Odesláno..Alexej.K wrote:mel bych mit v patek volno, tak mužeš poslat
Díky a ať ti to konto roste už jen do plusu...

Moderator: Czech Moderators
Odesláno..Alexej.K wrote:mel bych mit v patek volno, tak mužeš poslat
Zdařilá fotomontáž.pupajdi13 wrote:tak tohle jsem si prostě musel vyfotit![]()
I mě můžeš poslat na zitra na pátek sobutu a nedělu je to na tobě.FC NBG wrote:Odesláno..Alexej.K wrote:mel bych mit v patek volno, tak mužeš poslat
Díky a ať ti to konto roste už jen do plusu...Teďka už vim ze koukat se např. na -150K neni nejhezci pohled..
Tak jsem se slitoval a přijal ti to... Sice jsem na tom ještě hůř (-210 K) ale je to vlastně jedno,neboť prodávám CM a za něj připlujou nějaké ty miliony do kasyFC NBG wrote:Stav naší kasy k dnešními dni činí -91K...
Zisk za dnšní 3 přáteláky je 121K... to je snad nejmíň za celou dobu mého hraní SP od D divize..
Mám přátelák na poolu pro info
To tvoje CM vypadá poměrně nadějněAzor wrote: Tak jsem se slitoval a přijal ti to... Sice jsem na tom ještě hůř (-210 K) ale je to vlastně jedno,neboť prodávám CM a za něj připlujou nějaké ty miliony do kasy
Taky za něho očekáváme dost miliónůgreenmouse7777 wrote:To tvoje CM vypadá poměrně nadějněAzor wrote: Tak jsem se slitoval a přijal ti to... Sice jsem na tom ještě hůř (-210 K) ale je to vlastně jedno,neboť prodávám CM a za něj připlujou nějaké ty miliony do kasy
Koukal jsem... Ale nemusel jsi když jsi taky v mínusu.. pošli ma na dlasi tejden treba na utery to bych snad mohl mít prachy...Azor wrote:Tak jsem se slitoval a přijal ti to... Sice jsem na tom ještě hůř (-210 K) ale je to vlastně jedno,neboť prodávám CM a za něj připlujou nějaké ty miliony do kasyFC NBG wrote:Stav naší kasy k dnešními dni činí -91K...
Zisk za dnšní 3 přáteláky je 121K... to je snad nejmíň za celou dobu mého hraní SP od D divize..
Však mě to nevadi,však ja budu za par dni opět v plusuFC NBG wrote:Koukal jsem... Ale nemusel jsi když jsi taky v mínusu.. pošli ma na dlasi tejden treba na utery to bych snad mohl mít prachy...Azor wrote:Tak jsem se slitoval a přijal ti to... Sice jsem na tom ještě hůř (-210 K) ale je to vlastně jedno,neboť prodávám CM a za něj připlujou nějaké ty miliony do kasyFC NBG wrote:Stav naší kasy k dnešními dni činí -91K...
tak nejakou nahodFC NBG wrote:Koukám že se to tady nějak zaseklo...
Žádný zajímavosti?
Alexej.K wrote:Tak po hodne dlouhem premysleni, jsem se rozhodl,že jakmile v nové sezone ztratím šanci na pohárek a postup z eF divize, tak rozprodám tým, sestoupím do Háčka a zacnu odznovaTakze, ve chvíli, dy v nové sezone ztratím 10 bodu, tak jedu odznova