vrrrrtomkycz wrote: dyť fotbaloví analfabeti hrajou áčko, tak kde to jsme ( jančařík, teschen ) - kuci to je joke, nic ve zlém

P.S. analfabet jsem to jo ale i fotbalový ?

Moderator: Czech Moderators
vrrrrtomkycz wrote: dyť fotbaloví analfabeti hrajou áčko, tak kde to jsme ( jančařík, teschen ) - kuci to je joke, nic ve zlém
no jelikož tu budeš sám s pár rumunama a belgánama, tak asi joPaToM wrote:To je nič. Potom ešte prídu smrteľné stony. To bude, keď sa do A-čka dostane FC Hostage.tomkycz wrote:tohle už je jen takové cukání, dyť fotbaloví analfabeti hrajou áčko, tak kde to jsme ( jančařík, teschen ) - kuci to je joke, nic ve zlém
jasně, dyť když jdete na hřiště tak ani nevíte na jakou stranu se hraje...amoszamba wrote:vrrrrtomkycz wrote: dyť fotbaloví analfabeti hrajou áčko, tak kde to jsme ( jančařík, teschen ) - kuci to je joke, nic ve zlémJančo pomoooc
P.S. analfabet jsem to jo ale i fotbalový ?
njn, mi bylo vždy divný proč to všichni fotbalisti balí po druhé třetině ?tomkycz wrote:jasně, dyť když jdete na hřiště tak ani nevíte na jakou stranu se hraje...jsem měl na mysli fotbal v reálu, páč kdo hraje fotbalový manažer, tak by měl aspoň vědět, jak se ta hra hraje
a když potom nejvyšší soutěž hrajou týmy vedené takto znalými manažery, tak je asi něco v nepořádku
![]()
![]()
a koukám že to bylo stejný den jako MYKY...21 Srp 2010 Hráč Adrien Willems byl zakoupen za € 3.700.000,00 z Barca T.T. .
No boli tam aj ďalšie prestupy s Barca T.T.. Ale Razvanica zabanoval LEN Slovákov.amoszamba wrote:O OU...
teď jsem si prohlížel historii mých nákupů a ejhle:21 Srp 2010 Hráč Adrien Willems byl zakoupen za € 3.700.000,00 z Barca T.T. .
Asi bol na dovolenke na Slovensku a nevyšlo mu počasie, tak si povedal že zabanuje len Slovákov...PaToM wrote:No boli tam aj ďalšie prestupy s Barca T.T.. Ale Razvanica zabanoval LEN Slovákov.amoszamba wrote:O OU...
teď jsem si prohlížel historii mých nákupů a ejhle:21 Srp 2010 Hráč Adrien Willems byl zakoupen za € 3.700.000,00 z Barca T.T. .
Tak jste mu měli objednat krásné slunečné počasí ... ať sa mu ty Tatry páčímyky0- wrote:Asi bol na dovolenke na Slovensku a nevyšlo mu počasie, tak si povedal že zabanuje len Slovákov...
Přesně tak jak říká Ámos, Štrbské pleso do lesa na hříbky..amoszamba wrote:Tak jste mu měli objednat krásné slunečné počasí ... ať sa mu ty Tatry páčímyky0- wrote:Asi bol na dovolenke na Slovensku a nevyšlo mu počasie, tak si povedal že zabanuje len Slovákov...
Mas pravdu, je prestne to co pises...ja aj ked som hraca predaval, ale predsa som ho mal na trhu uz treti den, bola na nho nastavena cena na rychly prestup a az vtedy som obdrzal spravu......ja za to nemozem ze ho kupil...._michael_ wrote:Ale on je kkt proste.. keby som mu predal, hraca, tak to da rozum, ze je to blbost, ked viem, ze aj tak konci a nepotrebuje ho. Lenze ja som od neho hraca kupil, pretoze som ho potreboval jaa podla mna za rozumnu cenu.. a nekupoval som sam, tak co.. toto je uplny fasizmus