Si klidně nech. Já jsem za něj ty prachy chtěl dát jenom aby nám tu Puclík moc nebrečel, 1,5 M není zas taková položka Stejně Ti jde trénování juniorů líp než mě
Už je tam hodil Hák. (popolezlo na 72).
ŇOUMÍCI 55.sezóna, divize A, ??? 52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu 19.8.2013 - 152
Sokol Cejc wrote:Bo sme ho na to upozornili, kurňa, životní kup a ty o tom Pupajdíku takto veřejně ....
Vy dva spekulanti, já jsem se na něj už díval před simulací a jakmile jsem viděl že hlavní popolezla tak šup a nabídka už tam byla. To že to tu řešíte mi psal pupajdík do pošty. Hold nekecám a konám
Sokol Cejc wrote:Bo sme ho na to upozornili, kurňa, životní kup a ty o tom Pupajdíku takto veřejně ....
Vy dva spekulanti, já jsem se na něj už díval před simulací a jakmile jsem viděl že hlavní popolezla tak šup a nabídka už tam byla. To že to tu řešíte mi psal pupajdík do pošty. Hold nekecám a konám
No jo no, mládí vpřed, stáří na svá místa. Já už jsem v tom věku..ehm....teoretickém hodně, to jo no....
Si klidně nech. Já jsem za něj ty prachy chtěl dát jenom aby nám tu Puclík moc nebrečel, 1,5 M není zas taková položka Stejně Ti jde trénování juniorů líp než mě
už nám ho ukrad ten třetí vzadu " Hák "
tak ted už čtu,že to píšu pozdě , člověk si dá vanu a hned je všechno jinak
Dyť to píšu, si starý a pohodlný. Hák to bere hákem, tomu stačí před akcí rychlá sprcha a Pupajdíkovi pak zůstanou jenom oči pro pláč. Ale poprat se o něj můžete, Puclíkovi to určitě vadit nebude
Sokol Cejc wrote:Dyť to píšu, si starý a pohodlný. Hák to bere hákem, tomu stačí před akcí rychlá sprcha a Pupajdíkovi pak zůstanou jenom oči pro pláč. Ale poprat se o něj můžete, Puclíkovi to určitě vadit nebude
Hák dělá na diplomce a tak tu bez sprchy smrdí dlouho do noci Hold pupajdíku měl bys omezit hygienu.....
Zájem o mého juniora rapidně vzrostl no musím pochválit pana šeftrenéra Seppo Nurmi ještě okolo hlavních prádnin byl na odstřel, ale od té doby pořád příchody hráčů. Klidně se poperte mě to badit nebude aspoň se mě na stadionek vleze více fandů A pak tu mám ještě cenu útěhy http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=13686340
tak naše hochy někdy opravdu nechápu:
V tomto přáteláku jsme dal A-tým a součet agr 183. byly z toho 2 ČK(obojí po 2.ŽK) Ac Sparta Praha 46 - Baníček 1:3
No a v Memoriálu Tomáše Pospíchala XXIV. jsme dali součet 145 a byly z toho taky 2 ČK( z toho 1 přímá) SK Kobeřice - Baníček 2:0