tomkycz wrote:chci, ale né hned. Musím si zvednout teamspirit...pupajdi13 wrote: Tomkyč mi nechce prodat toho svého

Moderator: Czech Moderators
tomkycz wrote:chci, ale né hned. Musím si zvednout teamspirit...pupajdi13 wrote: Tomkyč mi nechce prodat toho svého
dik, nevim cim to je, ale v Minci a proti Slechte se mi daripupajdi13 wrote: ...gratulace Frenkitozovi.....v lize jsem na něm za 2 sezony neudělal ani bod.
priorita je pochopitelně pondělní zápas. Vypadá to, že se mi před zápasem s tebou prodají dva hráčifrankie_doparoma wrote: pokud mozno neprohrat s Luzrama z Litomeric, derby je derby
U nás je priorita nastavena tak, abychom skončili v TOP 5 ... nejlépe tedy mezi 4řkou, je ještě v našich silích aby se to povedlotomkycz wrote:priorita je pochopitelně pondělní zápas. Vypadá to, že se mi před zápasem s tebou prodají dva hráčifrankie_doparoma wrote: pokud mozno neprohrat s Luzrama z Litomeric, derby je derbybod s hashem bych bral všemi deseti...
Počkej s tím do čtvrtkapupajdi13 wrote:no pěkně jste to zamotali...... jdu si koupit novej kufr na cestu (dolů)
Gratulace, držíme palce, ať to udržíte.ps2512 wrote:Děkujeme![]()
Dynamo Oleksovice 4 - 3 Fotbal Club Botosani
výkony: 145 - 143
skalp druhého týmu je pro nás cenný, teď si B tým pojede pro 3 body ke Gradymu
ve čtvrtek právě přijde definitiva....dokonce počítám,že mi nějakej pěkně naleštěnej kufřík sám připravíš a naleštíš na cestups2512 wrote: Počkej s tím do čtvrtka
Pekne Tomky,pekne.tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 1 rogiboys
výkony: 146:141
velmi důležité body zejmény když naši konkurenti dajo a pées plně bodovaliPoklona pánové, o tom si my můžeme nechat jenom zdát...
zítra se budeme modlit aby to vzal rozhodčí do těch správných rukou, jinak je s námi amen...
Budu bojovat co to půjde, ale jakmile prohraju, tak si naleštím svůj kufříkpupajdi13 wrote:ve čtvrtek právě přijde definitiva....dokonce počítám,že mi nějakej pěkně naleštěnej kufřík sám připravíš a naleštíš na cestups2512 wrote: Počkej s tím do čtvrtka
Dával Vám v 1. půjce sezony náskokDajo wrote: Péesko čo ......vstal z mŕtvych?![]()