Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)
Paťo - mohl by ses prosím postarat o vypsání těch slovenských manažerů, kteří patří do té skupiny (prodal jsem za tržní cenu a řeším s šerify odbanování mého týmu) , aby jsme si přesně ujasnili,za které manažery potažmo dáme to odvolání....protože jsem pochopil,že tam asi byly i přestupy,které se obhájit nedají a za které ani nemá cenu bojovat,....zatím tedy vím tady z fora o třech MYKY,Milko,Dajo.
Pokoušet se vytáhnout všechny rozhodně nemá cenu,chce to upřesnit,za koho vlastně orodujeme,sepsat přesně jejich transfery a podle toho upravit text s překladem do angličtiny.
Díky
Pokoušet se vytáhnout všechny rozhodně nemá cenu,chce to upřesnit,za koho vlastně orodujeme,sepsat přesně jejich transfery a podle toho upravit text s překladem do angličtiny.
Díky
pořád mi uniká jedna věc: "jak jakýkoliv šerif může znát obsah mailu/zprávy, který komukoliv na SP pošlu???". přeci NIKDO nemá z jakéhokoliv důvodu ať už je to práce/hra/soukromí ti kontrolovat poštu. resp. na základě jakého podkladu se rozhodl šerif pro zabanování zainteresovaných. pokud skutečně kontroloval obsah pošty, měl by dostat podle mě na minutu ban onen šerif, ne?tom17 wrote: Husátko obeslal cca 100 slovenských manažerů s tím, že je ochoten od nich koupit jakéhokoli hráče za cenu, kterou si oni sami určí.
Taky se chci připojit k podpoře... je to sprosťárna, hnus, naprostá aragance ze strany Rumunů a Belgána...
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
-
Já tu píšu jak steklej a pan Pupajdí na mě jako podporujícího manažera zapomene 

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
Na tebe se nedá zapomenout tebe už bere jako erár..ps2512 wrote:Já tu píšu jak steklej a pan Pupajdí na mě jako podporujícího manažera zapomene

JPD - B.3
-
teď jsem si vůbec celou tuto kauzu přečetl...
můj názor je takový, že asi nebylo úplně nejšťastnější na tuto nabídku přistoupit ALE kolikrát si přeci mezi sebou domluvíme přestup za smluvenou částku? tohle udělal snad každý včetně šerifů...jediný co se liší (a to je to klíčový) je ta hromadná zpráva desítkám slovenských manažerů, čili řekněme že jde o určité zvýhodnění (další důležitá věc)...pokud to ale nebylo za opravdu nekřesťanské peníze, tak nechápu proč nemůže být udělena pokuta, když se tak náramně nabízí případ "svatýho" dardara, kterej měl za prvý dostat ban (jenže kdo by mu ho asi tak dal co?) a když už teda nedostal ban, tak přece snad nemůže dál dělat šerifa - to je úplně sprostý
já sem pro určité potrestání a posouzení případu jednotlivě a ne naráz,protože (nekontroloval jsem to) je samozřejmě možný, že si tím někdo přilepšil...ale ty částky co sem byly psaný nereálný nejsou, tak proč těm kteří na tom nijak nevydělali prostě nedat pokutu za řekněme tedy zneužití týmu a těm ostatním, kteří přestřelili BAN
můj názor je takový, že asi nebylo úplně nejšťastnější na tuto nabídku přistoupit ALE kolikrát si přeci mezi sebou domluvíme přestup za smluvenou částku? tohle udělal snad každý včetně šerifů...jediný co se liší (a to je to klíčový) je ta hromadná zpráva desítkám slovenských manažerů, čili řekněme že jde o určité zvýhodnění (další důležitá věc)...pokud to ale nebylo za opravdu nekřesťanské peníze, tak nechápu proč nemůže být udělena pokuta, když se tak náramně nabízí případ "svatýho" dardara, kterej měl za prvý dostat ban (jenže kdo by mu ho asi tak dal co?) a když už teda nedostal ban, tak přece snad nemůže dál dělat šerifa - to je úplně sprostý
já sem pro určité potrestání a posouzení případu jednotlivě a ne naráz,protože (nekontroloval jsem to) je samozřejmě možný, že si tím někdo přilepšil...ale ty částky co sem byly psaný nereálný nejsou, tak proč těm kteří na tom nijak nevydělali prostě nedat pokutu za řekněme tedy zneužití týmu a těm ostatním, kteří přestřelili BAN

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Touto cestou by som sa rád aj ja úprimne poďakoval všetkým manažerom, ktorí držia s nami a vyjadrujú nám podporu. Ste skvelí!!!
Je mi z toho smutno, že naša púť sa pravdepodobne končí a necelé tri roky hrania na socceri vyjdu navnimoč. ..
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Je mi z toho smutno, že naša púť sa pravdepodobne končí a necelé tri roky hrania na socceri vyjdu navnimoč. ..

Problém je právě ta zpráva. Kolikrát jsi dostal nabídnuto, ať si dáš na trh jakéholi hráče a určíš si cenu, poněvadž kupující Ti chce pomoci (v tomto případě z důvodu národnosti)? Pokud prodávající spolupracoval, tj. poslal instrukce husátkovi, byl zabanován.Papa Bouba Diop wrote: můj názor je takový, že asi nebylo úplně nejšťastnější na tuto nabídku přistoupit ALE kolikrát si přeci mezi sebou domluvíme přestup za smluvenou částku? tohle udělal snad každý včetně šerifů...
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
no já vím, v čem se to liší a taky to dál píšu...nicméně čistý ban všem je podle mě dost krutý trest...já osobně bych tuhle zprávu ignoroval, protože bych se nechtěl zbytečně do něčeho zaplést. Je těžký tohle posuzovat, ale BAN pro všechny asi není to úplně nej řešení, když víme že to jde i jinak...tom17 wrote:Problém je právě ta zpráva. Kolikrát jsi dostal nabídnuto, ať si dáš na trh jakéholi hráče a určíš si cenu, poněvadž kupující Ti chce pomoci (v tomto případě z důvodu národnosti)? Pokud prodávající spolupracoval, tj. poslal instrukce husátkovi, byl zabanován.Papa Bouba Diop wrote: můj názor je takový, že asi nebylo úplně nejšťastnější na tuto nabídku přistoupit ALE kolikrát si přeci mezi sebou domluvíme přestup za smluvenou částku? tohle udělal snad každý včetně šerifů...

To jsem navrhoval. Nicméně většinový názor je takový, že by to bylo nespravedlivé, poněvadž Ti "chytřejší" manažeři, kteří využili husátkovy nabídky, a přitom cena nedosáhla nereálné částky, by byli potrestáni méně než manažeři, kteří "přestřelili". Jak jsem již psal, bany byly uděleny proto, že manažeři přistoupili na husátkovu nabídku.Papa Bouba Diop wrote: já sem pro určité potrestání a posouzení případu jednotlivě a ne naráz,protože (nekontroloval jsem to) je samozřejmě možný, že si tím někdo přilepšil...ale ty částky co sem byly psaný nereálný nejsou, tak proč těm kteří na tom nijak nevydělali prostě nedat pokutu za řekněme tedy zneužití týmu a těm ostatním, kteří přestřelili BAN
VIASTORE
-
tohle je smutný...tom17 wrote:To jsem navrhoval. Nicméně většinový názor je takový, že by to bylo nespravedlivé, poněvadž Ti "chytřejší" manažeři, kteří využili husátkovy nabídky, a přitom cena nedosáhla nereálné částky, by byli potrestáni méně než manažeři, kteří "přestřelili". Jak jsem již psal, bany byly uděleny proto, že manažeři přistoupili na husátkovu nabídku.Papa Bouba Diop wrote: já sem pro určité potrestání a posouzení případu jednotlivě a ne naráz,protože (nekontroloval jsem to) je samozřejmě možný, že si tím někdo přilepšil...ale ty částky co sem byly psaný nereálný nejsou, tak proč těm kteří na tom nijak nevydělali prostě nedat pokutu za řekněme tedy zneužití týmu a těm ostatním, kteří přestřelili BAN
je vidět, že se můžeš snažit jak můžeš...ale je evidentně těžký něco prosadit. Myslím ale, že si všichni můžeme vážit Tvojí práce, která rozhodně nijak vděčná není...

Ještě že neumim rumunsky, jinak bych měl ban na fórum...
Satan nechť ty zmetky spálí...
Satan nechť ty zmetky spálí...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Jejich logika je zajímavá a ještě zajímavější je, že ji neuplatnili u Dardara. Jeho prohřešek byl na jasného banána bez jakékoliv diskuze a přesto pouze zmenšili jeho zisk (protože reálná te cena nebyla nikdy). Přestože Dardar pochybil zcela vědomě a daleko závažněji, potrestán prakticky nebyl vůbec. Nechuť mangerů narůstá a časem se projeví ještě menším zájmem o tuto hru. Pravděpodobně to je Sjarelovi úplně jedno, protože místo aby konal , tak podporou těchto zváštních praktik příkládá své polínko do ohně.tom17 wrote:To jsem navrhoval. Nicméně většinový názor je takový, že by to bylo nespravedlivé, poněvadž Ti "chytřejší" manažeři, kteří využili husátkovy nabídky, a přitom cena nedosáhla nereálné částky, by byli potrestáni méně než manažeři, kteří "přestřelili". Jak jsem již psal, bany byly uděleny proto, že manažeři přistoupili na husátkovu nabídku.Papa Bouba Diop wrote: já sem pro určité potrestání a posouzení případu jednotlivě a ne naráz,protože (nekontroloval jsem to) je samozřejmě možný, že si tím někdo přilepšil...ale ty částky co sem byly psaný nereálný nejsou, tak proč těm kteří na tom nijak nevydělali prostě nedat pokutu za řekněme tedy zneužití týmu a těm ostatním, kteří přestřelili BAN
Přiznám se, že s tím mám také určitý problém. Nicméně dle Sjarela a Razvanici se nejedná o porušení listovního tajemství, neboť listovní tajemství se na herní zprávy nevztahuje. Byl jsem odkázán na "Human Rights Guidelines for Online Games Providers", kde by měla být ochrana listovního tajemství v on-line hrách pouze doporučena, nikoli zaručena. Nicméně nijak podrobněji jsem tuto problematiku neměl čas studovat, tak pokud by se toho chtěl někdo ujmout...oslicek wrote:pořád mi uniká jedna věc: "jak jakýkoliv šerif může znát obsah mailu/zprávy, který komukoliv na SP pošlu???". přeci NIKDO nemá z jakéhokoliv důvodu ať už je to práce/hra/soukromí ti kontrolovat poštu. resp. na základě jakého podkladu se rozhodl šerif pro zabanování zainteresovaných. pokud skutečně kontroloval obsah pošty, měl by dostat podle mě na minutu ban onen šerif, ne?tom17 wrote: Husátko obeslal cca 100 slovenských manažerů s tím, že je ochoten od nich koupit jakéhokoli hráče za cenu, kterou si oni sami určí.
Jenom ještě podotýkám, že byly otevřeny zprávy v té době již zabanovaného manažera husátka s cílem potvrdit, případně vyvrátit podezření o zapojení dalších manažerů po předchozím podezřelém jednání. Běžně k tomuto šerifové nemají přístup.
VIASTORE
Mezi dardarem a kupujícím nebyly žádné zprávy (takže se to posuzovalo podle "irregular transfer", toto je jiný případ. Avšak psal jsem to už to tu dříve, obzvláště šerif by neměl nastavit IPB 28M místo reálných 15M.mantel wrote: Jejich logika je zajímavá a ještě zajímavější je, že ji neuplatnili u Dardara. Jeho prohřešek byl na jasného banána bez jakékoliv diskuze a přesto pouze zmenšili jeho zisk (protože reálná te cena nebyla nikdy). Přestože Dardar pochybil zcela vědomě a daleko závažněji, potrestán prakticky nebyl vůbec. Nechuť mangerů narůstá a časem se projeví ještě menším zájmem o tuto hru. Pravděpodobně to je Sjarelovi úplně jedno, protože místo aby konal , tak podporou těchto zváštních praktik příkládá své polínko do ohně.
VIASTORE