Šak jo, minule si za mě dostal věci, co jsem ani říci něchtěl.pupajdi13 wrote: btw. Xixi : vydoluju z Tebe i to co sám nevíš[/i][/b]

Moderator: Czech Moderators
Šak jo, minule si za mě dostal věci, co jsem ani říci něchtěl.pupajdi13 wrote: btw. Xixi : vydoluju z Tebe i to co sám nevíš[/i][/b]
stejně se podle toho neřídíxixor wrote:Šak jo, minule si za mě dostal věci, co jsem ani říci něchtěl.pupajdi13 wrote: btw. Xixi : vydoluju z Tebe i to co sám nevíš[/i][/b]
Hadis wrote: Cena je 215 CZK bez DPH za osobu a noc.
Z toho plyne, že člověk, který přijede v pátek, na ubytování zaplatí 500 CZK + DPH ( nevím, kolik to je ).
Jo jasně, jsem myslel zrovna na něco jinýho asi, nebo mě tam zmátla ta 5 a bral to jako 250jancarik wrote:![]()
ja myslel ze to je 430.-
+ DPH ta bude 10% takze i s dani = 473.-
![]()
O.K. kam to mam poslat
Velké pavlovice - tam, jak obvykle.xixor wrote:Hadisi - a kde by to bylo?
OK, zítra objednán termín a 30 míst, jako minule.xixor wrote:O.K., jsem velmi rád, že jsi se toho ujal. CVo se týče termínu, já bych souhlasil, resp. je mi to celkem jedno. Co se týče počtu objednaných míst - nevím, zkusil bych těch 30 míst.
To si myslím, že je za dva noclehy velmi přijatelná cena.jancarik wrote:takze i s dani = 473.-
To to já v tom termínu budu mít asi těsně před státnicemi...léblík wrote:Tak pánové v tomhle termínu už budu mít po maturitě a rád bych mezi vás zavítal.Ale je to az dlouho kdo ví co bude:mrgreen: Každopádně moc rád bych přijel
Já myslím, že zákládat nové fórum (jako to bylo minule) je zbytečné, klidně můžeme debatovat tady. Aspoň ta debata bude živější.Hadis wrote: OK, zítra objednán termín a 30 míst, jako minule.
Zkusím kontaktovat Spree pro vytvoření fóra, jako minule - done.
Jo chlape, to neví nikdo.Big El wrote: S termínem by neměl být nijak velký problém, i když nevím, jak to za půl roku budu mít...