Divize A

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by tomkycz »

ps2512 wrote:ty moje lamy to nějak nedávaj i s vyblokovanou středou, některý bývaj 99/100 nebo 98/100 důchodci jedni :mrgreen:
dyť máš proti mě samé mladé kluky 8)

jen tak mimochodem, je na SP někdo kdo by mi zkontroloval sestavy před posledními dvěmi zápasy ? Vše je nastaveno, přáteláky ani turnaje v té době nehraju, takže jen pro případ vykartování či zranění a nastavení tréninku. Poslední dva zápasy zdá se budou pro nás rozhodující...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

tomkycz wrote: jen tak mimochodem, je na SP někdo kdo by mi zkontroloval sestavy před posledními dvěmi zápasy ? Vše je nastaveno, přáteláky ani turnaje v té době nehraju, takže jen pro případ vykartování či zranění a nastavení tréninku. Poslední dva zápasy zdá se budou pro nás rozhodující...
Tak kterej prevít to bude v tom záastupu na mě :?: :lol:
Jinak jsem se rozhodl do našeho vzájemného zápasu nepostavit tohoto muže : GK - Alfonso '=Tomkyč=' Pizarro (73)
Přišel před pár dny za slavie do sparty , už to je tenkej led a kdyby se měl postavit do brány v takhle důležitém zápase,mohl bych mít po zápase na svědomí jeden pokus o sebevraždu :P z výčitek svědomí ...pojede pouze jako střídající golman,aby měl zápas na očích,i když je to momentální první golman týmu.
Máme před sebou poslední 4 profi zápasy asi celé kariery SP , pochybuju že bych někdy znovu našel vnitřní sílu znovu postavit kádr,který by měl ambice protlačit se do nejvyšší ligy.....takže pojdme si ty poslední mače užít,i kdyby z toho měli být 3 porážky v řadě (poslední kolo mám sparinga).
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
tomkycz

Post by tomkycz »

jo jsem taky rád, že si to můžeme na závěr kariéry ještě užít. Dobře, že jsem to tuto sezónu ještě nevyprodal. Chybné rozhodnutí bylo jednoznačně držet se v poháru, ale doufal jsem, že se budu co nejdéle vyhýbat silným soupeřům, což se nakonec nestalo... Jak to celé dopadlo se dozvím až někdy po příští neděli... :?
ps2512

Post by ps2512 »

tomkycz wrote:jo jsem taky rád, že si to můžeme na závěr kariéry ještě užít. Dobře, že jsem to tuto sezónu ještě nevyprodal. Chybné rozhodnutí bylo jednoznačně držet se v poháru, ale doufal jsem, že se budu co nejdéle vyhýbat silným soupeřům, což se nakonec nestalo... Jak to celé dopadlo se dozvím až někdy po příští neděli... :?
ti to na poslední kolo pohlídám, jestli chceš :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
palo

Post by palo »

tomkycz wrote:
ps2512 wrote:ty moje lamy to nějak nedávaj i s vyblokovanou středou, některý bývaj 99/100 nebo 98/100 důchodci jedni :mrgreen:
dyť máš proti mě samé mladé kluky 8)

jen tak mimochodem, je na SP někdo kdo by mi zkontroloval sestavy před posledními dvěmi zápasy ? Vše je nastaveno, přáteláky ani turnaje v té době nehraju, takže jen pro případ vykartování či zranění a nastavení tréninku. Poslední dva zápasy zdá se budou pro nás rozhodující...
Tak já Ti to klidně ošéfuju,jestli chceš (akorát nevím,jestli bude mít péesko z toho radost :wink: )
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Palo ne :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak jsem uhrál bod.....nastavil jsem agre na uplnou hranici (95%) a ustál to bez červené, soupeř dal o 15% mín,přesto jednu červenou chytil.....i tak výkony 140:141 pro hosty.
Čili když to shrnu,,,,vybojovaná remíza,na víc jsme rozhodně neměli.
A ještě k tomu po těch pařácích na Letný sněžilo :shock:

FC Letenská šlechta... 1 - 1... ACS Pardubice
Dajo

Post by Dajo »

27.kolo

FK Laugaricio 3 - 3 Dynamo Oleksovice 147:144

Na péeska sme sa pripravili dobre ale lišák jeden...... uhral bod. :roll: :) Vie v tom chodiť.....mazaný to tanečník. :lol:
Škoda,boli by sme o krok bližšie k záchrane. Pondelok ideme na Letnú , tu sa môže veľmi ľahko stať,že vyfásneme a utorok máme doma HC Spartu .....tu budeme pozorne sledovať ako sa na nás pripravuje a potom posledné kolo ideme k ďaľšiemu tanečníkovi ku Gradymu , ten síce hrá v stredu pohár ale kvalitou svojho kádra by nás dal dole aj vo štvrtok.... :? No , nebude to ľahké ale zabojujeme čo to dá. :wink:
Dajo
FK Laugaricio
ps2512

Post by ps2512 »

Dajo wrote:27.kolo

FK Laugaricio 3 - 3 Dynamo Oleksovice 147:144

Na péeska sme sa pripravili dobre ale lišák jeden...... uhral bod. :roll: :) Vie v tom chodiť.....mazaný to tanečník. :lol:
Škoda,boli by sme o krok bližšie k záchrane. Pondelok ideme na Letnú , tu sa môže veľmi ľahko stať,že vyfásneme a utorok máme doma HC Spartu .....tu budeme pozorne sledovať ako sa na nás pripravuje a potom posledné kolo ideme k ďaľšiemu tanečníkovi ku Gradymu , ten síce hrá v stredu pohár ale kvalitou svojho kádra by nás dal dole aj vo štvrtok.... :? No , nebude to ľahké ale zabojujeme čo to dá. :wink:
sakra, chtěli jsme 3 body :mrgreen:
Už jsme zase pod čarou, budu si muset asi promluvit s Frenkiem 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

tak zhodnotíme naše šance na záchranu. My můžeme získat maximálně 6 bodů. V pondělí - bez šance na bod. V úterý doma šlechtici, tam musíme vyhrát. Rozhodčí i pupajdí jsou však nevyzpytatelní a tak z toho může být klidně nula. Ve čtvrtek venku Oleksovice, tam sice musíme vyhrát, ale s největší pravděpodobností budeme bez bodu. To znamená, že ostatní mají záchranu jistou, neboť: Dajo i pupajdí mají k dobru odpočinkový zápas, takže dajo už je prakticky zachráněn, Péesko buďto smázne nás a není co řešit, jdeme do bé, nebo remizuje a to mu na nás sice bude stačit, ale je otázka, co uhraje šlechta s trabantem. Nám nezbývá než fandit dajovi, páč jeho záchrana zdá se být jistá takže by tím pomohl mě s péeskem, pupajdí by se na to ale asi moc dobře netvářil. Pupajdí musí hrát dva zápasy naplno za sebou, dajo má v úterý volný los. Mě z toho vychází, že jdeme do bé. Péesko za předpokladu, že nás smázne, tak se zachrání na úkor rogiboys. To by mi tolik nevadilo, šel bych dolů s tím, kdo se mnou nahoru přišel 8)
ps2512

Post by ps2512 »

no je to pěkně zamotaný...já mám taky jeden odpočinek v úterý 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

dolu jdu já s Tomkyčem, podle mých odhadů......peesko nás tam přidrží 8) ......ještě někdo nějakej tip :?: :!:
ps2512

Post by ps2512 »

pupajdi13 wrote:dolu jdu já s Tomkyčem, podle mých odhadů......peesko nás tam přidrží 8) ......ještě někdo nějakej tip :?: :!:
dolů jdu já s Rogiboys :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

ps2512 wrote:dolů jdu já s Rogiboys :wink:
ok, domluveno, tak už to nekomplikuj a rozprodej to :mrgreen: