RiverPlate
ACS Pardubice
Fotbal Club Botosani
rogiboys
Jak to vidíte?

Moderator: Czech Moderators
Síce rogiboys je momentálne na tom z nich najhoršie, ale podľa mňa má najlepšie vyhliadky na to, aby sa zachránil.... Uvidíme ako dopadne zajtrajší duel s tebou. RiverPlate má ťažký žreb, ale má z nich najviac bodov, Botosani tiež nemá ľahký žreb a navyše má úzky káder, takže neviem, neviem ako sa s tým vysporiada. A oliwka? Ide dvakrát k Belgičanom, doma privíta Tigrov a v poslednom kole cestuje ku mne...bude to boj oliwkaMccgrady wrote:Na koho zbyde ČERNÝ PETR ?![]()
RiverPlate
ACS Pardubice
Fotbal Club Botosani
rogiboys
Jak to vidíte?
Právě jsem udělal maximum k tomu abych oliwovi pomohl...postavil jsem to nejlepší co mam. Zítřejší zápas napoví. Pokud doma rogiboys vyhrají, je jasno. Pokud ne, bude to boj do posledního kola !!!Milko wrote:Síce rogiboys je momentálne na tom z nich najhoršie, ale podľa mňa má najlepšie vyhliadky na to, aby sa zachránil.... Uvidíme ako dopadne zajtrajší duel s tebou. RiverPlate má ťažký žreb, ale má z nich najviac bodov, Botosani tiež nemá ľahký žreb a navyše má úzky káder, takže neviem, neviem ako sa s tým vysporiada. A oliwka? Ide dvakrát k Belgičanom, doma privíta Tigrov a v poslednom kole cestuje ku mne...bude to boj oliwkaMccgrady wrote:Na koho zbyde ČERNÝ PETR ?![]()
RiverPlate
ACS Pardubice
Fotbal Club Botosani
rogiboys
Jak to vidíte?Suma sumárum - môj tip Botosani alebo oliwapol...ale je jasné, komu by som to radšej doprial
Vidím to tak,že rogiboys poslední zápas vyhraje. Jakým stylem to bude uvidíme,ale asi máme většina svuj tip jak to bude probíhat ...palo wrote:Zítra to bude ještě zajímavé:
pomůže Ray Ben rohaltovi a prohraje s ním?
Milko má šanci na bronz,potřebuje ale aby Frenkie bodoval u Williams Soccer a sám musí obrat oliwu,kterého tím pošle dolů...
Oliwovi sestup nepřeju,Milkovi bronz ano...
Aby to ještě nadopadlo tak,že Milko bude čtvrtý a oliwa sestoupí...
He felt down under the black ground and since then nobody has seen himremedy73 wrote:Does anyone from the Czech society has contact with Tigerinho from Czech Tigers in private (facebook, twitter or mail)?
I'm afraid he quit the game and won't come online again, but I am interested in some players...
So good luck in B...or A? It's not important, it's only gamerohalt wrote:What if SPC Czech Tigers after 15 games stopped with playing the game? Instead of a draw, i've had 3 points and the game against SAMPDORIQ was my team on his best and i don't lose the game.
What if oliwapol's team wins, my team wins and fotbal club botosani loses thursday?
What if my team loses thursday? So be it and i play further in B, C, ...
You forgot to copy the important line.sexy kote wrote:FC The White Caps:
Mijn kalender zit inderdaad vol, ik speel met mijn B's en ik speel uit. Dat moet genoeg zijn voor Rohalt om de 3 punten te pakken.
Het zal eerlijk gespeeld worden maar tis te hopen dat Rohalt erin blijft. Voor 1 keer hoop ik op een verlies.