Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
cawko....som na SP novacik hram to necely tyzden a preto by som sa chcel spytat ze na zaciatku som hraval strasne vela pratleaku s kamosmi a tak a teraz mam velmi malu fyzicku hracov a ba pomaly ide na normal uroven a tak ze ci sa da v treningu nastavit aby si hrac nejako zlepsil fyzicku????a dalsia otazka ze po prehratom zapase klesne teamu a hracom asi o kolko moralka????
-
- Member of the Soccer Project Association
zkus trénovat energii...po prohraném zápase spadne spokojenost fans, ale nálada v týmu a morálka hráèù, kteøí nastoupili a naopak u hráèù, kteøí nehráli se sníží...Ivo08 wrote:cawko....som na SP novacik hram to necely tyzden a preto by som sa chcel spytat ze na zaciatku som hraval strasne vela pratleaku s kamosmi a tak a teraz mam velmi malu fyzicku hracov a ba pomaly ide na normal uroven a tak ze ci sa da v treningu nastavit aby si hrac nejako zlepsil fyzicku????a dalsia otazka ze po prehratom zapase klesne teamu a hracom asi o kolko moralka????
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
já jim taky podepsal smlouvy hned na zaèátku na co nejdýl, vyplatí se to, protože jim budeš až za tøi sezony muset nabídnout mnohem vìtší peníz než teï, kdy jsou ještì nevytrénováni...Ivo08 wrote:cawko..viem ze s tolkymi otazkami som uz asi otravny ale tak radsej sa spytam profikov.....takze teraz co mam v teame hracov mam im hned predlizit vsetkym zmulvy na 3 roky?????ci sa to oplati alebo nie
HALA MADRID!
HALA MADRID!
??????????????????????
cawkoo..takze mam dalsiu podla mna zahadnu otazku.....2 kamosom som poslal cez SP ten mail aby si dosli zahrat a registrovali sa a hraju to asi necely tyzden ako ja a tam kde mi ma zobrazovat seznam pratelu ktorych som pozval je ten smajlik taky smustny ze sa este neprihlasili???ako je to mozne???a piste please bez makcenov potom sa v tom enviem vyznat..hehehe diky
-
Re: ??????????????????????
Rekl bych, ze nepouzili ten odkaz s tvym id, proste jen sli na soccermanager.com a zaregistrovali se. Pak system nepozna, ze jsou od tebe... S tim ted uz nic neudelas.Ivo08 wrote:2 kamosom som poslal cez SP ten mail aby si dosli zahrat a registrovali sa a hraju to asi necely tyzden ako ja a tam kde mi ma zobrazovat seznam pratelu ktorych som pozval je ten smajlik taky smustny ze sa este neprihlasili???ako je to mozne???
-
Tohle sem nikdy nezkoušel, ale øekl bych, že ne jako pøi propuštìní hráèe....adriano10 wrote:Tak já mám teda taky otázeèku....![]()
Když hráèovi konèí smlouva a já ju neprodloužím, klesne mì nálada v týmu? nebo to má nìjakej negativní vliv?
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
- Team Manager
hele tohle mi napsal...Bude slavit narozeniny. A jelikož je to junior, tak dostane "dárek" v podobì výkonostního skoku o 3 body. U juniorských hráèù v poli rostou výkony každý rok o 3 body až do dovršení 20 let!!! U brankáøù až do 23 let!!!miso857 wrote:to si toho hrace kupoval od nej?? takto te hezky napalil....
to je absolutni blbost nic nedostane na narodky pouze se muze vytrenovat pokud jeste neni na max.. a na max muzou byt i 18ti leti hraci bacha na to...
asi sem to spatne pochopil ja mislel z e hodnoceni stopupne o 3 body ae on je to vykon,,ale i tak pokud je to pravda tak je to docela ok...a od neho sem nic nekupoval

nemyslim si ze by bylo nutny hracum prodluzovat smlouvy hned po nastupu do klubu, spis si pockej az budou vytrenovani na 53 celkoveho hodnoceni, pak je muzes prodlouzit zase za 300e (se 100 moralkou) a budes mit tri roky defacto gratis.....takze teraz co mam v teame hracov mam im hned predlizit vsetkym zmulvy na 3 roky?????ci sa to oplati alebo nie
no problem je spis v tom, ze dokud mu neni 20 tak nehraje na plny moznosti, tzn. ano vykonostni skok, ale skok pro dorovnani stavajiciho handicapuBude slavit narozeniny. A jelikož je to junior, tak dostane "dárek" v podobì výkonostního skoku o 3 body. U juniorských hráèù v poli rostou výkony každý rok o 3 body až do dovršení 20 let!!! U brankáøù až do 23 let!!!
-
je to také podle hodiny, kdy ses zaregistroval....staèí poèkat maximálnì do zítøka a už mùžeš kupovat, ten den neni až zas tak moc, ne?!Ivo08 wrote:takze mam dalsiu pre mna zavaznu otazku....zacal som SP hrat presne pred tyzdnom a podla pravidiel by som uz dnes mohol vedet nakupovat...ale stale mi to vypisuje ze neviem preco???

HALA MADRID!
HALA MADRID!