Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

happyna17
Member of the Soccer Project Association

Post by happyna17 »

Lucius wrote:
happyna17 wrote:
Lucius wrote: No o to jde...jak jsem psal, tak v tom okne UVODNI STRANKY neni nic videt...ani obrazky, ani html kod...proste prazdy a nejde nic udelat!A uvodni stranka nejde ani smazat, abych si ji udelal znovu!
zkus to zapnout v jiným prohlížeèi :idea:
Diky za radu...slo to upravit jen v IE...v nicem jinym s tim neslo hnout!
jj já si pamatuju že mi to ten zdroják taky nechtìlo ukázat ve firefoxu že to šlo jenom pøes IE :idea:
Matteo76

Re: Problémy s pøihlášením se do SP !!!

Post by Matteo76 »

Matteo76 wrote:Už si fakt nevím rady, poøád mám problémy s pøihlašováním se do SP.
Dìlá mi problém se pøihlásit na "èeský" login, vždy mi to znova pøeblikne na "english" a stejnì mì to dál nepustí (ani na jeden z nich a nebo jen doèasnì).
Zaèalo to tím když prý Sjarel mìnil ty kódy apod. nedávno a od té doby mi to furt blbne...tøeba se tam na èas dostanu ale jak na nìco kliknu znova mì to vyhodí do "english" loginu a furt tak dokola. To samé zaèalo mi dìlat i na fóru, když chci tøeba upravit nìjaký svùj pøíspìvek nebo pøejít na jinou stránku, jsem hned odhlášen a musím se znova lognout.
V práci na PC zatím tyhle problémy nepozoruji.
kdyby mi nìkdo vìdìl pomoci, byl bych moc vdìèný.
Dík pøedem :roll:
Opravdu nikdo neví, co s tím prosím :?:
Byl bych moc rád, kdyby mi nìkdo pomohl :(
(dìlá mi to jen na jednom PC, v nastavení cookies to asi nebude) :?
Evandro Adauto
Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p

Post by Evandro Adauto »

Takže poporiadku ešte raz skúsim tie cookies, máš Mozillu ? Ak áno choï Nástroje => Odstranit sukromne udaje => Zaskrtni hlavne Historiu, Cookies, a CACHE.
ïalej
Nástroje => Možnosti => Súkromie => zaškrtni Povoli serverom nastavova cookies => Uchováva cookies do: Vypršania platnosti ( popr. skús do ukonèenia FF )

toto je základ, napíš èo a ako, neèítal som to celé len tvoj post.
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
Matteo76

Post by Matteo76 »

Evandro Adauto wrote:Takže poporiadku ešte raz skúsim tie cookies, máš Mozillu ? Ak áno choï Nástroje => Odstranit sukromne udaje => Zaskrtni hlavne Historiu, Cookies, a CACHE.
ïalej
Nástroje => Možnosti => Súkromie => zaškrtni Povoli serverom nastavova cookies => Uchováva cookies do: Vypršania platnosti ( popr. skús do ukonèenia FF )

Tohle jsem pøesnì zkoušel, nejsem ted¡ doma (kde mi to blbne),
ale v práci, pak se na to ještì odpoledne pro jistotu kouknu.
Nastavoval jsem v cookies i ty "vyjímky" pro server "www.soccerproject.com" (povolit, povolit pro relaci)
a stejnì to nepomohlo :(
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

PaTTTTrick wrote:
future? lsd is future! wrote:
PaTTTTrick wrote:Ví nìkdo, jestli mùžu koupit více hráèù od stejného týmu pokud je všechny kupuji na volný pøestup nebo zda je taky poèet transferu omezen?

Díky
myslim ze u free transfer se to nepocita, ale jen si to myslim...
No taky si to myslim, ale radsi to nebudu riskovat, rad bych koupil jednoho hrace a pak jsem jen tak nastrelil par jinych ze stejneho tymu a nerad bych, abych nahodou vyhral ostatni a pak na toho co chci uz nezbylo prestupove misto, takže jsem to zkrouhnul na toho jednoho + dva nastrely ostatnich.

No, ale stejnì nevyhraji ani jednoho :lol: :lol: :lol:
no tak jak jsem rikal, ani jednoho :( A to sem tomu, co jsem ho chtel, dal 15,5M podpisovy bonus a stejne sel jinam (prekvapive ne do H-tymu :lol: )
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
oondrass
Assistant Coach

Post by oondrass »

you were really lucky man...really lucky....
I accidentally changed the system, so had a lof of players which weren't playing on their positions....

Tohle mi prislo do posty mohl by mi to nekdo smysluplne prelozit... Neco si prelozil sam ale neco ne. THX
Netris1

Post by Netris1 »

oondrass wrote:you were really lucky man...really lucky....
I accidentally changed the system, so had a lof of players which weren't playing on their positions....

Tohle mi prislo do posty mohl by mi to nekdo smysluplne prelozit... Neco si prelozil sam ale neco ne. THX
"Mìl si skueènì štìstí...skuteènì štìstí...
Neštastnou náhodou jsem zmìnil rozestavení, takže spousta hráèù nehrála na svých pozicích."
Pøíštì do topicu Translation :wink:
Netris->Hell Riders->E.21
ARSENAL1414
Team President

Post by ARSENAL1414 »

prosim was chcel by som hrat ligu lenze nasa slowenska uz dlho neni a ani nebude je mozne sa prihlasit do ceskej ligy ci musim zmenit narodnost mojho tymu THX
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76

TrenchTown Gunners

One Love - Arsenal !!!
Matteo76

Post by Matteo76 »

Evandro Adauto wrote:Takže poporiadku ešte raz skúsim tie cookies, máš Mozillu ? Ak áno choï Nástroje => Odstranit sukromne udaje => Zaskrtni hlavne Historiu, Cookies, a CACHE.
ïalej

Tak bohužel, bez úspìchu, ale díky aspoò za snahu :(
Kabelinho
Fan

Trénink

Post by Kabelinho »

Chtěl jsem se zeptat, když si chci sám nastavit trénink samostatně, tak hráči mají nějaké dovednosti červeně, co to znamená?
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Re: Trénink

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Kabelinho wrote:Chtìl jsem se zeptat, když si chci sám nastavit trénink samostatnì, tak hráèi mají nìjaké dovednosti èervenì, co to znamená?
Znamená to, že tyto dovednosti jsou už vytrénovány na plno a nebudou se dále zvyšovat.

Ale mohou se snížit, pak je musíš opìt vytrénovat do "èervena". :wink:
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Surka55
Fan

Zmìna e-mailu?

Post by Surka55 »

Chtìl bych se zeptat, zda by mi nìkdo mohl øíct, jestli si jde zmìnit e-mail. Zaèal jsem více používat jiný, než-li ten, na který jsem si registroval svùj tým na soccerprojectu. Díky za odpovìï.
Azor

Re: Zmìna e-mailu?

Post by Azor »

Surka55 wrote:Chtìl bych se zeptat, zda by mi nìkdo mohl øíct, jestli si jde zmìnit e-mail. Zaèal jsem více používat jiný, než-li ten, na který jsem si registroval svùj tým na soccerprojectu. Díky za odpovìï.
Ano jde staèí zmìnit kolonku e-mail v manažer-osobní údaje :wink:
TULEN
Team Manager

TRH

Post by TULEN »

Ahoj chtìl bych se zaptat jak se na trhu pozná nevytrénovaný hráè že v budoucnu bude špièka???Tøeba 17-ti letý hráè vytrénovaný na cca 25% a nabízená cena na nìj je 8M!A skrytou má tøeba "jen" 85.Dìkuji moc za odpovìdi!
kopeckar

Re: TRH

Post by kopeckar »

TULEN wrote:Ahoj chtìl bych se zaptat jak se na trhu pozná nevytrénovaný hráè že v budoucnu bude špièka???Tøeba 17-ti letý hráè vytrénovaný na cca 25% a nabízená cena na nìj je 8M!A skrytou má tøeba "jen" 85.Dìkuji moc za odpovìdi!
To nepoznáš. Jen ta skrytá ti mùže napovìdìt, ale není to dogma. Už jsem mìl i borca co mìl srytou jen 70 a omylem jsem ho nedal na transfer a vyrotla z nìj hvìzda. Je to o èuchu na talenty :lol:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”