Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Ivo08

Post by Ivo08 »

cawko....som na SP novacik hram to necely tyzden a preto by som sa chcel spytat ze na zaciatku som hraval strasne vela pratleaku s kamosmi a tak a teraz mam velmi malu fyzicku hracov a ba pomaly ide na normal uroven a tak ze ci sa da v treningu nastavit aby si hrac nejako zlepsil fyzicku????a dalsia otazka ze po prehratom zapase klesne teamu a hracom asi o kolko moralka????
Tiger Baros
Member of the Soccer Project Association

Post by Tiger Baros »

Ivo08 wrote:cawko....som na SP novacik hram to necely tyzden a preto by som sa chcel spytat ze na zaciatku som hraval strasne vela pratleaku s kamosmi a tak a teraz mam velmi malu fyzicku hracov a ba pomaly ide na normal uroven a tak ze ci sa da v treningu nastavit aby si hrac nejako zlepsil fyzicku????a dalsia otazka ze po prehratom zapase klesne teamu a hracom asi o kolko moralka????
zkus trénovat energii...po prohraném zápase spadne spokojenost fans, ale nálada v týmu a morálka hráèù, kteøí nastoupili a naopak u hráèù, kteøí nehráli se sníží...
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Ivo08

Post by Ivo08 »

cawko..viem ze s tolkymi otazkami som uz asi otravny ale tak radsej sa spytam profikov.....takze teraz co mam v teame hracov mam im hned predlizit vsetkym zmulvy na 3 roky?????ci sa to oplati alebo nie
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Ivo08 wrote:cawko..viem ze s tolkymi otazkami som uz asi otravny ale tak radsej sa spytam profikov.....takze teraz co mam v teame hracov mam im hned predlizit vsetkym zmulvy na 3 roky?????ci sa to oplati alebo nie
já jim taky podepsal smlouvy hned na zaèátku na co nejdýl, vyplatí se to, protože jim budeš až za tøi sezony muset nabídnout mnohem vìtší peníz než teï, kdy jsou ještì nevytrénováni...
HALA MADRID!
Ivo08

??????????????????????

Post by Ivo08 »

cawkoo..takze mam dalsiu podla mna zahadnu otazku.....2 kamosom som poslal cez SP ten mail aby si dosli zahrat a registrovali sa a hraju to asi necely tyzden ako ja a tam kde mi ma zobrazovat seznam pratelu ktorych som pozval je ten smajlik taky smustny ze sa este neprihlasili???ako je to mozne???a piste please bez makcenov potom sa v tom enviem vyznat..hehehe diky
krup72

Re: ??????????????????????

Post by krup72 »

Ivo08 wrote:2 kamosom som poslal cez SP ten mail aby si dosli zahrat a registrovali sa a hraju to asi necely tyzden ako ja a tam kde mi ma zobrazovat seznam pratelu ktorych som pozval je ten smajlik taky smustny ze sa este neprihlasili???ako je to mozne???
Rekl bych, ze nepouzili ten odkaz s tvym id, proste jen sli na soccermanager.com a zaregistrovali se. Pak system nepozna, ze jsou od tebe... S tim ted uz nic neudelas.
Ivo08

Post by Ivo08 »

dalsia mensia otazka odomna..hehe...takze ked uz teraz podpisujem hracom zmluvy na 3 roky tak mam podpisat vsetkym alebo sa mi oplati podpisat to iba mladikom do 22 rokov???
Drajmi
Team Board Member

Post by Drajmi »

Podepiš to všem hráčům, kteří nejsou plně vytrénovaní - budou se zlepšovat = budou mít v budoucnu větší nároky. Takže pokud začínáš, tak pravděpodobně všem (kromě těch, které bys chtěl prodat)
adriano10

Post by adriano10 »

Tak já mám teda taky otázeèku.... :D

Když hráèovi konèí smlouva a já ju neprodloužím, klesne mì nálada v týmu? nebo to má nìjakej negativní vliv?
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

adriano10 wrote:Tak já mám teda taky otázeèku.... :D

Když hráèovi konèí smlouva a já ju neprodloužím, klesne mì nálada v týmu? nebo to má nìjakej negativní vliv?
Tohle sem nikdy nezkoušel, ale øekl bych, že ne jako pøi propuštìní hráèe....
HALA MADRID!
WEBGAME WARRIOR
Team Manager

Post by WEBGAME WARRIOR »

miso857 wrote::shock: to si toho hrace kupoval od nej?? takto te hezky napalil.... :lol: to je absolutni blbost nic nedostane na narodky pouze se muze vytrenovat pokud jeste neni na max.. a na max muzou byt i 18ti leti hraci bacha na to...
hele tohle mi napsal...Bude slavit narozeniny. A jelikož je to junior, tak dostane "dárek" v podobì výkonostního skoku o 3 body. U juniorských hráèù v poli rostou výkony každý rok o 3 body až do dovršení 20 let!!! U brankáøù až do 23 let!!!

asi sem to spatne pochopil ja mislel z e hodnoceni stopupne o 3 body ae on je to vykon,,ale i tak pokud je to pravda tak je to docela ok...a od neho sem nic nekupoval :!:
m4gor
Assistant Manager

Post by m4gor »

.....takze teraz co mam v teame hracov mam im hned predlizit vsetkym zmulvy na 3 roky?????ci sa to oplati alebo nie
nemyslim si ze by bylo nutny hracum prodluzovat smlouvy hned po nastupu do klubu, spis si pockej az budou vytrenovani na 53 celkoveho hodnoceni, pak je muzes prodlouzit zase za 300e (se 100 moralkou) a budes mit tri roky defacto gratis
Bude slavit narozeniny. A jelikož je to junior, tak dostane "dárek" v podobì výkonostního skoku o 3 body. U juniorských hráèù v poli rostou výkony každý rok o 3 body až do dovršení 20 let!!! U brankáøù až do 23 let!!!
no problem je spis v tom, ze dokud mu neni 20 tak nehraje na plny moznosti, tzn. ano vykonostni skok, ale skok pro dorovnani stavajiciho handicapu
Ivo08

Post by Ivo08 »

takze mam dalsiu pre mna zavaznu otazku....zacal som SP hrat presne pred tyzdnom a podla pravidiel by som uz dnes mohol vedet nakupovat...ale stale mi to vypisuje ze neviem preco???
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Ivo08 wrote:takze mam dalsiu pre mna zavaznu otazku....zacal som SP hrat presne pred tyzdnom a podla pravidiel by som uz dnes mohol vedet nakupovat...ale stale mi to vypisuje ze neviem preco???
je to také podle hodiny, kdy ses zaregistroval....staèí poèkat maximálnì do zítøka a už mùžeš kupovat, ten den neni až zas tak moc, ne?! :wink:
HALA MADRID!
Ivo08

Post by Ivo08 »

tak ja som si uz dnes nasiel dobrych rhacov takze neviem..hehe..nejako to hadam vydrzim ale chcel som uz kupovat...
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”