Divize A
Moderator: Czech Moderators
-
- Team Board Member
Re: Divize A
U nás ve druhém týdnu 9 bodů, což je nad plán. Po rozpačitém startu tak vcelku opadla obava ze záchranářských prací (byt je startovní pole stále velmi vyrovnané) a můžeme se v klidu soustředit na SP cup. Jediná ztráta nás postihla ve čtvrtek proti Bonerovi, kdy nastoupilo béčko, škoda že jsem nestihl nastavit agresivitu, mohla to být aspon plichta 

FC Strakapùd
http://www.spnoviny.wz.cz
http://www.spnoviny.wz.cz
-
- Member of the Soccer Project Association
no i u nás panuje po tomto týdnu spokojenost.. sice se nám dnes opět ukázalo štěstí zády, kdy nás stále pronásleduje vlna zranění, ale i tak je 13b z posledních 5 zápasů pěkný výsledek... jen tak dále a jak to tady čtu, důležité je, že máme stále možnost vyměnit trenéraMichal Kejchal wrote:U nás ve druhém týdnu 9 bodů, což je nad plán. Po rozpačitém startu tak vcelku opadla obava ze záchranářských prací (byt je startovní pole stále velmi vyrovnané) a můžeme se v klidu soustředit na SP cup. Jediná ztráta nás postihla ve čtvrtek proti Bonerovi, kdy nastoupilo béčko, škoda že jsem nestihl nastavit agresivitu, mohla to být aspon plichta

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

uvítal bych, kdyby to nebylo těsně před naším úterním zápasemPaTTTTrick wrote: jak to tady čtu, důležité je, že máme stále možnost vyměnit trenéra

VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
Souhrn,toho fialového hnusu,. co jsme tento týden předváděli.
start týmové nalady byl na 76ˇ%
pondělí :
Bizone TM 2 - 0 FC Letenská šlechta - vypouštěli jsme
uterý:
FC Letenská šlechta 0 - 2 FC Widlaks - vypoušteli jsme - narvanej stadák poprvé viděl v ligovém zápase SP krále lonské sezony - přijet se podíval v základní sestavě i náš bývalý nejlepší hráč CM Jasper Pecqueux
čtvrtek :
FCB Mikef 2 - 0 FC Letenská šlechta - vypouštěli jsme
pátek :
FC Letenská šlechta 0 - 0 PC Bonner
výkony - 140 : 140
před zápasem jsme dostali náladu na 84% a tak jsem se pokusil aspon jeden zápas v týdnu zahrát a povedlo se .
Na tu mizerii je 140 krásných a to p očervené kartě.
Bodík potěšil,přesto se Pattrickovi určitě pohled na tabulku opět líbí
Příští týden se ještě ponese v podobném duchu , bo mám v plánu ještě 2 trejdy a pak už by snad měla začít stíhací jízda
start týmové nalady byl na 76ˇ%
pondělí :
Bizone TM 2 - 0 FC Letenská šlechta - vypouštěli jsme
uterý:
FC Letenská šlechta 0 - 2 FC Widlaks - vypoušteli jsme - narvanej stadák poprvé viděl v ligovém zápase SP krále lonské sezony - přijet se podíval v základní sestavě i náš bývalý nejlepší hráč CM Jasper Pecqueux
čtvrtek :
FCB Mikef 2 - 0 FC Letenská šlechta - vypouštěli jsme
pátek :
před zápasem jsme dostali náladu na 84% a tak jsem se pokusil aspon jeden zápas v týdnu zahrát a povedlo se .
Bodík potěšil,přesto se Pattrickovi určitě pohled na tabulku opět líbí

Příští týden se ještě ponese v podobném duchu , bo mám v plánu ještě 2 trejdy a pak už by snad měla začít stíhací jízda

-
...no výhra by byla lepší, ale když se máš zachránit, tak musíme rozdávatpupajdi13 wrote:
pátek :
Bodík potěšil,přesto se Pattrickovi určitě pohled na tabulku opět líbí![]()
jízda![]()

Trochu jsem doufal, že to taky vypustíš a tak jsem šetřil tři hráče, co měli dvě žlutý..... no a ve finále bod je mi málo, ale více mě mrzí ten zraněný CM

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
zraňáček zabolí,to vímPaTTTTrick wrote: ...no výhra by byla lepší, ale když se máš zachránit, tak musíme rozdávat)
Trochu jsem doufal, že to taky vypustíš a tak jsem šetřil tři hráče, co měli dvě žlutý..... no a ve finále bod je mi málo, ale více mě mrzí ten zraněný CM(

Furt to máš plusovej bod z venku, já pak ještě v druhý puli pár silnej pošolichám žebírka

-
Bohuzel pondelni druhy misto uz je v tahu..a nastava kruta realita.. Jinak kratky souhrn nejdriv pohodova vyhra se zoeloe pak moje demence a nenastavenej zapas s Blsanama, ale stejne bych asi rupnul.. pak jsem dostal za vyucenou od 2 spicek a to Tom a Oslicek.. navic Oslicek pred nasim soubojem vymenil trnenera, tak nevim, co si o tom myslet:-D Za prve je to hnusny a za druhe je to cest, ze mel stazene pulky a uchylil se k tomu:-)
Co je horsi, tak moje bilance.. 12 bodu je parada, ale alarmujici je, ze jsem hral se 4 cizakama a 100% a 4 nasincema a 0%, takze uz musim prestat bejt kolegialni, protoze s tak vysokym poctem Cechu, bych mohl dopadnout jako sedlak u Chlumce..
Snad to ted uz prolomim s Mikefem a nebo Patrikem:-)
Co je horsi, tak moje bilance.. 12 bodu je parada, ale alarmujici je, ze jsem hral se 4 cizakama a 100% a 4 nasincema a 0%, takze uz musim prestat bejt kolegialni, protoze s tak vysokym poctem Cechu, bych mohl dopadnout jako sedlak u Chlumce..
Snad to ted uz prolomim s Mikefem a nebo Patrikem:-)
FK Bolka FOREVER
oslicek se ve stredu ozral a delal se trema promile nelogicke takticke varianty na ctvrtecni mace - po vystrizliveni zbyla jedina moznost jak neco v patek zahrat, a to byla vymena trenera... i kdyz hraci se sborove priklaneli k vymene manazera:-(.mouven wrote: navic Oslicek pred nasim soubojem vymenil trnenera, tak nevim, co si o tom myslet:-D Za prve je to hnusny a za druhe je to cest, ze mel stazene pulky a uchylil se k tomu:-)
-
- Coach
U mna tento tyzden spokojnost - 12/12. Dalsi tyzden to bude ale o vela tazsie. V pondelok s resim priamy suboj o priebezne prve miesto + 2 zapasy vonku s rozhodcami 95% a 98%, kde to moze dopadnut tiez vselijako. Bol by som velmi spokojny s plnym poctom doma a aspon jednou vyhrou vonku, uvidime 

-
no mě čeká tvrdý český týden.... blšany, resi, oslíček a mouven... více než tři body bude uspěch ...
(
Horší je, že potom co se mi zranili všechny tři LF a týden jsem hrál bez nich, se mi pro tento týden zranili obě schopný RM a bez nich už to nejde
.... k tomu zraněný nejlepší hráč z týmu CM na celý týden, takže to vidím jen a jen bledě
.. navíc blšanský tým staříků je při pondělí v plné síle (až na přestárlé LM), takže to nevidím moc růžově... přemýšlím vypustit to a doufat, že resi se vybije s Juliem a budu mít šanci
)

Horší je, že potom co se mi zranili všechny tři LF a týden jsem hrál bez nich, se mi pro tento týden zranili obě schopný RM a bez nich už to nejde

)

Podle mě máš zítra šanci, jednak hraješ doma a jednak rozhodčí je na 95 %, což by Ti taky mělo hrát do karetPaTTTTrick wrote:no mě čeká tvrdý český týden.... blšany, resi, oslíček a mouven... více než tři body bude uspěch ...(
Horší je, že potom co se mi zranili všechny tři LF a týden jsem hrál bez nich, se mi pro tento týden zranili obě schopný RM a bez nich už to nejde.... k tomu zraněný nejlepší hráč z týmu CM na celý týden, takže to vidím jen a jen bledě
.. navíc blšanský tým staříků je při pondělí v plné síle (až na přestárlé LM), takže to nevidím moc růžově... přemýšlím vypustit to a doufat, že resi se vybije s Juliem a budu mít šanci
)

VIASTORE
-
musíme zapracovat na koncovce - 9 zápasů = 5 golů - to je tristní

PaTTTTrick wrote:no mě čeká tvrdý český týden.... blšany, resi, oslíček a mouven... více než tři body bude uspěch ...(
Horší je, že potom co se mi zranili všechny tři LF a týden jsem hrál bez nich, se mi pro tento týden zranili obě schopný RM a bez nich už to nejde.... k tomu zraněný nejlepší hráč z týmu CM na celý týden, takže to vidím jen a jen bledě
)
no, dneska jsem to zkusil v zisk 3 bodů místo očekávané plichty...nepovedlo se,ačkoliv v sobotu večer při stejné přísnosti jsem zápas bez problémů ustál.
Pattrick stejně jeden z mnoha, co na konci sezony skončí přede mnou

-
Pošli je do stromovky na výběh, poté k tunelu se trefovat do díry a pak na hřiště na branky. pokud ani toto nezabere, tak je prodej a kup jiný lemrypupajdi13 wrote:musíme zapracovat na koncovce - 9 zápasů = 5 golů - to je tristní![]()

AC Had Bozak
-
poslal jsem je lakovat oknaHadis wrote: Pošli je do stromovky na výběh, poté k tunelu se trefovat do díry a pak na hřiště na branky. pokud ani toto nezabere, tak je prodej a kup jiný lemry![]()