Njn, někdy se holt nedá svítit a je zřejmé, že Češi sestoupí. Na druhou stranu - to, že sestupují jen ti dva, kteří "musí" to je moc příjemné. Btw. Docela věřím, že soupeři hrají soutěž sestřel si svého Čecha (ještě že jim to moc nejde).ps2512 wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... .php?div=9
zajímavá téměř česká skupina na SP
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Kua! Já už se na to...
Fyzio má důtku s výstrahou! Už mu to nebudu tolerovat! Záloha v troskách (poté co se z trosek hrabe útok). Dnes hvězda týmu Petr Volek. Sice na jediný den, ale i tak bude nepoužitelný v obou ligách i finále open turnaje.
Fyzio má důtku s výstrahou! Už mu to nebudu tolerovat! Záloha v troskách (poté co se z trosek hrabe útok). Dnes hvězda týmu Petr Volek. Sice na jediný den, ale i tak bude nepoužitelný v obou ligách i finále open turnaje.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Member of the Soccer Project Association
Jen jestli nesimuluje a nechce si tím vymodlit přestup do nejmenovaného klubuBig El wrote: Dnes hvězda týmu Petr Volek. Sice na jediný den, ale i tak bude nepoužitelný v obou ligách i finále open turnaje.

No, na naší straně to nevázne. Kdyby pokladník nejmenovaného klubu nebyl na mizině, tak už tam hrál dávno... Ale s kolenem se simuluje těžko. Jak na to koukám, asi budu muset hochům zařadit víc vápníku. Mají potíže s kloubypupajdi13 wrote:Jen jestli nesimuluje a nechce si tím vymodlit přestup do nejmenovaného klubuBig El wrote: Dnes hvězda týmu Petr Volek. Sice na jediný den, ale i tak bude nepoužitelný v obou ligách i finále open turnaje.![]()
LM 24 Pavel Žemlík Vykloubené rameno 2 (původně 4 dny)
CM 14 Petr Volek Vyvrtnuté koleno 1
RM 16 Christophe Haghedooren Zlomený kotník 2 (původně 10 dní)
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Ten pokladník tam s těma prachama snad topíBig El wrote:. Kdyby pokladník nejmenovaného klubu nebyl na mizině, tak už tam hrál dávno...

-
pupajdi13 wrote:Ten pokladník tam s těma prachama snad topíBig El wrote:. Kdyby pokladník nejmenovaného klubu nebyl na mizině, tak už tam hrál dávno..., to jsem zvědavej co tam budou dělat,až bude opravdu zima
![]()
No jo, Pupajdík jede stále z ruky do huby. Od něho se prachů nedočkáš. Já ho vezmu ihned

AC Had Bozak
-
Z ruky do huby jsi byl ty, když si papal žebírkaHadis wrote:
No jo, Pupajdík jede stále z ruky do huby. Od něho se prachů nedočkáš. Já ho vezmu ihned![]()
![]()
![]()

To nepude! Péťa je dárek, který jsem dostal od SP na uvítanou. A když ve dvaceti kopal 70, tak jsem váhal, zda ho prodat a nakonec jsem mu slíbil, že když zůstane, čutne si Áčko. Teď už začíná být zřejmé, že v Elninu si ho nečutne a pupajdík je nadějí, že svůj slib splním...Hadis wrote:pupajdi13 wrote:Ten pokladník tam s těma prachama snad topíBig El wrote:. Kdyby pokladník nejmenovaného klubu nebyl na mizině, tak už tam hrál dávno..., to jsem zvědavej co tam budou dělat,až bude opravdu zima
![]()
No jo, Pupajdík jede stále z ruky do huby. Od něho se prachů nedočkáš. Já ho vezmu ihned![]()
![]()
![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Jo! Pupajdík ho nechce zakoupit. Pupajdík ho totiž chce zadarmo.pupajdi13 wrote:Z ruky do huby jsi byl ty, když si papal žebírkaHadis wrote:
![]()
![]()
- a nikdo tu přeci nejmenoval,že snad pupajdík by chtěl někoho zakoupit
a navíc- už je zamluvenej
![]()
![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
chtěl jsem ti kopit čokoláduBig El wrote: Jo! Pupajdík ho nechce zakoupit. Pupajdík ho totiž chce zadarmo.Ovšem to mu asi nevyjde. V sobotu jsme ten trejd dolaďovali a nepřinesl ani jedno žebírko, takže má smůlu

a konec toho off topicu, nebo si na nás někdo vyšlápne

Dnes, krátce po 14.hodině byl fyzioterapeut týmu Elnino Prague nalezen zastřelen nedaleko stadionu svého týmu. Nalezl jej sám manažer klubu, jenž okamžitě zavolal policii a také najal již staršího fyzioterapeuta z Číny, jenž má zkušenosti s prací pro Triádu a ví, že pokud má svůj život rád, je třeba pro svého zaměstnavatele odvádět kvalitní práci.Big El wrote:Kua! Já už se na to...
Kdo má na svědomí smrt Marka Boulda policie stále vyšetřuje. Nicméně manažer týmu z dané skutečnosti nebyl nijak překvapený, neboť fyzioterapeut nedbal své důtky s výstrahou a pokračoval v destrukci týmu dnes zasláním dvou zpráv z tréninku. I z tohoto důvodu je jedním z podezřelých právě manažer Elnina, který však svou vinu popírá.
P.S. Neříkejte to policajtům, mám raději organizované popravy, kam může být dopředu pozván již nástupce, aby věděl, co ho čeká, ale jsou situace, kdy je třeba jednat rychle. Koneckonců nástupce dorazil velmi rychle, a tak viděl, co potkalo chudáka Marka.
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
všimli jste si jak jsou tuhle sezónu krátké simulace ? minulou sezónu to trvalo i 30 minut a teď kolem 10... konečně !!!
jj, výborný posun vpřed. I když mám dojem, že už je to od loňské sezóny...tomkycz wrote:všimli jste si jak jsou tuhle sezónu krátké simulace ? minulou sezónu to trvalo i 30 minut a teď kolem 10... konečně !!!
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Tak jsme se rozhodli,že si budeme blokovat celou neděli + so(22:00 hod.) Radši si to dám do upomínek,ať to nezapomenu praktikovat dálAzor wrote:Nejsi sám s tím blokovanim,já si na bolokování termínů vzpoměl,až jsem si tohle přečetlSokol Cejc wrote:To je tak, když si člověk neblokuje termíny
Čt 1 Říj 2009 (14:00 CET) Tur Sokol Čejč ?? - ?? 1. FC Lundomet
Čt 1 Říj 2009 (18:00 CET) Tur Viastore ?? - ?? Sokol Čejč
Čt 1 Říj 2009 (22:00 CET) Tur Sokol Čejč ?? - ?? Totemo BakaZítra na to zas zaponemu,jak bývá obvyklé
![]()