Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Angee
Member of the Soccer Project Association

Post by Angee »

happyna17 wrote:
Angee wrote:Já osobnì si myslim, že jdou teda aj televizní práva nahoru...protože si nepamatuju že bych napø. v Háèku nìkdy dostal za to €19.754.
Vèera sem koukal na televizní práva a jestli sem nebyl teda moc rozespalej tak se ty ceny rùznì lišili :idea:
Jj, liší se to podle toho s jakým týmem hraješ v tabulce, které je nad Tebou...já jelikož su první tak mám furt pøíjem €19.754, ale pokud vím tak taková suma, když si na první pozici v Háèku, vyplácena neni :wink:

EDIT: kdo ste v Háèku první, tak napište kolik máte pøíjem za TV práva :idea:
Last edited by Angee on Sun Jan 06, 2008 12:53 pm, edited 2 times in total.
Image
kofi

Post by kofi »

DexterCZ wrote:Nìkde jsem to už èetl, ale pak jsem to zapomnìl. Mohli byste mi nìkdo øíct, v kolika letech startuje brankáøi jeho plný hodnocení?
pokud ta otázka znamenala v kolika podává svùj maximální výkon, tak je to v 23 letech...
FC Alkoholicks
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Angee wrote: kdo ste v Háèku první, tak napište kolik máte pøíjem za TV práva :idea:
1. H753
16.932,- za TV práva
Angee

Post by Angee »

1.FC HERRY wrote:
Angee wrote: kdo ste v Háèku první, tak napište kolik máte pøíjem za TV práva :idea:
1. H753
16.932,- za TV práva
Díky, takže je to jasný - aj pøíjem za TV práva roste :wink:

divize H (jestliže jsi na prvním místì) :arrow: € 16.932,-
divize F (jestliže jsi na prvním místì) :arrow: € 19.754,-
Image
Artis
Assistant Manager

...

Post by Artis »

mel bych prozbu?? jak se zvišuje fyzièka hráèe???
happyna17

Re: ...

Post by happyna17 »

Artis wrote:mel bych prozbu?? jak se zvišuje fyzièka hráèe???
Hráèùm se také obnovuje ménì fyzièky, když jsou pøíliš mladí èi staøí. Hráèi ve vìku od 21 do 28 let získají bìhem simulace ve 4:00 15% fyzièky . Pro hráèe mladší a starší je to pouze 10%. A pokud je hráè opravdu starý (více než 33 let), zvýší se jeho fyzièka pouze o 5%.
made in Vše co jste chtìli vìdìt o SP, ale báli jste se zeptat
Hmyzak

Post by Hmyzak »

možná to tu již bylo zodpovězeno, ale odpověď jsem nenašel.

Když na stadionu nastavím lístky na jakékoliv zápasy, tak vyvážení lístku ke svým fanouškům a protivníkovým fanouškům ma zacíl jen to, že jestliže vím, že soupeř má hodně fans, tak že mu dám více lístků a že zaplníme lépe stadion (tj. budu na tom profitovat já) a nebo i s procenty získává hráč hrající na mém stadionu i tolik procent ze všech prodaných lístků? (tj. třeba 85 - 15% takže protihráč dostane 15% ceny ze všech prodaných lístků?)

Díky za odpovědi
Manager.Soccer - from SoccerProject forward ->
Angee

Post by Angee »

Hmyzak wrote:možná to tu již bylo zodpovìzeno, ale odpovìï jsem nenašel.

Když na stadionu nastavím lístky na jakékoliv zápasy, tak vyvážení lístku ke svým fanouškùm a protivníkovým fanouškùm ma zacíl jen to, že jestliže vím, že soupeø má hodnì fans, tak že mu dám více lístkù a že zaplníme lépe stadion (tj. budu na tom profitovat já) a nebo i s procenty získává hráè hrající na mém stadionu i tolik procent ze všech prodaných lístkù? (tj. tøeba 85 - 15% takže protihráè dostane 15% ceny ze všech prodaných lístkù?)

Díky za odpovìdi
za ligu je vždycky celková suma za vstupenky rozdìlena v pomìru 90% ku 10% pro domácí tým a nezáleží jak je nastavený pomìr vyprodaných lístku,..klidnì mùže být nastavený 95-5 a nebo 85-15..vždycky ta suma bude rozdìlená 90-10 ... :wink:
Image
Hmyzak

Post by Hmyzak »

takže mé vypozorované závěry byly správně, to jsem chtěl slyšet :)
Manager.Soccer - from SoccerProject forward ->
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Angee wrote:
1.FC HERRY wrote:
1. H753
16.932,- za TV práva
Díky, takže je to jasný - aj pøíjem za TV práva roste :wink:

divize H (jestliže jsi na prvním místì) :arrow: € 16.932,-
divize F (jestliže jsi na prvním místì) :arrow: € 19.754,-
a nezáleží i na jakém místì je soupeø?? Není rozdíl hraje-li první s druhým a nebo první s posledním?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

PaTTTTrick wrote: a nezáleží i na jakém místì je soupeø?? Není rozdíl hraje-li první s druhým a nebo první s posledním?
Jsem koukal na bankovní výpis a zjistil jsem, že né. Resp. výši zisku z TV práv urèuje umístìní lepšího ze soupeøù. Už jsem pár zápasù na 1. fleku a beru poøád 16.932,- a hraji se 3. nebo s pøedposledním.
Když jsem první nebyl a hrál jsem 1. zápas, tak jsem dostal 14.118,-, když jsem hrál s 2. tak jsem dostal 16.128,- a když jsem byl 3. a hrál s 1. tak jsem dostal 16.932,- - stejnì, co ted.
Angee

Post by Angee »

1.FC HERRY wrote:
PaTTTTrick wrote: a nezáleží i na jakém místì je soupeø?? Není rozdíl hraje-li první s druhým a nebo první s posledním?
Jsem koukal na bankovní výpis a zjistil jsem, že né. Resp. výši zisku z TV práv urèuje umístìní lepšího ze soupeøù. Už jsem pár zápasù na 1. fleku a beru poøád 16.932,- a hraji se 3. nebo s pøedposledním.
Když jsem první nebyl a hrál jsem 1. zápas, tak jsem dostal 14.118,-, když jsem hrál s 2. tak jsem dostal 16.128,- a když jsem byl 3. a hrál s 1. tak jsem dostal 16.932,- - stejnì, co ted.
Pøesnì takhle to je :wink:
EDIT: proto jsem do teho svýho pøíspìvku dal závorky s informací "pokud jsi na prvním místì" :idea: :)
Image
DexterCZ
Assistant Manager

Post by DexterCZ »

Kolik můžu mít maximálně hráčů v týmu? Dejme tomu, že 35 a pak už nemůžu nakupovat. Ale co mladíci? přijdou? Znamenalo by to, že po příchodu mladíka by se to maximum zvýšilo na 36?
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

DexterCZ wrote:Kolik mùžu mít maximálnì hráèù v týmu? Dejme tomu, že 35 a pak už nemùžu nakupovat. Ale co mladíci? pøijdou? Znamenalo by to, že po pøíchodu mladíka by se to maximum zvýšilo na 36?
jj, pøijdou a zvýší se na 36 a mùžou pøijít i další :wink:
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
happyna17

Post by happyna17 »

DexterCZ wrote:Kolik mùžu mít maximálnì hráèù v týmu? Dejme tomu, že 35 a pak už nemùžu nakupovat. Ale co mladíci? pøijdou? Znamenalo by to, že po pøíchodu mladíka by se to maximum zvýšilo na 36?
Poèet hráèù v týmu

* Minimálnì: 11 hráèù
* Maximálnì: Teoreticky nekoneèno. Pokud ale dosáhne tým poètu 35 hráèù, nelze již podávat na trhu nabídky na další hráèe. Je ale možné pokusit se vyhrát dražby hráèe, ne které je nabídka už podaná. Tím je možné získat do týmu až 45 hráèù. Vyšší poèet je možné získat už jen následnými pøíchody hráèù z mládežnického centra.

FAQ
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”