Dnešním dnem tedy 29.12.209 jsem oslavil jeden rok u týmu 1.FC Krvavý prapor. Jako oslavu náš tým přicestoval na hřiště prvoligového Viastore a po výkonech 115:87 Viastore 7 - 3 1.FC Krvavý Prapor jsme se přesunuli do hospůdky, kde všichni zůčasnění hráči, trénéři dostali oběd. Hráčům bylo dána rada, aby to s oslavou moc nepřeháněli a radši se koncentrovali na poslední ligový zápas ve kterém můžeme ještě zabojovat o 4. místo, ale moc to nebylo platné polovina ráno nevěděla, kde byla v čele s kapitánem mužstva Luigi Delgado - C
puzzle wrote:Dnešním dnem tedy 29.12.209 jsem oslavil jeden rok u týmu 1.FC Krvavý prapor. Jako oslavu náš tým přicestoval na hřiště prvoligového Viastore a po výkonech 115:87 Viastore 7 - 3 1.FC Krvavý Prapor jsme se přesunuli do hospůdky, kde všichni zůčasnění hráči, trénéři dostali oběd. Hráčům bylo dána rada, aby to s oslavou moc nepřeháněli a radši se koncentrovali na poslední ligový zápas ve kterém můžeme ještě zabojovat o 4. místo, ale moc to nebylo platné polovina ráno nevěděla, kde byla v čele s kapitánem mužstva Luigi Delgado - C
Gratulujeme, my 30. ledna oslavíme 3 roky. Doufám, že bych to mohl oslavit na domácím stadionu taky s nějakým týmem z A divize.
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
ps2512 wrote:Gratulujeme, my 30. ledna oslavíme 3 roky. Doufám, že bych to mohl oslavit na domácím stadionu taky s nějakým týmem z A divize.
No já budu tři roky slavit 1. února
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme) Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády.(Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Se(basty)an wrote:Tak jsem si klikal po Pravých obrancích a heleďme není to trušku podvod ? http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=22424259 takovej hráč za 2Miliony od Hčkaře s jedním zaměstnancem tedy skoutem to je nápadné jak pěst na oko
Tak neváhej a nahlas to šerifům.
už sem ho nahlásil 27 ráno a stejně hraje dale
White Devils FC/Bártek V současné době v D.6 asi na jednu dvě sezóny !
Slabí člověk přemýšlí před rozhodnutím , silný člověk až po něm !
Se(basty)an wrote:Tak jsem si klikal po Pravých obrancích a heleďme není to trušku podvod ? http://www.soccerproject.com/transfer_b ... d=22424259 takovej hráč za 2Miliony od Hčkaře s jedním zaměstnancem tedy skoutem to je nápadné jak pěst na oko
tak ten je dobrej - tým synové výčepu prodává týmu piváč, tak ten je jasnej. Bono konej !!!
Zpráva z tréninku 1 Led (04:06)
Ahoj, hráč Jakub Bolf se bohužel zranil v průběhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážně... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Zpráva z tréninku 1 Led (10:09)
Ahoj, hráč Marek Hušek se bohužel zranil v průběhu polykání tréninkových dávek, doufejme, že nijak vážně... Je zde nepatrná šance, že by mohl být schopen nastoupit.
S pozdravem,
trenér
Jak na Nový rok, tak po celý rok. A to jsou dnes před námi ještě 3 simulace...