100%+Hráèi by mìli mít fyzièku co nejvìtší...Pak jsou tady spekulace o vlastnosti ,,náchylnost na zranìní"...Nìkdo si myslí ,že je nìkdo ne...Já osobnì ,že jo :)
Netris->Hell Riders->E.21
hokejka
Coach

Post by hokejka »

Netris1 wrote:Fyzioterapeut by mìl být na 100%+Hráèi by mìli mít fyzièku co nejvìtší...Pak jsou tady spekulace o vlastnosti ,,náchylnost na zranìní"...Nìkdo si myslí ,že je nìkdo ne...Já osobnì ,že jo :)
no ved toto, fyzioterapeut je 100% a obaja sa zranili s fyzickou okolo 95-98% cize to nechapem, kebyze zranenie na 3-4dni vpohode, ale na 10 dni? to normalne sa bojim dat hrat opory tymu pripravne zapasy,aby sa nezranili...
Netris1

Post by Netris1 »

hokejka wrote:
Netris1 wrote:Fyzioterapeut by mìl být na 100%+Hráèi by mìli mít fyzièku co nejvìtší...Pak jsou tady spekulace o vlastnosti ,,náchylnost na zranìní"...Nìkdo si myslí ,že je nìkdo ne...Já osobnì ,že jo :)
no ved toto, fyzioterapeut je 100% a obaja sa zranili s fyzickou okolo 95-98% cize to nechapem, kebyze zranenie na 3-4dni vpohode, ale na 10 dni? to normalne sa bojim dat hrat opory tymu pripravne zapasy,aby sa nezranili...
Šance je poøád stejná ta fyzièka a fyzioterapeut šanci pouze ovlivòují :wink:
Netris->Hell Riders->E.21
lyam.
Team Board Member

Post by lyam. »

nevim kam to psat, ale kdyz kliknu na seznam hracu, ktere prodavam, tak se mi ukaze tohle:

Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting '{' in /home/data/soccerproject/web/www.soccerproject.com/spnewl_transfer_received.php on line 2315
jirka93
Team Manager

???

Post by jirka93 »

když kliknu na: Poèet hráèu, ktere se pokoušíte prodat (ètvrte od z hora)
tak mi to napíèe: Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting '{' in /home/data/soccerproject/web/www.soccerproject.com/spnewl_transfer_received.php on line 2315

co to je??? dìlá to ještì nìkomu?? co s tím mužu dìlat??
tým: Volkl
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
Erix7
Team President

Re: ???

Post by Erix7 »

jirka93 wrote:když kliknu na: Poèet hráèu, ktere se pokoušíte prodat (ètvrte od z hora)
tak mi to napíèe: Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting '{' in /home/data/soccerproject/web/www.soccerproject.com/spnewl_transfer_received.php on line 2315

co to je??? dìlá to ještì nìkomu?? co s tím mužu dìlat??
Mne to robi tiez.
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/

18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
Angee

Post by Angee »

Vubec to neøešte :wink: ...to je chyba toho, kdo skriptoval stránku...vysvìtlil bych vám to, ale myslim, že je to prakticky zbyteèný....
Image
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

To znìlo jako !Vysvìtlil bych vám to, ale to byste stejnì nepochopili
Image
Image
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

A v mém pøípadì má Angee naprostou pravdu.

Pro mì jsou poøád v bednì malí mužíèci, kteøí tam kmitají :D :D

Napsalo mi to taky, už to nepíše, víc ke spokojenosti nepotøebuju :D
Andrew - Sokol Čejč
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Zdravím, chtìl bych se zeptat na pár, pro Vás jistì, drobností.
1. Jaký vliv má "Nálada v týmu" na výkon v zápasech. Vyhledal jsem jen, co na ní má vliv, ale toto ne, takže pokud už je to nìkde zodpovìzeno, tak se omlouvám. Taktéž jsem se doèetl, že pøi simulaci na zaèátku sezony bude odeèteno 10 procentních bodù? To budu v So zas na nule? :( (byla trochu obmìna kádru)
2. Dá se nìjakým zpùsobem vypozorovat, jaké bude poèasí - kvùli urèení ceny vstupenek. Jaký vliv na to má "pøibližné roèní období" sezony (1. 1/2 = podzim, 2. 1/2 = jaro) nebo je to pouze vìcí náhody?
3. Chtìl jsem založit turnaj, kde pøi zakládání jsem si pøeèetl, že pokud se chci turnaje zúèastnit, tak musím též zaškrtnout sám sebe, jenže jsem se nikde nenašel - byli tam pouze manažeøi z mého seznamu kontaktù. Co dìlám špatnì?
4. Jak vložim obrázek (své logo) pod své jméno? :)
Dìkuji za odpovìdi! Herry
Woko

Post by Woko »

1.FC HERRY wrote:Zdravím, chtìl bych se zeptat na pár, pro Vás jistì, drobností.
1. Jaký vliv má "Nálada v týmu" na výkon v zápasech. Vyhledal jsem jen, co na ní má vliv, ale toto ne, takže pokud už je to nìkde zodpovìzeno, tak se omlouvám. Taktéž jsem se doèetl, že pøi simulaci na zaèátku sezony bude odeèteno 10 procentních bodù? To budu v So zas na nule? :( (byla trochu obmìna kádru)
2. Dá se nìjakým zpùsobem vypozorovat, jaké bude poèasí - kvùli urèení ceny vstupenek. Jaký vliv na to má "pøibližné roèní období" sezony (1. 1/2 = podzim, 2. 1/2 = jaro) nebo je to pouze vìcí náhody?
3. Chtìl jsem založit turnaj, kde pøi zakládání jsem si pøeèetl, že pokud se chci turnaje zúèastnit, tak musím též zaškrtnout sám sebe, jenže jsem se nikde nenašel - byli tam pouze manažeøi z mého seznamu kontaktù. Co dìlám špatnì?
1. Nálada v týmu má celkem velký vliv na výkon týmu, pøesná èísla dodá nìkdo jiný, ale je to + - 1 bod výkonu na 5% týmové nálady...
2. Je to nejspíš náhoda...
3.Mìla by tam být rolovaèka s názvem "zúèasnit se turnaje" Ano/Ne, ovšem už nevim v kterym kroku...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Woko wrote:
1.FC HERRY wrote:Zdravím, chtìl bych se zeptat na pár, pro Vás jistì, drobností.
1. Nálada v týmu má celkem velký vliv na výkon týmu, pøesná èísla dodá nìkdo jiný, ale je to + - 1 bod výkonu na 5% týmové nálady...
2. Je to nejspíš náhoda...
3.Mìla by tam být rolovaèka s názvem "zúèasnit se turnaje" Ano/Ne, ovšem už nevim v kterym kroku...
Ta rolovacka pre prihlasenie do vlastneho turnaja je az v poslednom kroku tesne pred zalozenim ...
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”