Je to tak. Ale platí to pouze u té energie. U ostatních vlastností je minimum 50.Balík wrote:Nikde sem to nevidìl èerný na bílým, ale zajímalo by mì jestli náhodou neplatí, že by minimální hodnota dotrénované energie u hráèe mìla být 70. Projíždìl jsem pøehled nìkolika týmù a ani u jednoho jsem nenarazil na hráèe s dotrénovanou energií nižší než 70. Je dost možný, že to je uplná blbost, ale co kdyby náhodou... neví to nìkdo?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Jak u energie, tak u skryté je to 70+, jinak všechno ostatní 50+ACS wrote:Je to tak. Ale platí to pouze u té energie. U ostatních vlastností je minimum 50.Balík wrote:Nikde sem to nevidìl èerný na bílým, ale zajímalo by mì jestli náhodou neplatí, že by minimální hodnota dotrénované energie u hráèe mìla být 70. Projíždìl jsem pøehled nìkolika týmù a ani u jednoho jsem nenarazil na hráèe s dotrénovanou energií nižší než 70. Je dost možný, že to je uplná blbost, ale co kdyby náhodou... neví to nìkdo?
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
-
- Member of the Soccer Project Association
Zdravím, chtìl bych se opìt na nìco optat.
Hráèùm, kteøí nastupují do ligového zápasu (simulace v 04:00) neprobìhne regenerece o 15 %? Mám pocit, že døíve jsem s tím nemìl problém, ale od zaèátku nového roèníku se mi stává, že po ligovém zápasu mají fyzièku pod 90% a ne kolem 96% jako døíve. Chápu to tak, že k unávì z pøedešlého dne se pøipoète ještì ligový zápas a žádná regenerace.
Tento týden mám 4 ligové zápasy plus Pohár, když bych stavil "A" - to se mi vùbec nezregenerují (když budou hrát každý den od 04:00, tudíž žádná regenerace)?
Jak to øešit?
Hráèùm, kteøí nastupují do ligového zápasu (simulace v 04:00) neprobìhne regenerece o 15 %? Mám pocit, že døíve jsem s tím nemìl problém, ale od zaèátku nového roèníku se mi stává, že po ligovém zápasu mají fyzièku pod 90% a ne kolem 96% jako døíve. Chápu to tak, že k unávì z pøedešlého dne se pøipoète ještì ligový zápas a žádná regenerace.
Tento týden mám 4 ligové zápasy plus Pohár, když bych stavil "A" - to se mi vùbec nezregenerují (když budou hrát každý den od 04:00, tudíž žádná regenerace)?
Jak to øešit?
-
hráèi regenerují až po simulaci, tedy po zápase (04:00) takže je dobrý jít s áèkem (když s ním chceš odehrát celý týden) do pondìlního zápasu se 100% fyzièkou, úterní zápas ještì zvládnou, na støedeèní pohár osobnì stavím béèko (ovšem podle dùležitosti ètvrteèního a páteèního zápasu) atd.pokud bys chtìl hrát s A-týmem po,út,st,èt,pá tak budou mít na konci týdne fyzièku hodnì nízkou...takže když už èlovìk nehraje pohár tak se dá s áèkem odehrát celý ligový týden,když pohár je tak když dáš áèko chtìlo by to potom dát na nìjaký ligový zápas béèko a naopak abys pak na konci týdne nemìl hodnì unavené hráèe.tak to aspoò øeším já
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
-
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
ktosi sa aj pokusal volat hraca cez skype niee ? davno ale nejsom si isty 

4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
-
no, znamená to, že skype si myslí, že ta øada èísel je nìèí èíslo, což je samozøejmì blbost...v prohlížeèi by to mìlo jít vypnout, aby se to jako skype èíslo neukazovaloFens wrote:cus chtel bych se zeptat co to znamena kdyz mam u nastaveni taktiky zapasu u hrace ve forme nejake skype cislo diky za odpoved
FC Alkoholicks
-
je jednodussi odinstalovat si tuto cast skype, predpokladam, ze ji stejne nevyuzivas, nebot nemas na skype ucte prachykofi wrote:no, znamená to, že skype si myslí, že ta øada èísel je nìèí èíslo, což je samozøejmì blbost...v prohlížeèi by to mìlo jít vypnout, aby se to jako skype èíslo neukazovaloFens wrote:cus chtel bych se zeptat co to znamena kdyz mam u nastaveni taktiky zapasu u hrace ve forme nejake skype cislo diky za odpoved

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
-