Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by pupajdi13 »

Paťo - mohl by ses prosím postarat o vypsání těch slovenských manažerů, kteří patří do té skupiny (prodal jsem za tržní cenu a řeším s šerify odbanování mého týmu) , aby jsme si přesně ujasnili,za které manažery potažmo dáme to odvolání....protože jsem pochopil,že tam asi byly i přestupy,které se obhájit nedají a za které ani nemá cenu bojovat,....zatím tedy vím tady z fora o třech MYKY,Milko,Dajo.
Pokoušet se vytáhnout všechny rozhodně nemá cenu,chce to upřesnit,za koho vlastně orodujeme,sepsat přesně jejich transfery a podle toho upravit text s překladem do angličtiny.
Díky
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
oslicek

Post by oslicek »

tom17 wrote: Husátko obeslal cca 100 slovenských manažerů s tím, že je ochoten od nich koupit jakéhokoli hráče za cenu, kterou si oni sami určí.
pořád mi uniká jedna věc: "jak jakýkoliv šerif může znát obsah mailu/zprávy, který komukoliv na SP pošlu???". přeci NIKDO nemá z jakéhokoliv důvodu ať už je to práce/hra/soukromí ti kontrolovat poštu. resp. na základě jakého podkladu se rozhodl šerif pro zabanování zainteresovaných. pokud skutečně kontroloval obsah pošty, měl by dostat podle mě na minutu ban onen šerif, ne?
puzzle

Post by puzzle »

Taky se chci připojit k podpoře... je to sprosťárna, hnus, naprostá aragance ze strany Rumunů a Belgána...
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
ps2512

Post by ps2512 »

Já tu píšu jak steklej a pan Pupajdí na mě jako podporujícího manažera zapomene :evil:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Ataner

Post by Ataner »

ps2512 wrote:Já tu píšu jak steklej a pan Pupajdí na mě jako podporujícího manažera zapomene :evil:
Na tebe se nedá zapomenout tebe už bere jako erár.. :mrgreen:
JPD - B.3
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

teď jsem si vůbec celou tuto kauzu přečetl...

můj názor je takový, že asi nebylo úplně nejšťastnější na tuto nabídku přistoupit ALE kolikrát si přeci mezi sebou domluvíme přestup za smluvenou částku? tohle udělal snad každý včetně šerifů...jediný co se liší (a to je to klíčový) je ta hromadná zpráva desítkám slovenských manažerů, čili řekněme že jde o určité zvýhodnění (další důležitá věc)...pokud to ale nebylo za opravdu nekřesťanské peníze, tak nechápu proč nemůže být udělena pokuta, když se tak náramně nabízí případ "svatýho" dardara, kterej měl za prvý dostat ban (jenže kdo by mu ho asi tak dal co?) a když už teda nedostal ban, tak přece snad nemůže dál dělat šerifa - to je úplně sprostý

já sem pro určité potrestání a posouzení případu jednotlivě a ne naráz,protože (nekontroloval jsem to) je samozřejmě možný, že si tím někdo přilepšil...ale ty částky co sem byly psaný nereálný nejsou, tak proč těm kteří na tom nijak nevydělali prostě nedat pokutu za řekněme tedy zneužití týmu a těm ostatním, kteří přestřelili BAN :roll:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Milko

Post by Milko »

Touto cestou by som sa rád aj ja úprimne poďakoval všetkým manažerom, ktorí držia s nami a vyjadrujú nám podporu. Ste skvelí!!!
Je mi z toho smutno, že naša púť sa pravdepodobne končí a necelé tri roky hrania na socceri vyjdu navnimoč. .. :cry: :cry: :cry:

Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
tom17
Team President

Post by tom17 »

Papa Bouba Diop wrote: můj názor je takový, že asi nebylo úplně nejšťastnější na tuto nabídku přistoupit ALE kolikrát si přeci mezi sebou domluvíme přestup za smluvenou částku? tohle udělal snad každý včetně šerifů...
Problém je právě ta zpráva. Kolikrát jsi dostal nabídnuto, ať si dáš na trh jakéholi hráče a určíš si cenu, poněvadž kupující Ti chce pomoci (v tomto případě z důvodu národnosti)? Pokud prodávající spolupracoval, tj. poslal instrukce husátkovi, byl zabanován.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Papa Bouba Diop

tom17 wrote:
Papa Bouba Diop wrote: můj názor je takový, že asi nebylo úplně nejšťastnější na tuto nabídku přistoupit ALE kolikrát si přeci mezi sebou domluvíme přestup za smluvenou částku? tohle udělal snad každý včetně šerifů...
Problém je právě ta zpráva. Kolikrát jsi dostal nabídnuto, ať si dáš na trh jakéholi hráče a určíš si cenu, poněvadž kupující Ti chce pomoci (v tomto případě z důvodu národnosti)? Pokud prodávající spolupracoval, tj. poslal instrukce husátkovi, byl zabanován.
no já vím, v čem se to liší a taky to dál píšu...nicméně čistý ban všem je podle mě dost krutý trest...já osobně bych tuhle zprávu ignoroval, protože bych se nechtěl zbytečně do něčeho zaplést. Je těžký tohle posuzovat, ale BAN pro všechny asi není to úplně nej řešení, když víme že to jde i jinak...
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
tom17
Team President

Post by tom17 »

Papa Bouba Diop wrote: já sem pro určité potrestání a posouzení případu jednotlivě a ne naráz,protože (nekontroloval jsem to) je samozřejmě možný, že si tím někdo přilepšil...ale ty částky co sem byly psaný nereálný nejsou, tak proč těm kteří na tom nijak nevydělali prostě nedat pokutu za řekněme tedy zneužití týmu a těm ostatním, kteří přestřelili BAN :roll:
To jsem navrhoval. Nicméně většinový názor je takový, že by to bylo nespravedlivé, poněvadž Ti "chytřejší" manažeři, kteří využili husátkovy nabídky, a přitom cena nedosáhla nereálné částky, by byli potrestáni méně než manažeři, kteří "přestřelili". Jak jsem již psal, bany byly uděleny proto, že manažeři přistoupili na husátkovu nabídku.
VIASTORE
Papa Bouba Diop

tom17 wrote:
Papa Bouba Diop wrote: já sem pro určité potrestání a posouzení případu jednotlivě a ne naráz,protože (nekontroloval jsem to) je samozřejmě možný, že si tím někdo přilepšil...ale ty částky co sem byly psaný nereálný nejsou, tak proč těm kteří na tom nijak nevydělali prostě nedat pokutu za řekněme tedy zneužití týmu a těm ostatním, kteří přestřelili BAN :roll:
To jsem navrhoval. Nicméně většinový názor je takový, že by to bylo nespravedlivé, poněvadž Ti "chytřejší" manažeři, kteří využili husátkovy nabídky, a přitom cena nedosáhla nereálné částky, by byli potrestáni méně než manažeři, kteří "přestřelili". Jak jsem již psal, bany byly uděleny proto, že manažeři přistoupili na husátkovu nabídku.
tohle je smutný...

je vidět, že se můžeš snažit jak můžeš...ale je evidentně těžký něco prosadit. Myslím ale, že si všichni můžeme vážit Tvojí práce, která rozhodně nijak vděčná není...
Woko

Post by Woko »

Ještě že neumim rumunsky, jinak bych měl ban na fórum...
Satan nechť ty zmetky spálí...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
mantel

Post by mantel »

tom17 wrote:
Jejich logika je zajímavá a ještě zajímavější je, že ji neuplatnili u Dardara. Jeho prohřešek byl na jasného banána bez jakékoliv diskuze a přesto pouze zmenšili jeho zisk (protože reálná te cena nebyla nikdy). Přestože Dardar pochybil zcela vědomě a daleko závažněji, potrestán prakticky nebyl vůbec. Nechuť mangerů narůstá a časem se projeví ještě menším zájmem o tuto hru. Pravděpodobně to je Sjarelovi úplně jedno, protože místo aby konal , tak podporou těchto zváštních praktik příkládá své polínko do ohně.
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote:
tom17 wrote: Husátko obeslal cca 100 slovenských manažerů s tím, že je ochoten od nich koupit jakéhokoli hráče za cenu, kterou si oni sami určí.
pořád mi uniká jedna věc: "jak jakýkoliv šerif může znát obsah mailu/zprávy, který komukoliv na SP pošlu???". přeci NIKDO nemá z jakéhokoliv důvodu ať už je to práce/hra/soukromí ti kontrolovat poštu. resp. na základě jakého podkladu se rozhodl šerif pro zabanování zainteresovaných. pokud skutečně kontroloval obsah pošty, měl by dostat podle mě na minutu ban onen šerif, ne?
Přiznám se, že s tím mám také určitý problém. Nicméně dle Sjarela a Razvanici se nejedná o porušení listovního tajemství, neboť listovní tajemství se na herní zprávy nevztahuje. Byl jsem odkázán na "Human Rights Guidelines for Online Games Providers", kde by měla být ochrana listovního tajemství v on-line hrách pouze doporučena, nikoli zaručena. Nicméně nijak podrobněji jsem tuto problematiku neměl čas studovat, tak pokud by se toho chtěl někdo ujmout...
Jenom ještě podotýkám, že byly otevřeny zprávy v té době již zabanovaného manažera husátka s cílem potvrdit, případně vyvrátit podezření o zapojení dalších manažerů po předchozím podezřelém jednání. Běžně k tomuto šerifové nemají přístup.
VIASTORE
tom17
Team President

Post by tom17 »

mantel wrote: Jejich logika je zajímavá a ještě zajímavější je, že ji neuplatnili u Dardara. Jeho prohřešek byl na jasného banána bez jakékoliv diskuze a přesto pouze zmenšili jeho zisk (protože reálná te cena nebyla nikdy). Přestože Dardar pochybil zcela vědomě a daleko závažněji, potrestán prakticky nebyl vůbec. Nechuť mangerů narůstá a časem se projeví ještě menším zájmem o tuto hru. Pravděpodobně to je Sjarelovi úplně jedno, protože místo aby konal , tak podporou těchto zváštních praktik příkládá své polínko do ohně.
Mezi dardarem a kupujícím nebyly žádné zprávy (takže se to posuzovalo podle "irregular transfer", toto je jiný případ. Avšak psal jsem to už to tu dříve, obzvláště šerif by neměl nastavit IPB 28M místo reálných 15M.
VIASTORE
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”