Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:...
to nebyla výmluva, to je prostě realita. Že to bez pomoci rozhodčího nedopadne, jsem věděl. I kdybys ten odpočinkovej zápas nehrál, bez pomoci rozhodčího by to pro nás dopadlo stejně. Holt kádr už dosloužil a už se v tom hodně plácám. Že byl rohalt ve stejné situaci je pravda, ale bez toho bych proti jeho kádru nastavil rovnou kompars... Mohl jsem sezónu odpískat už na začátku, ale chtěl jsem ještě zabojovat a udržet áčko, a to chci pořád. Prostě to pochop, tahle tvoje výhra už nemá žádnou váhu 8) kdybys aspoň přitáhl plnej stadion, ale ani to nám nedopřeješ. To rohalt, to je jiná kapacita :wink:
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tomkycz wrote: Mohl jsem sezónu odpískat už na začátku, ale chtěl jsem ještě zabojovat a udržet áčko, a to chci pořád. Prostě to pochop, tahle tvoje výhra už nemá žádnou váhu
ja tohle moc teda nechapu, z jakyho duvodu to nema tu vahu teda (kdyby si celou cezonu vypoustel, tak bych to chapal, ale ty pravejeste zduraznujes ze delas opak), pro me osobne kazdy nas souboj pro me ma vahu (si pro me slavyje, derby proste) a o to vetsi vahu ze je to pod hlavickou A divize.
Ja ti neberu to ze pro tebe byl klicovej pondelni match a soustredil si se na nej, to mi ale nikterak nesnizuje moji radost z vyhry:)
a tva pripominka o tom ze ja narozdil od tebe mel minuly ligovy kolo volno a ty si mel na poradu ten veledulezitej zapas, tak ja jen pripominam ze ty si byl v ty uplne samy situaci prave v tom tvym klicovym zapase jako ja ted
a ty vymluvy, pouzil jsem spatne vyraz, mel jsem na mysli spis nepodstatny chujoviny :p

to je snad normalni, ne? chces za to podekovat?

ps. doufam ze se udrzis, abych mel sanci se s tebou znovu utkat 8)
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
tomkycz

Post by tomkycz »

frankie_doparoma wrote:
chces za to podekovat?
JO !!! 8) :wink: 8)
kopeckar

Post by kopeckar »

Hou, hou, Oleksovice nad čarou. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

kopeckar wrote:Hou, hou, Oleksovice nad čarou. :mrgreen:
Docela sranda :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ps2512 wrote:
kopeckar wrote:Hou, hou, Oleksovice nad čarou. :mrgreen:
Docela sranda :mrgreen:
:( hm,tak se rozloučíme.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
ps2512

Post by ps2512 »

Promiň Pupčo, ale taky se chci zkusit zachránit :(
Celkem smíšené pocity po dnešku
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

však hej....já ti to přece nevyčítám, gratuluju k mé porážce....jen jsem reagoval na ty zelený smajly Tebe s kopečkem,že je to dobrá sranda ...,teda jak pro koho...tak ho dám teda taky no :mrgreen:
vrátil jsi se do hry moc pěkně a nemáš daleko k tomu to dotáhnout.....koukal jsem se na los posledních 4 kol u mě a dalších ohrožených týmů....s nadsázkou by se dalo říct,že to mám oproti třeba Tomkyčovi vcelku hratelný 3x doma ,ale díky tomu,že už skoro všem je 31 mě to zase vrací do beznaděje.....proto ten pocit k loučení.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

pupajdi13 wrote:však hej....já ti to přece nevyčítám, gratuluju k mé porážce....jen jsem reagoval na ty zelený smajly Tebe s kopečkem,že je to dobrá sranda ...,teda jak pro koho...tak ho dám teda taky no :mrgreen:
vrátil jsi se do hry moc pěkně a nemáš daleko k tomu to dotáhnout.....koukal jsem se na los posledních 4 kol u mě a dalších ohrožených týmů....s nadsázkou by se dalo říct,že to mám oproti třeba Tomkyčovi vcelku hratelný 3x doma ,ale díky tomu,že už skoro všem je 31 mě to zase vrací do beznaděje.....proto ten pocit k loučení.
Neházej ještě flintu do žita :evil:
- je to hrozně moc zamotané ještě, ale podle mě rozhodne tento zápas:
Litomerice losers Club de Fotbal ??-?? FC Letenská šlechta
ps2512

Post by ps2512 »

Po 12 Srp 2013 (04:00 CET) L Dynamo Oleksovice ?? - ?? FK Hash Rohatsko - neděle vyblokována A tým
Út 13 Srp 2013 (04:00 CET) L Die Habsburger ?? - ?? Dynamo Oleksovice - B tým
Čt 15 Srp 2013 (04:00 CET) L Dynamo Oleksovice ?? - ?? Litomerice losers Club de Fotbal - středa vyblokována A tým

Navíc výměna trenéra k dobru kdyby náhodou
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

ps2512 wrote:Po 12 Srp 2013 (04:00 CET) L Dynamo Oleksovice ?? - ?? FK Hash Rohatsko - neděle vyblokována A tým
Út 13 Srp 2013 (04:00 CET) L Die Habsburger ?? - ?? Dynamo Oleksovice - B tým
Čt 15 Srp 2013 (04:00 CET) L Dynamo Oleksovice ?? - ?? Litomerice losers Club de Fotbal - středa vyblokována A tým

Navíc výměna trenéra k dobru kdyby náhodou
Jsem moc rád ps2512,že v divizi zůstáváš! Věřil jsem ti (viz moje zprávy o tom, ať to nebalíš)
- nejlepší tanečníci musí držet při sobě :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

pupajdi13 wrote:však hej....já ti to přece nevyčítám, gratuluju k mé porážce....jen jsem reagoval na ty zelený smajly Tebe s kopečkem,že je to dobrá sranda ...,teda jak pro koho...tak ho dám teda taky no :mrgreen:
No jo no. Když jste to chlapci rozehráli tak, že jeden (minimálně) z komunity pofrčí níže, tak je to těžký. Navíc k ani jednomu z namočené pětky týmů nemám žádnou averzi. Takže jsem fandil slabším, již odepisovaným. Pokud to bude postaveno jako boj o poslední udržovací flíček mezi tebou a tomkyčem, tak ač je mi sympatičtější Slavie, tak tebe znám trochu osobně a tak držím palce pupajdí boys, tak či tak se koukejte všichni postarat o to, aby vás nespadlo víc. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
ps2512

Post by ps2512 »

Mccgrady wrote:
Jsem moc rád ps2512,že v divizi zůstáváš! Věřil jsem ti (viz moje zprávy o tom, ať to nebalíš)
- nejlepší tanečníci musí držet při sobě :lol:
Teď jsi si vyžehlil těch mých 8 porážek s tvým týmem v poslední době :mrgreen:

A nej tanečníci?
O tom ani potom :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

já jedu zítra na dovolenou takže nebudu moc ovlivnit zásahy shůry :? sestupu se nijak nehrozím, jsem rád, že jsem měl vůbec možnost o udržení bojovat. Čekal jsem, že už budu mít v půlce sezóny jasno. Takže já budu spokojen když se zachráníte na můj úkor. Někdo to být musí a jelikož to hodlám po sezóně tak jako tak zabalit, tak je mi jedno, jestli budu příslušníkem áčka nebo béčka. To ale neznamená, že se nebudu chtít o záchranu porvat. Péesko - to byl dobrej vtip, vyblokovaná středa a k tomu případně trenér Ten je ti teda platnej, ten už měl dávno letět 8) Každopádně máme drsnej los... :?
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:já jedu zítra na dovolenou takže nebudu moc ovlivnit zásahy shůry :? sestupu se nijak nehrozím, jsem rád, že jsem měl vůbec možnost o udržení bojovat. Čekal jsem, že už budu mít v půlce sezóny jasno. Takže já budu spokojen když se zachráníte na můj úkor. Někdo to být musí a jelikož to hodlám po sezóně tak jako tak zabalit, tak je mi jedno, jestli budu příslušníkem áčka nebo béčka. To ale neznamená, že se nebudu chtít o záchranu porvat. Péesko - to byl dobrej vtip, vyblokovaná středa a k tomu případně trenér Ten je ti teda platnej, ten už měl dávno letět 8) Každopádně máme drsnej los... :?
ty moje lamy to nějak nedávaj i s vyblokovanou středou, některý bývaj 99/100 nebo 98/100 důchodci jedni :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”