Divize A

Moderator: Czech Moderators

Michal Kejchal
Team Board Member

Re: Divize A

Post by Michal Kejchal »

U nás ve druhém týdnu 9 bodů, což je nad plán. Po rozpačitém startu tak vcelku opadla obava ze záchranářských prací (byt je startovní pole stále velmi vyrovnané) a můžeme se v klidu soustředit na SP cup. Jediná ztráta nás postihla ve čtvrtek proti Bonerovi, kdy nastoupilo béčko, škoda že jsem nestihl nastavit agresivitu, mohla to být aspon plichta 8)
PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Post by PaTTTTrick »

Michal Kejchal wrote:U nás ve druhém týdnu 9 bodů, což je nad plán. Po rozpačitém startu tak vcelku opadla obava ze záchranářských prací (byt je startovní pole stále velmi vyrovnané) a můžeme se v klidu soustředit na SP cup. Jediná ztráta nás postihla ve čtvrtek proti Bonerovi, kdy nastoupilo béčko, škoda že jsem nestihl nastavit agresivitu, mohla to být aspon plichta 8)
no i u nás panuje po tomto týdnu spokojenost.. sice se nám dnes opět ukázalo štěstí zády, kdy nás stále pronásleduje vlna zranění, ale i tak je 13b z posledních 5 zápasů pěkný výsledek... jen tak dále a jak to tady čtu, důležité je, že máme stále možnost vyměnit trenéra :lol:
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote: jak to tady čtu, důležité je, že máme stále možnost vyměnit trenéra :lol:
uvítal bych, kdyby to nebylo těsně před naším úterním zápasem :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Souhrn,toho fialového hnusu,. co jsme tento týden předváděli.

start týmové nalady byl na 76ˇ%

pondělí :
Bizone TM 2 - 0 FC Letenská šlechta - vypouštěli jsme
uterý:
FC Letenská šlechta 0 - 2 FC Widlaks - vypoušteli jsme - narvanej stadák poprvé viděl v ligovém zápase SP krále lonské sezony - přijet se podíval v základní sestavě i náš bývalý nejlepší hráč
CM Jasper Pecqueux

čtvrtek :
FCB Mikef 2 - 0 FC Letenská šlechta - vypouštěli jsme
pátek :
FC Letenská šlechta 0 - 0 PC Bonner

výkony - 140 : 140
před zápasem jsme dostali náladu na 84% a tak jsem se pokusil aspon jeden zápas v týdnu zahrát a povedlo se .
Na tu mizerii je 140 krásných a to p očervené kartě.
Bodík potěšil,přesto se Pattrickovi určitě pohled na tabulku opět líbí :lol:

Příští týden se ještě ponese v podobném duchu , bo mám v plánu ještě 2 trejdy a pak už by snad měla začít stíhací jízda :mrgreen:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

pupajdi13 wrote:
pátek :
FC Letenská šlechta 0 - 0 PC Bonner

výkony - 140 : 140
před zápasem jsme dostali náladu na 84% a tak jsem se pokusil aspon jeden zápas v týdnu zahrát a povedlo se .
Na tu mizerii je 140 krásných a to p očervené kartě.
Bodík potěšil,přesto se Pattrickovi určitě pohled na tabulku opět líbí :lol:
jízda :mrgreen:
...no výhra by byla lepší, ale když se máš zachránit, tak musíme rozdávat :o)

Trochu jsem doufal, že to taky vypustíš a tak jsem šetřil tři hráče, co měli dvě žlutý..... no a ve finále bod je mi málo, ale více mě mrzí ten zraněný CM :o(
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaTTTTrick wrote: ...no výhra by byla lepší, ale když se máš zachránit, tak musíme rozdávat :o)

Trochu jsem doufal, že to taky vypustíš a tak jsem šetřil tři hráče, co měli dvě žlutý..... no a ve finále bod je mi málo, ale více mě mrzí ten zraněný CM :o(
zraňáček zabolí,to vím :( -ale už na začátku týdne jsem avizoval,že bych se mohl pokusit aspon v posledním zápase hrát alespon dustojnou partii .
Furt to máš plusovej bod z venku, já pak ještě v druhý puli pár silnej pošolichám žebírka :wink:
mouven

Post by mouven »

Bohuzel pondelni druhy misto uz je v tahu..a nastava kruta realita.. Jinak kratky souhrn nejdriv pohodova vyhra se zoeloe pak moje demence a nenastavenej zapas s Blsanama, ale stejne bych asi rupnul.. pak jsem dostal za vyucenou od 2 spicek a to Tom a Oslicek.. navic Oslicek pred nasim soubojem vymenil trnenera, tak nevim, co si o tom myslet:-D Za prve je to hnusny a za druhe je to cest, ze mel stazene pulky a uchylil se k tomu:-)
Co je horsi, tak moje bilance.. 12 bodu je parada, ale alarmujici je, ze jsem hral se 4 cizakama a 100% a 4 nasincema a 0%, takze uz musim prestat bejt kolegialni, protoze s tak vysokym poctem Cechu, bych mohl dopadnout jako sedlak u Chlumce..
Snad to ted uz prolomim s Mikefem a nebo Patrikem:-)
FK Bolka FOREVER
oslicek

Post by oslicek »

mouven wrote: navic Oslicek pred nasim soubojem vymenil trnenera, tak nevim, co si o tom myslet:-D Za prve je to hnusny a za druhe je to cest, ze mel stazene pulky a uchylil se k tomu:-)
oslicek se ve stredu ozral a delal se trema promile nelogicke takticke varianty na ctvrtecni mace - po vystrizliveni zbyla jedina moznost jak neco v patek zahrat, a to byla vymena trenera... i kdyz hraci se sborove priklaneli k vymene manazera:-(.
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

U mna tento tyzden spokojnost - 12/12. Dalsi tyzden to bude ale o vela tazsie. V pondelok s resim priamy suboj o priebezne prve miesto + 2 zapasy vonku s rozhodcami 95% a 98%, kde to moze dopadnut tiez vselijako. Bol by som velmi spokojny s plnym poctom doma a aspon jednou vyhrou vonku, uvidime ;-)
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

no mě čeká tvrdý český týden.... blšany, resi, oslíček a mouven... více než tři body bude uspěch ... :o(

Horší je, že potom co se mi zranili všechny tři LF a týden jsem hrál bez nich, se mi pro tento týden zranili obě schopný RM a bez nich už to nejde :o.... k tomu zraněný nejlepší hráč z týmu CM na celý týden, takže to vidím jen a jen bledě :? .. navíc blšanský tým staříků je při pondělí v plné síle (až na přestárlé LM), takže to nevidím moc růžově... přemýšlím vypustit to a doufat, že resi se vybije s Juliem a budu mít šanci :o)
tom17
Team President

Post by tom17 »

PaTTTTrick wrote:no mě čeká tvrdý český týden.... blšany, resi, oslíček a mouven... více než tři body bude uspěch ... :o(

Horší je, že potom co se mi zranili všechny tři LF a týden jsem hrál bez nich, se mi pro tento týden zranili obě schopný RM a bez nich už to nejde :o.... k tomu zraněný nejlepší hráč z týmu CM na celý týden, takže to vidím jen a jen bledě :? .. navíc blšanský tým staříků je při pondělí v plné síle (až na přestárlé LM), takže to nevidím moc růžově... přemýšlím vypustit to a doufat, že resi se vybije s Juliem a budu mít šanci :o)
Podle mě máš zítra šanci, jednak hraješ doma a jednak rozhodčí je na 95 %, což by Ti taky mělo hrát do karet :wink:
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

musíme zapracovat na koncovce - 9 zápasů = 5 golů - to je tristní :roll:
bono25
Team President

Post by bono25 »

PaTTTTrick wrote:no mě čeká tvrdý český týden.... blšany, resi, oslíček a mouven... více než tři body bude uspěch ... :o(

no, dneska jsem to zkusil v zisk 3 bodů místo očekávané plichty...nepovedlo se,ačkoliv v sobotu večer při stejné přísnosti jsem zápas bez problémů ustál.
Pattrick stejně jeden z mnoha, co na konci sezony skončí přede mnou :P
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote:musíme zapracovat na koncovce - 9 zápasů = 5 golů - to je tristní :roll:
Pošli je do stromovky na výběh, poté k tunelu se trefovat do díry a pak na hřiště na branky. pokud ani toto nezabere, tak je prodej a kup jiný lemry :lol: :lol:
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote: Pošli je do stromovky na výběh, poté k tunelu se trefovat do díry a pak na hřiště na branky. pokud ani toto nezabere, tak je prodej a kup jiný lemry :lol: :lol:
poslal jsem je lakovat okna :mrgreen: - pěkně základovka a pak 2x láček :lol: musej se umět živit i něčím jiným a já už jsem na tý rekonstrukci nechal skoro zdraví, tak ať se ukážou i moje ovečky. 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”