asi nebudeš obyčejná lama, vypadá to,že budeš lamí král, ten by měl být šikovnejší , ne?Ataner wrote:Vypadá to že nakonec vážně budeš dobrej..super práce ..ps2512 wrote:Buď A divize nemá úroveň, nebo jsem taaaaaaak dobrej

Moderator: Czech Moderators
asi nebudeš obyčejná lama, vypadá to,že budeš lamí král, ten by měl být šikovnejší , ne?Ataner wrote:Vypadá to že nakonec vážně budeš dobrej..super práce ..ps2512 wrote:Buď A divize nemá úroveň, nebo jsem taaaaaaak dobrej
Taky za to od nás včera dostal novy traktor ..Raduuza wrote:asi nebudeš obyčejná lama, vypadá to,že budeš lamí král, ten by měl být šikovnejší , ne?Ataner wrote:Vypadá to že nakonec vážně budeš dobrej..super práce ..ps2512 wrote:Buď A divize nemá úroveň, nebo jsem taaaaaaak dobrej![]()
![]()
Ataner wrote:Vypadá to že nakonec vážně budeš dobrej..super práce ..ps2512 wrote:Buď A divize nemá úroveň, nebo jsem taaaaaaak dobrej
Raduu: jen jestli ten není ještě horšíAtaner wrote:Taky za to od nás včera dostal novy traktor ..Raduuza wrote:
asi nebudeš obyčejná lama, vypadá to,že budeš lamí král, ten by měl být šikovnejší , ne?![]()
![]()
Stačí načipovat,ty gumy jsem zvolil schválně..on ten terén u vás není až takový jak se vypráví..ps2512 wrote:Raduu: jen jestli ten není ještě horšíAtaner wrote:Taky za to od nás včera dostal novy traktor ..Raduuza wrote:
asi nebudeš obyčejná lama, vypadá to,že budeš lamí král, ten by měl být šikovnejší , ne?![]()
![]()
![]()
ÁŤA: na poslední zápas už jsme s ním vyrazili....je luxusní, jede o 30 km/h rychleji než ten původní ( z 30 km/h jede 60 km/h)
tak co.. potvrdili se v A divizi zvěsti o nejslabším B-čku?ps2512 wrote:Buď A divize nemá úroveň, nebo jsem taaaaaaak dobrej
Myslím, že ne:PaTTTTrick wrote:tak co.. potvrdili se v A divizi zvěsti o nejslabším B-čku?ps2512 wrote:Buď A divize nemá úroveň, nebo jsem taaaaaaak dobrej![]()
![]()
jojo, jen nevím, co s tou lamouAtaner wrote:Super Péesko takže pálky zatím necháme ..
Nosí ti štěstí ne? Takže nakrmit, podrbat a říkej jí třeba Williameps2512 wrote:jojo, jen nevím, co s tou lamouAtaner wrote:Super Péesko takže pálky zatím necháme ..
To je vidět kde je poradny názor ..kopeckar wrote:Nosí ti štěstí ne? Takže nakrmit, podrbat a říkej jí třeba Williameps2512 wrote:jojo, jen nevím, co s tou lamouAtaner wrote:Super Péesko takže pálky zatím necháme ..
Já bych to tak nehrotil,kdo s ním má pak na srazu vydržet...Ataner wrote:Vypadá to že nakonec vážně budeš dobrej..super práce ..ps2512 wrote:Buď A divize nemá úroveň, nebo jsem taaaaaaak dobrej