ACS wrote:Když je nìkdo v mínusu víc než ty 2M, musí se bìhem týdne (nebo jak dlouho na to má) dostat do kladných èísel nebo staèí, aby se dostal jen na napø. -1,5M? Víte to nìkdo jistì, nejlépe z vlastní zkušenosti? Teï mi psal jeden vydìšenej manažer, že mu pøišla upomínka a já s tím (naštìstí) nemám moc praxi. Díkes
s timhle mam ja velkou praxi musíš se dostat nad nulu ..to vim jistì...!! takže -1,5 mega nestaèí urèite..jinak ta doba byla týden ale nekde jsem èetl že to prodlužovali tak nevim
ACS wrote:Když je nìkdo v mínusu víc než ty 2M, musí se bìhem týdne (nebo jak dlouho na to má) dostat do kladných èísel nebo staèí, aby se dostal jen na napø. -1,5M? Víte to nìkdo jistì, nejlépe z vlastní zkušenosti? Teï mi psal jeden vydìšenej manažer, že mu pøišla upomínka a já s tím (naštìstí) nemám moc praxi. Díkes
s timhle mam ja velkou praxi musíš se dostat nad nulu ..to vim jistì...!! takže -1,5 mega nestaèí urèite..jinak ta doba byla týden ale nekde jsem èetl že to prodlužovali tak nevim
Kolik mu zbývá èasu bude mít asi v tý upomínce, takže hlavnì jsem potøeboval vìdìt tohle. Díky Ono je tam možná vysvìtlený i toto, ale napsal mi to tak zmatenì, že jsem se radši zeptal
sice tu uz nejakych 9 sezon nejsem novy , ale az ted resim zapeklitou otazku s poklesem teamspiritu. kolik je postih na celkovem vykonu tymu v zapase? neco mi rika ze za kazde 4 body teamspir. je jeden bod v celkovem hodnoceni, je to tak? dik za odpoved
Zdravim mam problem chtel sem se zaregistrovat tak sem vyplnil vsechny udaje a jeste mi neprislo heslo na muj e-mail a kdyz znovy zaregistrovat tak mi to napise ze uz ten tym existuje!!Poradte mi pls!
Ken Carter wrote:Zdravim mam problem chtel sem se zaregistrovat tak sem vyplnil vsechny udaje a jeste mi neprislo heslo na muj e-mail a kdyz znovy zaregistrovat tak mi to napise ze uz ten tym existuje!!Poradte mi pls!
musis pockat, je mozne ze se mail nekde "zasekl". zprava o existenci je jen ochrana proti zakladani nekolika tymu na jednu adresu(multimanazering).
aneb jak rikaji slova klasika: "vydrž Prka, vydrž!"
elrik wrote:sice tu uz nejakych 9 sezon nejsem novy , ale az ted resim zapeklitou otazku s poklesem teamspiritu. kolik je postih na celkovem vykonu tymu v zapase? neco mi rika ze za kazde 4 body teamspir. je jeden bod v celkovem hodnoceni, je to tak? dik za odpoved
elrik wrote:sice tu uz nejakych 9 sezon nejsem novy , ale az ted resim zapeklitou otazku s poklesem teamspiritu. kolik je postih na celkovem vykonu tymu v zapase? neco mi rika ze za kazde 4 body teamspir. je jeden bod v celkovem hodnoceni, je to tak? dik za odpoved
je to někde mezi 4-5 body teamspirit na jeden bod v celkovém výkonu , podle mně je to dokonce blíže k 5
tak uz jsem to "nasimuloval" na strankach Horaciela...vychazi to zhruba pet bodu moralky na jeden bod celkoveho hodnoceni(presne nejakych 5,09/1bod)...
4 je moc 6-7 je to .neboj ja mam taky skoro nulu
se nebojim , jen jsem ted delal nejake zmeny v tymu a jsem nedockavy na to kolik budu mit maximalni vykon pri plne moralce
Zdar, jeden dotaz.....
Jak je to s maximálním poètem hráèù (35-45) jsem si již pøeèetl, ale chtìl bych se ujistit:
dejme tomu, že mám 34 hráèù a 3 podané nabídky dva hráèi mi pøíjdou (tedy 36) a u toho zbylého tøetího mne nìkdo pøehodí mohu pokraèovat v obchodu a opìt pøehodit, nebo už mne to nepustí??? Díky
1.FC HERRY wrote:Zdar, jeden dotaz.....
Jak je to s maximálním poètem hráèù (35-45) jsem si již pøeèetl, ale chtìl bych se ujistit:
dejme tomu, že mám 34 hráèù a 3 podané nabídky dva hráèi mi pøíjdou (tedy 36) a u toho zbylého tøetího mne nìkdo pøehodí mohu pokraèovat v obchodu a opìt pøehodit, nebo už mne to nepustí??? Díky
Pokud ti to finance dovolí, mùžeš dál pøihazovat.
to bych netvrdil
proè ne takhle to funguje když na nìj máš nabídku a máš finance tak na nìj mùžeš pøihazovat i když máš 38-39.... hráèù
fifina.5 wrote:
asi chyba v metrixu ale mì to nešlo . (nebo jsem musel byt v nezpùsobylem stavu) takže nejspíš druhy pøípad jesi to fakt jde
ne fakt tak jsem to mìl asi popleteny ale ja mam fakt pocit že mì to nešlo
mì se to stalo asi 2x mìl sem vždycky tak kolem 42 hráèù a poslední hráè zbejval na TL tak sem se o nìj pøehazoval vždycky do posledního mega co sem mìl na kontì