Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Error
Member of the Soccer Project Association

Post by Error »

paaaco wrote:chcel by som sa spytat ze ci je lepsie ked hram proti silnemu timu ci je lepsie dat beton alebo moju normalnu taktiku
záleží na tom v jakém rozestavení dáš vìtší výkon, asi by byla blbost mìnit rozestavìní z 3-4-3 kde hraješ øeknìme 130, na 5-4-1 beton kde zahraješ 125 :wink:
a na 3-4-3 rozestavení hrát beton to je blbost ještì vìtší :D
Error >> FK Lipina
Image
MošnaM

Post by MošnaM »

Error wrote:
paaaco wrote:chcel by som sa spytat ze ci je lepsie ked hram proti silnemu timu ci je lepsie dat beton alebo moju normalnu taktiku
záleží na tom v jakém rozestavení dáš vìtší výkon, asi by byla blbost mìnit rozestavìní z 3-4-3 kde hraješ øeknìme 130, na 5-4-1 beton kde zahraješ 125 :wink:
a na 3-4-3 rozestavení hrát beton to je blbost ještì vìtší :D
Tak, tak. Jen bych jìštì dodal, že mùžeš využít nastavení stylu na obranný a u hráèù, kteøí nemají individuální pokyn a jde to, nastavit také obranný. Tím zvýšíš svoje šance na remízu i pøi nižším výkonu. Vyhrát už by byla fakt klika, ale i to se mùže stát, protože pøi obranném stylu je ménì šancí - jak už jsem kdysi psal, zažil jsem, že šance za zápas byly pouze dvì a on nepromìnil a já ano a pøi výkonu nižším o 10 jsem jedna nula vyhrál. Ale to je fakt superklika. Ta remíza tøeba 0:0 je reálnìjší.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
MošnaM

Post by MošnaM »

Netris1 wrote:http://anonymizer.mojeip.cz a je to vyøešený :lol:
Èlovìèe, vyzkoušel jsem to, ale nefunguje mi to. Proè :?: :?: :?:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Netris1

Post by Netris1 »

MošnaM wrote:
Nemám tušení, mì ta stránka jede bez problémù...Mùžeš zkusit tenhle: http://anonymouse.org ...Døív to fungovalo i na RapidShare, dnes už ne...Škoda :) Jinak tady máš seznam anonymizérù i s popsiem:
http://internet.vprdeli.com/view.php?ci ... 2006082001
a tady mùj oblíbenej seznam, trochu vìtší :)
http://www.freeproxy.ru/en/free_proxy/cgi-proxy.htm
Netris->Hell Riders->E.21
MošnaM

Post by MošnaM »

Netris1 wrote:
MošnaM wrote:
Nemám tušení, mì ta stránka jede bez problémù...Mùžeš zkusit tenhle: http://anonymouse.org ...Døív to fungovalo i na RapidShare, dnes už ne...Škoda :) Jinak tady máš seznam anonymizérù i s popsiem:
http://internet.vprdeli.com/view.php?ci ... 2006082001
a tady mùj oblíbenej seznam, trochu vìtší :)
http://www.freeproxy.ru/en/free_proxy/cgi-proxy.htm
Ta stránka jede, ale nemùžu se pøihlásit na SP. Kliknu na login a nic se nedìje. Zkusím jìštì ten nový odkaz.
s.31. - ? v B3
Netris1

Post by Netris1 »

MošnaM wrote: Ta stránka jede, ale nemùžu se pøihlásit na SP. Kliknu na login a nic se nedìje. Zkusím jìštì ten nový odkaz.
Jj SP nejde...Je to ještì beta 0.1 tak je tam ještì hromada bugù :wink: Pøes anonymouse by to mìlo šlapat :wink: Jen nvm k èemu se chceš pøihlásit anonymnì na SP :)
Edit: Tak i tam SP taky nejede...Hlásí to error asi má Sjarel zaplou ochranu proti anonymizérùm :wink:
Netris->Hell Riders->E.21
MošnaM

Post by MošnaM »

Netris1 wrote:
MošnaM wrote: Ta stránka jede, ale nemùžu se pøihlásit na SP. Kliknu na login a nic se nedìje. Zkusím jìštì ten nový odkaz.
Jj SP nejde...Je to ještì beta 0.1 tak je tam ještì hromada bugù :wink: Pøes anonymouse by to mìlo šlapat :wink: Jen nvm k èemu se chceš pøihlásit anonymnì na SP :)
Edit: Tak i tam SP taky nejede...Hlásí to error asi má Sjarel zaplou ochranu proti anonymizérùm :wink:
K èemu anonymnì, vždy se to tady øeší celou dobu. Máme v celý bytovce jednu IP - to je odhadem 30 poèítaèù. Netuším, jestli nìkdo nehraje také SP a dost nerad bych se z tìchto dùvodù dostal naprosto nevìdomnì do problémù. Já jsem to bral, že ten anonymizer máš jako øešení. Že mi zmìní IP, abych se odlišoval.

Dodatek: Já jsem totiž dost nervák a SP závislák a pøedstava, že by mne po roce a pùl hraní bezdùvodnì zabanovali jen proto, že nìkdo v baráku taky hraje SP a tøeba mì náhodou pozve na turnaj, aniž bychom vìdìli, že jsme na jedný IP, mì dost dìsí.
s.31. - ? v B3
tomkycz

Post by tomkycz »

mošna

no já s kolegou hraju v práci z jednoho PC a turnaje hrajeme i spoleènì. Nevidìl jsem v tom problém ale pøíštì už ho teda zvát nebudu. Taky jsem nepovažoval vlezný 50 tis za bohatì dotovaný turnaj. Ale radìji sem to napsal rejnokovi, nehledì na to že každý jinak hrajeme doma ze svého PC, takže by se to snad dalo v pøípadì podezøení vysvìtlit. Ale v poslední dobì co se to tu øeší mám docela bobky....
hokejka
Coach

Post by hokejka »

nesom novacik, ale toto ma nenormalne nasra....a aj dalsie nadavky by som vedela pisat....ale nema cenu tak k veci........nechapem co maju za skripty???????????? predlzovala som zmluvu s mojim najlepsich hracom 90%hod, a pekne som xcela skusit ci 15k mu bude stacit, napisala som a dala potvrdit, a sa opytalo ci som si ista a blaaa blaaa blaaa a ja uz strojovo potvrdila ved co sa mohlo zmenit a na MOJE VELKEEEEE PREKVAPANIE SOM ZRAZU PODPISALA ZMLUVU NA 70.000 NA 3 ROKY. akoze zvladla som kadeco, ale toto je vrchol....mat vydaje na platy hracov 150K predtym a ked ku tomu pripocitam dalsich 50K dakujem pekne....dakujem pekne tvorcom soccerprojectu...

aspon som sa vyrozpravala ked uz nic ine, mozno toto pomoze :(

odhadovana strata na sezonu cca 1,7M :(
stoper
Coach

Post by stoper »

chcem sa spytat...

ma agresivita nejaky vpliv na unavu hracov.. ? na fyzicky ?
Aj tak ste vsetci tucniaci...
Error

Post by Error »

stoper wrote:chcem sa spytat...

ma agresivita nejaky vpliv na unavu hracov.. ? na fyzicky ?
NE :!:
Error >> FK Lipina
Image
Matteo76

Problémy s pøihlášením se do SP !!!

Post by Matteo76 »

Už si fakt nevím rady, poøád mám problémy s pøihlašováním se do SP.
Dìlá mi problém se pøihlásit na "èeský" login, vždy mi to znova pøeblikne na "english" a stejnì mì to dál nepustí (ani na jeden z nich a nebo jen doèasnì).
Zaèalo to tím když prý Sjarel mìnil ty kódy apod. nedávno a od té doby mi to furt blbne...tøeba se tam na èas dostanu ale jak na nìco kliknu znova mì to vyhodí do "english" loginu a furt tak dokola. To samé zaèalo mi dìlat i na fóru, když chci tøeba upravit nìjaký svùj pøíspìvek nebo pøejít na jinou stránku, jsem hned odhlášen a musím se znova lognout.
V práci na PC zatím tyhle problémy nepozoruji.
kdyby mi nìkdo vìdìl pomoci, byl bych moc vdìèný.
Dík pøedem :roll:
Error

Post by Error »

Ahoj,
obdrželi jsme nabídku k úèasti v turnaji 'Hash Trophy XX !!! Jubileum !!!'.
Ten má však již plný poèet úèastníkù (32), takže na nás již místo nezbylo.

Kind regards,
The board.

Kind regards, The board?? to je zase co? :shock:
Error >> FK Lipina
Image
Lucius

Post by Lucius »

Novy tu nejsem, ale nechci zakladat zbytecny novy tema! Nicmene problem se tyka estranek... http://www.lucius-fcagaricus.estranky.cz/ ! Jak jte si dozajista vsimli, tak mam tu novou vychytavku od SP trosku mimo osu a to me desne stve...jenze!?!Kdyz jsem se to snazil upravit po prihlaseni na www.estranky.cz v NASTAVENI -> UVODNI STRANA, tak to proste nejde...nejak se to sprajclo a tato (WYSIWYG / HTML) moznost jaksi nefunguje! Kdyz na to kliknu, aby se mi tam obevil jen kod nebo pripadne obrazky, tak to nic neudela a zakladne tam neni nic (jen prazdane okno) a na nic nejde klikat a proste v UVODNI STRANCE nejde nic zmenit! Proto jestli s tim nekdo mate nejake zkusenosti, tak budu vdecny za rady! Diky...
elrik

Re: Problémy s pøihlášením se do SP !!!

Post by elrik »

Matteo76 wrote:Už si fakt nevím rady, poøád mám problémy s pøihlašováním se do SP.
Dìlá mi problém se pøihlásit na "èeský" login, vždy mi to znova pøeblikne na "english" a stejnì mì to dál nepustí (ani na jeden z nich a nebo jen doèasnì).
Zaèalo to tím když prý Sjarel mìnil ty kódy apod. nedávno a od té doby mi to furt blbne...tøeba se tam na èas dostanu ale jak na nìco kliknu znova mì to vyhodí do "english" loginu a furt tak dokola. To samé zaèalo mi dìlat i na fóru, když chci tøeba upravit nìjaký svùj pøíspìvek nebo pøejít na jinou stránku, jsem hned odhlášen a musím se znova lognout.
V práci na PC zatím tyhle problémy nepozoruji.
kdyby mi nìkdo vìdìl pomoci, byl bych moc vdìèný.
Dík pøedem :roll:
mas povolene cookies v prohlizeci?
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”