Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Pokud mu nebudes muset platit nejakej nehoraznej plat, tak se to rozhodne vyplati. Ale spis te nekdo v drazbe prebije. Jinak fyzicka, myslim, neni zas tak v tomhle dulezita, protoze se meni vytizenim hrace.Ivo08 wrote:mzono tato otazka sem nepatri ale nebudem vytvarat topic zase ma za to skydate....takze oplati sa mi kupit CF 24 rocny,fyzicka 100,moralka 38 za 1000 euro???please pomozte
-
podle me je 1000E za pøestup, nikoliv plat hrace.
Zalezi jake ma ten CF parametry, 1000E na pøestup je zadarmo, takze bud to prodava nejaky zacatecnik nebo ten hrac je poleno.
Centrum mladeze - rozhodne se vyplati, 0,5M neni zase tolik, az ho dostavis, tak Ti z neho budou zadarmo prichazet juniori, takze usetris za nakup hrace (teda platis jeste prubezne udrzbu, ale ta neni nijak velka, neco kolem 10.000 tusim).
Zalezi jake ma ten CF parametry, 1000E na pøestup je zadarmo, takze bud to prodava nejaky zacatecnik nebo ten hrac je poleno.
Centrum mladeze - rozhodne se vyplati, 0,5M neni zase tolik, az ho dostavis, tak Ti z neho budou zadarmo prichazet juniori, takze usetris za nakup hrace (teda platis jeste prubezne udrzbu, ale ta neni nijak velka, neco kolem 10.000 tusim).
-
Centrum:Ivo08 wrote:tak jasne ze to nieje az tak vela ale ja to rham neco malo vyse tyzdna...a mam kesov 1.80 milina takze to mam postavit???
Ja to hraju taky kratce, ale dal jsem na rady a centrum stavim, prej ti to vyrabi dorostence, ktery jsou pak dobry...
Hrac:
Ja vim, ze 1000 je cena za prodej hrace. Ta je hodne nizka. Ale prave jde o to, jaky mu pak musis dat plat. Jestli je to moc, tak se toho hrace nekdo zbavuje jen proto, aby mu nemusel platit.
A myslim, ze ti to nemuze prodat hned, ten hrac musi byt na prestupovy listine minimalne dva dny.
-
Postaveni trva celkem dlouho, tusim neco kolem 60 - 80 dnu, takze pokud to planujes hrat dlouho, tak je toto nutnost, pokud mas tuhle hru na zabaveni na par dnu, tak to nestav.Ivo08 wrote:tak jasne ze to nieje az tak vela ale ja to rham neco malo vyse tyzdna...a mam kesov 1.80 milina takze to mam postavit???
Pokud to postavis, tak muzes klidne sveho prvniho juniora prodat a pokud to nebude SW, tak mas velkou sanci ho prodat za cenu vetsi nez 1M, a hned budes pul mega v plusu.
-
- Team Manager
takze mne zajima co dal este ovlivnuje hrace..kdyz podepisuji novou smlouvu
nekdo mi tu rikal ze podle smpt by to melo vychazet presne..ale ja tet mam asi 10 hracu na podepsani ztoho 3 co sem uz podepsal si vzali v prumeru o 500-1000e vic nez je doporucena cena podle smpt
pritom moralka tymu hracu vse je v poradku
nekdo mi tu rikal ze podle smpt by to melo vychazet presne..ale ja tet mam asi 10 hracu na podepsani ztoho 3 co sem uz podepsal si vzali v prumeru o 500-1000e vic nez je doporucena cena podle smpt
Dle mě nejvíc ovlivňuje budoucí plat hráče plat předchozí. Hráč si nevezme míň než už jednou dostal. Teoretická možnost je když mu vyprší smlouva a je bez týmu???WEBGAME WARRIOR wrote:takze mne zajima co dal este ovlivnuje hrace..kdyz podepisuji novou smlouvu
Toto je můj názor na věc. Taky mě zajímá jestli mám pravdu..
Nikdy není tak, aby nemohlo být líp.
Ale bohužel, nikdy není ani tak, aby nemohlo být hůř. Mnohem hůř.
Ale bohužel, nikdy není ani tak, aby nemohlo být hůř. Mnohem hůř.
-
to urèitì! když najdeš hráè (vìtšinou bejvaj zdarma nebo hooodnì levnì) s platem 70 000 (maximum), tak si pøèece nevezme 5000€...drewitz wrote:Dle mì nejvíc ovlivòuje budoucí plat hráèe plat pøedchozí. Hráè si nevezme míò než už jednou dostal. Teoretická možnost je když mu vyprší smlouva a je bez týmu???WEBGAME WARRIOR wrote:takze mne zajima co dal este ovlivnuje hrace..kdyz podepisuji novou smlouvu
Toto je mùj názor na vìc. Taky mì zajímá jestli mám pravdu..
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
-
- Team Manager
ale tady je to jinak sou to moji hraci kterym podepisuji smlouvu znova..hraju 2 sezonu a vetsinou hraci meli kolem 500e za zapas..tte si berou 10 krat tolik pri znovupodepsani..je mi jasne ze si neveme min ze kdyz bral 500e za zapas a vysvihl se z hodnoceni 68% na treba 78% tak si veme 10krat tolikTiger Baros wrote:to urèitì! když najdeš hráè (vìtšinou bejvaj zdarma nebo hooodnì levnì) s platem 70 000 (maximum), tak si pøèece nevezme 5000€...drewitz wrote:Dle mì nejvíc ovlivòuje budoucí plat hráèe plat pøedchozí. Hráè si nevezme míò než už jednou dostal. Teoretická možnost je když mu vyprší smlouva a je bez týmu???WEBGAME WARRIOR wrote:takze mne zajima co dal este ovlivnuje hrace..kdyz podepisuji novou smlouvu
Toto je mùj názor na vìc. Taky mì zajímá jestli mám pravdu..
moje otzka byla spis vedena jak sem uz rikal..co ovlivnuje cenu kterou hrac podepise..jesli tam nesjou nake vedlejsi priciny a ptam se proto nebot mi tu nekdo ze skusenejch rikal ze smpt vestinou odhadne presne kolik mam hraci dat..a ja uz 3 hrace musel podle smpt preplatit..a budu podepisovat nove smlouvy asi 7 dalsim

Logo
Prosim chci se zeptat, jaky mam dat pozadi (barvu) loga, aby bylo pruhledne. Zkousel sem takovou vec ze sem dal jako pozadi tu modrou, co je na pozadi stranek, ale ne vsude je logo na modrem pozadi a pak bylo v modrem ramecku... Existuje naka pruhledna barva nebo muze nekdo poradit v jakym programu a jak mam pozadi zpruhlednit? Diky