manažér : adolfko
tým : esesaci
stadion : osviencim
Založeno : 6.října 2009
Konec : doufám, že co nejdříve - už jsem ho nahlásil

Moderator: Czech Moderators
AC Sparta Prahakopeckar wrote:Viděl někdo z vás větší ukázku nevkusu:
Já myslel zde na SP, ale pobavil jsi mě.foppa 13 wrote:AC Sparta Prahakopeckar wrote:Viděl někdo z vás větší ukázku nevkusu:
To je to samý jako když řeknu třeba HC Kometa Brno..pupajdi13 wrote:Co to zase melete ?
Proč ACS:
Konec 3.1.2010kopeckar wrote:Viděl někdo z vás větší ukázku nevkusu:
dotaz . : čím Tě tak pobavil, nějak to furt nechápu... kde jsem přehlídl ten vtipkopeckar wrote:
Já myslel zde na SP, ale pobavil jsi mě.
Sokol Cejc wrote:Klid kmére, ty vidíš hned rudě. Zhluboka se nadechni, pak už bude vše žluté, pak ještě jednou a svět je opět krásně modrý
se poperte a andrew mi pusti to CFpupajdi13 wrote:Sokol Cejc wrote:Klid kmére, ty vidíš hned rudě. Zhluboka se nadechni, pak už bude vše žluté, pak ještě jednou a svět je opět krásně modrý![]()
já dýchám a dýchám
![]()
, však já tuším,ale .... víš jak
![]()
jo a když tě tu mám to CB z Krvavýho praporu . taky jsem to ted četl a koukal se na něj před simulkou a má spodní 70 , pokud se ještě hýbe,tak bych do něj taky šel, tak to musíme nějak vyřešit,aby jsme se o něj nakonec neprali- to by měl pak pan puzzle moc peněz
![]()
Je to o úhlu pohledu, kdyby tam byl kterýkoliv jinej klub tak se bavíš víc.pupajdi13 wrote:dotaz . : čím Tě tak pobavil, nějak to furt nechápu... kde jsem přehlídl ten vtipkopeckar wrote:
Já myslel zde na SP, ale pobavil jsi mě.
asi to bude fakt ten uhle pohledu .. mě to přijde stejně trapný tohle napsat , jako ten dežo co si založil ten klub s těmihle názvy ... ale jak říkáš , úhel má každej jinej .... modrobílá šlechta do toho ....haahaakopeckar wrote: Je to o úhlu pohledu, kdyby tam byl kterýkoliv jinej klub tak se bavíš víc.
:
No bude to spíš tím, že bych čekal, že mi někdo dá třeba za pravdu, že to je hnusný, to co si ten ...... dovolí. Taková nepokrytá propagace fašismu, ale nikdo z vás to doposud neudělal.pupajdi13 wrote:asi to bude fakt ten uhle pohledu .. mě to přijde stejně trapný tohle napsat , jako ten dežo co si založil ten klub s těmihle názvy ... ale jak říkáš , úhel má každej jinej .... modrobílá šlechta do toho ....haahaa
Si klidně nech. Já jsem za něj ty prachy chtěl dát jenom aby nám tu Puclík moc nebrečel, 1,5 M není zas taková položkapupajdi13 wrote:to CB z Krvavýho praporu