Tak to tě tedy omlouváDajo wrote:Sorry,som si nevšimol...nie všetkých slávnych tak poctivo sledujem.ps2512 wrote: A kam mám přidat??? Přede mnou zatím nikdo není

Moderator: Czech Moderators
Tak to tě tedy omlouváDajo wrote:Sorry,som si nevšimol...nie všetkých slávnych tak poctivo sledujem.ps2512 wrote: A kam mám přidat??? Přede mnou zatím nikdo není
Už som si Ťa pridal medzi obľúbené.ps2512 wrote:Tak to tě tedy omlouváDajo wrote:Sorry,som si nevšimol...nie všetkých slávnych tak poctivo sledujem.ps2512 wrote: A kam mám přidat??? Přede mnou zatím nikdo není
Okamžite si ho vymaž! Zase ma dobieha, zasran jedenDajo wrote: Už som si Ťa pridal medzi obľúbené.
já nebudu klást žádný velký odporfrankie_doparoma wrote:tenhle tejden bude takova ceska tour
venku FK Osecna, doma ACS Pardubice, venku FC Kotrlik
...se sedmi body by panovala spokojenost...
V čom ťa dobiehaHippopotamus wrote:Okamžite si ho vymaž! Zase ma dobieha, zasran jedenDajo wrote: Už som si Ťa pridal medzi obľúbené.![]()
http://www.soccerproject.com/spnewl_man ... e=1&step=4Dajo wrote:V čom ťa dobiehaHippopotamus wrote:Okamžite si ho vymaž! Zase ma dobieha, zasran jedenDajo wrote: Už som si Ťa pridal medzi obľúbené.![]()
Vyrovnal som sily...tomkycz wrote: http://www.soccerproject.com/spnewl_man ... e=1&step=4
hlídej si bráchu, je to vyrovnaný
a proto mi kazis skore a dal si mi tri goly?!oliwapol wrote:já nebudu klást žádný velký odporfrankie_doparoma wrote:tenhle tejden bude takova ceska tour
venku FK Osecna, doma ACS Pardubice, venku FC Kotrlik
...se sedmi body by panovala spokojenost...
děkujemeDajo wrote: Už som si Ťa pridal medzi obľúbené.
tak teď už to jen udržetfrankie_doparoma wrote:
dnes leblik prohral doma s Perdikaszrejme poradne nenastavil
a Tigerinho jen remizoval u tretiho od konce takze jsem na cas prvni s bodovym naskokem na druhyho a 12bodovym naskokem na tretiho
jen bojuj, není důležitý co tam hraješ, ale že tam hraješDajo wrote:14.kolo
FK Laugaricio : FC Kokyho Praha 7-2 ( 4:2 ) 139:77
Bude už len boj o postup. My sme sa rozhodli ,že do tohoto súboja vôbec nepôjdeme jednak preto,že máme "nevalnú" kvalitu ( to je veľmi pekné české slovo na nekvalitu , doporučíme frenkiemu zapamätať si) a pretože v A-čku sa to len hemží nabuchancami a tam by sme naozaj nemali čo hľadať.
Teda vy robíte z B 1 nejakú light ligu...frankie_doparoma wrote:souhlas s tomykczem, navic bejt v B1 a nechtit postoupit je hanba