Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Pokial dobre viem tak je to presne taktoFens wrote:Èus... když je hráè na pøestupové listinì napø od 23.12 a dnes bych za nìj podal nabídku tak bude na pøestupové listinì ještì další den a když ještì na toho hráèe bude podána nabídka v tom dalším dnu tak se to zas o den prodlužuje nebo jak je to vlastnì?

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
ale to tam pak mùže být do nekoneèna kdyby se za nìj poøád dávali nabídky ne?Ivo08-LSG wrote:Pokial dobre viem tak je to presne taktoFens wrote:Èus... když je hráè na pøestupové listinì napø od 23.12 a dnes bych za nìj podal nabídku tak bude na pøestupové listinì ještì další den a když ještì na toho hráèe bude podána nabídka v tom dalším dnu tak se to zas o den prodlužuje nebo jak je to vlastnì?

-
Pøesnì takFens wrote:ale to tam pak mùže být do nekoneèna kdyby se za nìj poøád dávali nabídky ne?Ivo08-LSG wrote:Pokial dobre viem tak je to presne taktoFens wrote:Èus... když je hráè na pøestupové listinì napø od 23.12 a dnes bych za nìj podal nabídku tak bude na pøestupové listinì ještì další den a když ještì na toho hráèe bude podána nabídka v tom dalším dnu tak se to zas o den prodlužuje nebo jak je to vlastnì?

Netris->Hell Riders->E.21
-
- Team President
Nebo nìkdo zapomene pøihoditNetris1 wrote:Pøesnì takFens wrote:ale to tam pak mùže být do nekoneèna kdyby se za nìj poøád dávali nabídky ne?Ivo08-LSG wrote: Pokial dobre viem tak je to presne taktoMùže se to zvyšovat donekoneèna:-) Ale vìtšinou nìkdo podá nabídku ,kterou už ostatní nedají a jednoduše nabídku stáhnou...Nebo se s prodávajícím nìkdo dohodne na okamžitým pøestupu...

aha tak díkyFallen.Cze wrote:Nebo nìkdo zapomene pøihoditNetris1 wrote:Pøesnì takFens wrote: ale to tam pak mùže být do nekoneèna kdyby se za nìj poøád dávali nabídky ne?Mùže se to zvyšovat donekoneèna:-) Ale vìtšinou nìkdo podá nabídku ,kterou už ostatní nedají a jednoduše nabídku stáhnou...Nebo se s prodávajícím nìkdo dohodne na okamžitým pøestupu...

-
Tak pozor na fyzièku!1.FC HERRY wrote:Díky, ale nemám dùvod zatím mìnit vítìznou sestavu:
druhý zápas a opìt s nulou - tentokrát proti 40% útoku - SW výkon 33. Asi jsem objevil skrytý talent
S tim CM by se to muselo vyzkoušet. Já myslím, že CB zahraje v bránì lépe, protože se posune jen o jednu øadu zpìt (CM o dvì). Ale vyzkoušené to nemám, je to jen má úvaha

-
To je v pohodì - ty dva zápasy mu sebrali dohromady jen 6%ACS wrote: Tak pozor na fyzièku!
S tim CM by se to muselo vyzkoušet.

S tím CM mám taky trochu pochybnosti - SW èi CB je podle mne ideální volba - každopádnì jsem nehrál zápasy, ve kterých bych mohl experimentovat. Ale v pøáteláku to možná vyzkouším a dám kdyžtak vìdìt.
-
Jestli chcete tak to CM zkusim zítra v pøáteláku1.FC HERRY wrote:To je v pohodì - ty dva zápasy mu sebrali dohromady jen 6%ACS wrote: Tak pozor na fyzièku!
S tim CM by se to muselo vyzkoušet.![]()
S tím CM mám taky trochu pochybnosti - SW èi CB je podle mne ideální volba - každopádnì jsem nehrál zápasy, ve kterých bych mohl experimentovat. Ale v pøáteláku to možná vyzkouším a dám kdyžtak vìdìt.

-
-
To víš ,že jo...aby byl pokus geniální tak jsem je prohodil takže budeme i vìdìt jakej výkon podá GK na CM.1.FC HERRY wrote:Fajn, aspoò se to rozsekne!Netris1 wrote: Jestli chcete tak to CM zkusim zítra v pøáteláku![]()
Potom dej vìdet, a víme, koho kdyžtak stavit
Edit: Ale aby jsme vìdìli zda postavit CM nebo CB tak musíme ozkoušet i CB

-
OK, už jsem si dohodl pøátelák, stavim do brány CB!Netris1 wrote: Ale aby jsme vìdìli zda postavit CM nebo CB tak musíme ozkoušet i CB
Postavil jsem CB 77% - aby se mohl jeho výkon porovnat s výsledkem SW taktéž 77%.
Last edited by 1.FC HERRY on Sat Dec 29, 2007 8:34 pm, edited 1 time in total.