To nepoteší...ale hlavu hore, ešte je dosť zápasovoliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 2 Mccgrady City Football team
147 - 146
co dodat,zahozená penalta,ale prohrát...

Moderator: Czech Moderators
To nepoteší...ale hlavu hore, ešte je dosť zápasovoliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 2 Mccgrady City Football team
147 - 146
Přesně tak,držíme palce..Milko wrote:To nepoteší...ale hlavu hore, ešte je dosť zápasovoliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 2 Mccgrady City Football team
147 - 146
hmm, zřejmě šlušnej oddíloliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 2 Mccgrady City Football team
147 - 146
Na začátku týdne jsem si trochu přál uhrát remízu u tebe a doma porazit Williamse....oliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 2 Mccgrady City Football team
147 - 146
Ještě to uplně nevzdávám,ale nahlodává mě toMccgrady wrote:Na začátku týdne jsem si trochu přál uhrát remízu u tebe a doma porazit Williamse....oliwapol wrote:ACS Pardubice 1 - 2 Mccgrady City Football team
147 - 146
nakonec z toho haluz u tebe a pro mě tři body a doma prohra :-/
Mrzí mě, že RANDOM obral o body zrovna tebe...
Debatujeme o tom jak se udržet a pak tě takle sejmu...ale mááákni ještě. Není rozhodnuté vůbec nic!
Tak dnes oliwka dôležité víťazstvooliwapol wrote:
Ještě to uplně nevzdávám,ale nahlodává mě to
Tak tak bojovat. Chci si tam s vámi příští sezónu kopnout.Milko wrote:Tak dnes oliwka dôležité víťazstvooliwapol wrote:
Ještě to uplně nevzdávám,ale nahlodává mě toHneď je to veselšie
Přesně tak,hodně duležitý winko. A poprvý v sezoně jsem na nesestupovým místě (když neberu začátek sezonykopeckar wrote:Tak tak bojovat. Chci si tam s vámi příští sezónu kopnout.Milko wrote:Tak dnes oliwka dôležité víťazstvooliwapol wrote:
Ještě to uplně nevzdávám,ale nahlodává mě toHneď je to veselšie