zajdaz wrote:Promazáno a doufám, že už se tu veřejně na SP fóru nebude zveřejňovat žádná podobná témata jak podvádět. Je to jasné porušení pravidel SP a může to vést k zabanování vašeho týmu, takže na to pozor.
Byl to prostý dotaz a já na něj prostě odpoveděl, nic víc ani nic míň. Nebyl to žádný cílevědomý návod k podvodu a sám jsem psal že to je bug ve hře a tak bych prosil opatrně volit výhružky o zabanování týmu.....
EDIT: A tím obdélníčkem pod příspěvkem "smazán návod na podvod" to ze mě dělá u neznalých manažerů akorát nějakého podvodníka, to raděj smaž ten příspěvek celý, díky....
zajdaz wrote:Promazáno a doufám, že už se tu veřejně na SP fóru nebude zveřejňovat žádná podobná témata jak podvádět. Je to jasné porušení pravidel SP a může to vést k zabanování vašeho týmu, takže na to pozor.
Byl to prostý dotaz a já na něj prostě odpoveděl, nic víc ani nic míň. Nebyl to žádný cílevědomý návod k podvodu a sám jsem psal že to je bug ve hře a tak bych prosil opatrně volit výhružky o zabanování týmu.....
EDIT: A tím obdélníčkem pod příspěvkem "smazán návod na podvod" to ze mě dělá u neznalých manažerů akorát nějakého podvodníka, to raděj smaž ten příspěvek celý, díky....
Připojuji se k Hákovi, nevím jestli to k něčemu je, ale máš moji podporu .
2Pattrick, fintou bych to nenazýval, ale podle gusta....
Pokud vím, tak své příspěvky můžete mazat i sami. A pokud by to přesto nešlo, tak stačí použít a požádat si. Taky nikoho konkrétně nejmenuji a neobviňuji z podvod, jen upozorňuji na to, že s tímhle se porušují pravidla SP, tak aby jste na tom neskončili svoji kariéru.
Azor wrote:Ale ale.. Chmelaři teda nejsou zrovna žádní andílci Jaká to nemilá zajímavost Jaká to zajímavost, že jejich manager si zvýraznil ve svém jménu AAA, což má i AAA auto, kteří taky nesjou zrovna čestní.
Jestli se ti na mně něco nelíbí, tak mě nahlaš a neplkej tady kraviny...a to, že moje označení divize nesmyslně spojuješ s nějakou pofidérní firmou, tak to jseš asi trochu mimo ne?
TO je snad poprvý co nemám v nabídce žádný turnaj!!!!
Mám jedno místo pro turnaj volné a žádnou pozvánku. Navíc ani žádný open turnaj není pořádaný....to je snad poprvé co hraju SP!!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Azor wrote:Ale ale.. Chmelaři teda nejsou zrovna žádní andílci Jaká to nemilá zajímavost Jaká to zajímavost, že jejich manager si zvýraznil ve svém jménu AAA, což má i AAA auto, kteří taky nesjou zrovna čestní.
Jestli se ti na mně něco nelíbí, tak mě nahlaš a neplkej tady kraviny...a to, že moje označení divize nesmyslně spojuješ s nějakou pofidérní firmou, tak to jseš asi trochu mimo ne?
No, tak pardon, no! Já jsem tu dal jen svůj názor a to sorvnání bylo myšleno jako žert
bono25 wrote:Pošlete mi někdo přes PM zprávu s postupem. Vyhodnotím, zda se jedná o bug či možnost podvodů - podle toho to se Sjarelem proberu.
díky
hehe a máte po ptákách
Podle mě to chce Bono řešit správně. toto by se nemělo dělat
Tak já vůbec netuším v čem by mi zrovna tohle mohlo pomoct a pokud ten bug sjarel odstraní, tak to ani nepostřehnu, protože jsem to nikdy nepoužil......
Hák wrote:Tak já vůbec netuším v čem by mi zrovna tohle mohlo pomoct a pokud ten bug sjarel odstraní, tak to ani nepostřehnu, protože jsem to nikdy nepoužil......
Tobě ne, ale ostatní by toho mohli zneužívat
Start 16S H.1403 (6.,2.) MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Azor wrote:Jak je to u zápasových zranění? Je třeba maximum zápasových zranění na čísle 2? Bo já jsem neměl více jak 2 zraněné hráče v zápase. Anebo se jich může zranit třeba i 5? A kolik je mximum je tréninkových zranění?
1.1. - 3x zranění
2.1. - 2x zranění
3.1. - 1x zranění
4.1. - 1x zranění
5.1. - 2x zranění
6.1. - 2x zranění
---------------- 1.-6. ledna - 11x zranění (4x při tréninku, 7x v zápase)
Můj super týden doufám zítra končí (pak už by to teda nebyl ani týden )
Foxir manažerem od 3 Dub 2005 BartSimpson manažerem od 25 Pro 2005
Tým založen 4. července 2004....co to je? Já myslel, že to je vždy stejný...klub + manager
Klub mohol vzniknúť ešte pred tým ako sa manažér nalogoval na SP. Predtým bol jeho manažérom automat (N.N. - SP Team), predtým iný manažér, ktorý s SP skončil.