zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Big El »

ps2512 wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... .php?div=9
zajímavá téměř česká skupina na SP :mrgreen:
Njn, někdy se holt nedá svítit a je zřejmé, že Češi sestoupí. Na druhou stranu - to, že sestupují jen ti dva, kteří "musí" to je moc příjemné. Btw. Docela věřím, že soupeři hrají soutěž sestřel si svého Čecha (ještě že jim to moc nejde).
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Big El

Post by Big El »

Kua! Já už se na to...

Fyzio má důtku s výstrahou! Už mu to nebudu tolerovat! Záloha v troskách (poté co se z trosek hrabe útok). Dnes hvězda týmu Petr Volek. Sice na jediný den, ale i tak bude nepoužitelný v obou ligách i finále open turnaje.
Elnino Prague

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote: Dnes hvězda týmu Petr Volek. Sice na jediný den, ale i tak bude nepoužitelný v obou ligách i finále open turnaje.
Jen jestli nesimuluje a nechce si tím vymodlit přestup do nejmenovaného klubu :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Big El wrote: Dnes hvězda týmu Petr Volek. Sice na jediný den, ale i tak bude nepoužitelný v obou ligách i finále open turnaje.
Jen jestli nesimuluje a nechce si tím vymodlit přestup do nejmenovaného klubu :lol:
No, na naší straně to nevázne. Kdyby pokladník nejmenovaného klubu nebyl na mizině, tak už tam hrál dávno... Ale s kolenem se simuluje těžko. Jak na to koukám, asi budu muset hochům zařadit víc vápníku. Mají potíže s klouby

LM 24 Pavel Žemlík Vykloubené rameno 2 (původně 4 dny)

CM 14 Petr Volek Vyvrtnuté koleno 1

RM 16 Christophe Haghedooren Zlomený kotník 2 (původně 10 dní)
Elnino Prague

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote:. Kdyby pokladník nejmenovaného klubu nebyl na mizině, tak už tam hrál dávno...
Ten pokladník tam s těma prachama snad topí :mrgreen: , to jsem zvědavej co tam budou dělat,až bude opravdu zima :mrgreen:
Hadis

Post by Hadis »

pupajdi13 wrote:
Big El wrote:. Kdyby pokladník nejmenovaného klubu nebyl na mizině, tak už tam hrál dávno...
Ten pokladník tam s těma prachama snad topí :mrgreen: , to jsem zvědavej co tam budou dělat,až bude opravdu zima :mrgreen:

No jo, Pupajdík jede stále z ruky do huby. Od něho se prachů nedočkáš. Já ho vezmu ihned :lol: :lol: :lol: :lol:
AC Had Bozak

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Hadis wrote:

No jo, Pupajdík jede stále z ruky do huby. Od něho se prachů nedočkáš. Já ho vezmu ihned :lol: :lol: :lol: :lol:
Z ruky do huby jsi byl ty, když si papal žebírka :lol: - a nikdo tu přeci nejmenoval,že snad pupajdík by chtěl někoho zakoupit :lol: a navíc- už je zamluvenej :mrgreen: :lol:
Big El

Post by Big El »

Hadis wrote:
pupajdi13 wrote:

To nepude! Péťa je dárek, který jsem dostal od SP na uvítanou. A když ve dvaceti kopal 70, tak jsem váhal, zda ho prodat a nakonec jsem mu slíbil, že když zůstane, čutne si Áčko. Teď už začíná být zřejmé, že v Elninu si ho nečutne a pupajdík je nadějí, že svůj slib splním...
Elnino Prague

Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Hadis wrote:

Z ruky do huby jsi byl ty, když si papal žebírka :lol: - a nikdo tu přeci nejmenoval,že snad pupajdík by chtěl někoho zakoupit :lol: a navíc- už je zamluvenej :mrgreen: :lol:
Jo! Pupajdík ho nechce zakoupit. Pupajdík ho totiž chce zadarmo. :lol: Ovšem to mu asi nevyjde. V sobotu jsme ten trejd dolaďovali a nepřinesl ani jedno žebírko, takže má smůlu 8)
Elnino Prague

pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote: Jo! Pupajdík ho nechce zakoupit. Pupajdík ho totiž chce zadarmo. :lol: Ovšem to mu asi nevyjde. V sobotu jsme ten trejd dolaďovali a nepřinesl ani jedno žebírko, takže má smůlu 8)
chtěl jsem ti kopit čokoládu :lol: :mrgreen: - fidorku .
a konec toho off topicu, nebo si na nás někdo vyšlápne :mrgreen:
foppa 13

Post by foppa 13 »

Image

Image

Image

Škoda ho... :cry:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Big El

Post by Big El »

Big El wrote:Kua! Já už se na to...

Fyzio má důtku s výstrahou! Už mu to nebudu tolerovat! Záloha v troskách (poté co se z trosek hrabe útok). Dnes hvězda týmu Petr Volek. Sice na jediný den, ale i tak bude nepoužitelný v obou ligách i finále open turnaje.
Dnes, krátce po 14.hodině byl fyzioterapeut týmu Elnino Prague nalezen zastřelen nedaleko stadionu svého týmu. Nalezl jej sám manažer klubu, jenž okamžitě zavolal policii a také najal již staršího fyzioterapeuta z Číny, jenž má zkušenosti s prací pro Triádu a ví, že pokud má svůj život rád, je třeba pro svého zaměstnavatele odvádět kvalitní práci.

Kdo má na svědomí smrt Marka Boulda policie stále vyšetřuje. Nicméně manažer týmu z dané skutečnosti nebyl nijak překvapený, neboť fyzioterapeut nedbal své důtky s výstrahou a pokračoval v destrukci týmu dnes zasláním dvou zpráv z tréninku. I z tohoto důvodu je jedním z podezřelých právě manažer Elnina, který však svou vinu popírá.

P.S. Neříkejte to policajtům, mám raději organizované popravy, kam může být dopředu pozván již nástupce, aby věděl, co ho čeká, ale jsou situace, kdy je třeba jednat rychle. Koneckonců nástupce dorazil velmi rychle, a tak viděl, co potkalo chudáka Marka.
Elnino Prague

tomkycz

Post by tomkycz »

všimli jste si jak jsou tuhle sezónu krátké simulace ? minulou sezónu to trvalo i 30 minut a teď kolem 10... konečně !!!
Big El

Post by Big El »

tomkycz wrote:všimli jste si jak jsou tuhle sezónu krátké simulace ? minulou sezónu to trvalo i 30 minut a teď kolem 10... konečně !!!
jj, výborný posun vpřed. I když mám dojem, že už je to od loňské sezóny...
Elnino Prague

Azor

Post by Azor »

Azor wrote:
Sokol Cejc wrote:To je tak, když si člověk neblokuje termíny :-)

Čt 1 Říj 2009 (14:00 CET) Tur Sokol Čejč ?? - ?? 1. FC Lundomet
Čt 1 Říj 2009 (18:00 CET) Tur Viastore ?? - ?? Sokol Čejč
Čt 1 Říj 2009 (22:00 CET) Tur Sokol Čejč ?? - ?? Totemo Baka
Nejsi sám s tím blokovanim,já si na bolokování termínů vzpoměl,až jsem si tohle přečetl :mrgreen: Zítra na to zas zaponemu,jak bývá obvyklé :mrgreen: :oops:
Tak jsme se rozhodli,že si budeme blokovat celou neděli + so(22:00 hod.) Radši si to dám do upomínek,ať to nezapomenu praktikovat dál :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”