Tome....ty se furt vyhýbáš reakci na mou výzvu,jestli bys byl ochoten,jako jediný česko-slovenský zástupce se zaštítit za naší petici , bez ohledu jak to dopadne ......... vím,že to pro Tebe není nic příjemného ,ale zase na druhou stranu,co se ti tak může stát ?.....nictom17 wrote:...

Já přesně chápu celou situaci , tím pádem asi i mám odpověd pro Oslíčka,že šerifové zřejmě můžou kdykoli komukoli vstoupit do týmu (bez jeho vědomí) a prolustrovat jeho poštu .
Ale stále si myslím,že se v tomhle balíku věznů našlo i pár jedinců,kteří se podvodného jednání,či využívání nedopustili .
Dám příklad : Tým MYKY FC ...mám ho v divizi jako na dlani , momentálně je celou sezonu ve výprodeji, tudíž u něj hráči rotují "nákupy/prodeje" a pokud měl nastavené okamžité částky na hráčích (u něho se jedná o prodej hráče k Husátkovi),...a husátko mu napsal tu zminovanou zprávu a on mu třeba odepsal něco ve smyslu "mám hráče na trhu,tak si mužeš kohokoli koupit" tak se podle mě tím,že reagoval na jeho zprávu stále nedopouští podvodného jednání......to mi nikdo nevysvětlí , toho hráče mohl koupit i kdokoli jiný ......pokud by se každý tenhle tranfer u zminované trojky slováků podrobně vypsal a vysvětlil a zaštítil peticí,pak věřím v smírčí řešení končící třebas mastnou pokutou,ale vrácením týmu......tak pojdmě do toho ....
21 Srp 2010 myky0- 36 Hráč Faaliliu Taiono byl prodán za € 4.500.000,00 do Barca T.T. .
Informácie o Hráčovi
Meno : Taiono Samoa
Vek : 27 Post : CF
Forma : 70,5 Max Forma : 70,5
Forma 100%xp : 71,14
Hodnotenie : 87% Max Hodnotenie : 87%
Pokyn : Voľná rola : -0,3
Na seba : -1,05
Koncový : 0,9
Skryta +-3: 96,5
Market price: 4,88 M
Dĺžka výpočtu /ms : 48,6497