Error wrote:Ahoj,
obdrželi jsme nabídku k úèasti v turnaji 'Hash Trophy XX !!! Jubileum !!!'.
Ten má však již plný poèet úèastníkù (32), takže na nás již místo nezbylo.
Kind regards,
The board.
Kind regards, The board?? to je zase co?
S uctivým pozdravem,
vedení.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
fifina.5 wrote:je normalní že hraju v jeden den za sebou 14:00 a 18:00 jeden a ten samej pohár? tohle se mi ještì nikdy nestalo.....
ano, me uz se dokonce stalo, že jsem v 10.00 hrál druhé kolo a ve 14.00 první kolo... taky jsem se divil, ale jde to. (A je to dobøe, jinak by se to neumìrnì protahovalo)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Matteo76 wrote:Už si fakt nevím rady, poøád mám problémy s pøihlašováním se do SP.
Dìlá mi problém se pøihlásit na "èeský" login, vždy mi to znova pøeblikne na "english" a stejnì mì to dál nepustí (ani na jeden z nich a nebo jen doèasnì).
Zaèalo to tím když prý Sjarel mìnil ty kódy apod. nedávno a od té doby mi to furt blbne...tøeba se tam na èas dostanu ale jak na nìco kliknu znova mì to vyhodí do "english" loginu a furt tak dokola. To samé zaèalo mi dìlat i na fóru, když chci tøeba upravit nìjaký svùj pøíspìvek nebo pøejít na jinou stránku, jsem hned odhlášen a musím se znova lognout.
V práci na PC zatím tyhle problémy nepozoruji.
kdyby mi nìkdo vìdìl pomoci, byl bych moc vdìèný.
Dík pøedem
mas povolene cookies v prohlizeci?
Ano, cookies povoleny ve Firefoxu mám.
Pøedtím ale než se upravovaly ty kódy problém nebyl,
tak nevím v èem to bude
Lucius wrote:Novy tu nejsem, ale nechci zakladat zbytecny novy tema! Nicmene problem se tyka estranek... http://www.lucius-fcagaricus.estranky.cz/ ! Jak jte si dozajista vsimli, tak mam tu novou vychytavku od SP trosku mimo osu a to me desne stve...jenze!?!Kdyz jsem se to snazil upravit po prihlaseni na www.estranky.cz v NASTAVENI -> UVODNI STRANA, tak to proste nejde...nejak se to sprajclo a tato (WYSIWYG / HTML) moznost jaksi nefunguje! Kdyz na to kliknu, aby se mi tam obevil jen kod nebo pripadne obrazky, tak to nic neudela a zakladne tam neni nic (jen prazdane okno) a na nic nejde klikat a proste v UVODNI STRANCE nejde nic zmenit! Proto jestli s tim nekdo mate nejake zkusenosti, tak budu vdecny za rady! Diky...
Lucius wrote:Novy tu nejsem, ale nechci zakladat zbytecny novy tema! Nicmene problem se tyka estranek... http://www.lucius-fcagaricus.estranky.cz/ ! Jak jte si dozajista vsimli, tak mam tu novou vychytavku od SP trosku mimo osu a to me desne stve...jenze!?!Kdyz jsem se to snazil upravit po prihlaseni na www.estranky.cz v NASTAVENI -> UVODNI STRANA, tak to proste nejde...nejak se to sprajclo a tato (WYSIWYG / HTML) moznost jaksi nefunguje! Kdyz na to kliknu, aby se mi tam obevil jen kod nebo pripadne obrazky, tak to nic neudela a zakladne tam neni nic (jen prazdane okno) a na nic nejde klikat a proste v UVODNI STRANCE nejde nic zmenit! Proto jestli s tim nekdo mate nejake zkusenosti, tak budu vdecny za rady! Diky...
Nikdo nevi?
nevím jestli to pomùže, ale pokud se to chová jako obrázek (v normálním nastavení, ne WYSIWYG / HTML), což by mìlo, tak si to standardnì oznaè a klikni na zarovnani doprostred (stejne jako treba text)... to by IMHO melo fungovat
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Nikdo nevi?
nevím jestli to pomùže, ale pokud se to chová jako obrázek (v normálním nastavení, ne WYSIWYG / HTML), což by mìlo, tak si to standardnì oznaè a klikni na zarovnani doprostred (stejne jako treba text)... to by IMHO melo fungovat
No o to jde...jak jsem psal, tak v tom okne UVODNI STRANKY neni nic videt...ani obrazky, ani html kod...proste prazdy a nejde nic udelat!A uvodni stranka nejde ani smazat, abych si ji udelal znovu!
Lucius wrote:
No o to jde...jak jsem psal, tak v tom okne UVODNI STRANKY neni nic videt...ani obrazky, ani html kod...proste prazdy a nejde nic udelat!A uvodni stranka nejde ani smazat, abych si ji udelal znovu!
PaTTTTrick wrote:Ví nìkdo, jestli mùžu koupit více hráèù od stejného týmu pokud je všechny kupuji na volný pøestup nebo zda je taky poèet transferu omezen?
Díky
myslim ze u free transfer se to nepocita, ale jen si to myslim...
Prepni se do WYSIWYG / HTML a tam vsechno vymaz, vsechno co tam bude, nech jen prazdnou stranku a to uloz. Pak to vytvoø nanovo. Sice pises ze Ti nejak nejde, ale toto proste musí fungovat
PaTTTTrick wrote:Ví nìkdo, jestli mùžu koupit více hráèù od stejného týmu pokud je všechny kupuji na volný pøestup nebo zda je taky poèet transferu omezen?
Díky
myslim ze u free transfer se to nepocita, ale jen si to myslim...
No taky si to myslim, ale radsi to nebudu riskovat, rad bych koupil jednoho hrace a pak jsem jen tak nastrelil par jinych ze stejneho tymu a nerad bych, abych nahodou vyhral ostatni a pak na toho co chci uz nezbylo prestupove misto, takže jsem to zkrouhnul na toho jednoho + dva nastrely ostatnich.
No, ale stejnì nevyhraji ani jednoho
Lucius wrote:
zkus to zapnout v jiným prohlížeèi
Diky za radu...slo to upravit jen v IE...v nicem jinym s tim neslo hnout!