zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Tom23
Team President

Re: zajimavosti

Post by Tom23 »

foppa 13 wrote:
Tom23 wrote:
8 Led 2010 + € 76.767,00 Tatran Praha-FK Košoutky 3-0 Příjem z prodeje vstupenek (6216 tickets)
8 Led 2010 + € 12.842,00 Tatran Praha-FK Košoutky 3-0 Výnos z domácího zápasu
8 Led 2010 - € 5.901,00 Tatran Praha-FK Košoutky 3-0 Náklady na domácí zápas
8 Led 2010 - € 4.505,00 Tatran Praha-FK Košoutky 3-0 Platy hráčů:
- plat: € -4.505,00
- bonus za vítězství: € 0
cisty zisk je € 79.203,00 :wink:

+ € 74.362,00 Foppa Killers Team-vc el bourgemestro 4-1 Příjem z prodeje vstupenek (6523 tickets)
+ € 13.476,00 Foppa Killers Team-vc el bourgemestro 4-1 Výnos z domácího zápasu
- € 5.011,00 Foppa Killers Team-vc el bourgemestro 4-1 Náklady na domácí zápas
- € 3.529,00 Foppa Killers Team-vc el bourgemestro 4-1 Platy hráčů:
- plat: € -3.529,00
- bonus za vítězství: € 0
čistý zisk je € 79.298,00

Když se tak dívám na ty Tvoje numera, tak mě napadá otázka, jaká cena vstupenky má nejlepší vyváženost výdělku?
ja mam vstupenky za 13, ty za 12, me na tu 12 zatim nikdo nepresvedcil
Tom23 - Tatran Praha
kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

Tak zítra je velký den pro SP. Sjarel bude diskutovat ty změny. Tak copak nám připraví? :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Tak mě to připadne jednoduché, ten Tomův model je lepší. Přišlo mu méně diváků, má vyšší náklady a vydělali jste stejně :wink:
Andrew - Sokol Čejč
puzzle

Post by puzzle »

kopeckar wrote:Tak zítra je velký den pro SP. Sjarel bude diskutovat ty změny. Tak copak nám připraví? :mrgreen:
O kolika?
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Big El

Post by Big El »

Tak jsem právě se svým CM "zaspamoval" všechna národní fóra. A musím říct, že kdo chce z cizinců inzerovat na našem má to trošku složitější. Posuďte sami:

Global SoccerProject forum (English only): Transfers
Dutch / Nederlands: Transfers
Romanian: Transferuri
Italian: Trasferimenti
Polish: Transfers
Portuguese: Transferências
Spanish: Transfers
Scandinavian: Transfers
French: Transferts
German: Transfers
Turkish: Transferler
Persian: Transfers

Czech & Slovak: Přestupy 8)

Jen Estonci zůstávají jako my originální - ale trefil jsem to na první pokus - prostě třetí odkaz:

Estonian: Üleminekud
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

Kokám ten pražák je asi chytrej týpek..no to je jedno :lol: Tož se asi připojim k těm chalanům Estonskym..ono se jim řekne frajerům Uleminekud..ale odkud jako.. :lol: Kurna kde pořád brát ty love.. :mrgreen: Fanošci šílí kurva my chcem více míst na parkáči o tom že za chvílu budou dřepět asi ve stánku kde mají studený klobásy..(řikal jeden zaměstnanec není problém..nevim) tož ani nemluvim..no dnes mi píše masér no frajer jeden že chce taky love tož mu prý žaludovi dávám málo.. :lol: že mu chybí gely či co.. jestli on je nebere masér domu.. :mrgreen: jo masér?? :wink: Já budu muset asi překočit do toho A hned nebo budu muset nabízet uklízečku fandům..je to fajn dcérenka ale za zenitem ( jinak ta trhahačka lupenů joj hoši no ale to příště) tož aby mi ještě nenakopaly frajeři prdel.. :lol: i s masérem.. :mrgreen:
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
tom17
Team President

Post by tom17 »

Big El wrote:Tak jsem právě se svým CM "zaspamoval" všechna národní fóra.
(...)
Jen Estonci zůstávají jako my originální - ale trefil jsem to na první pokus - prostě třetí odkaz:
Estonian: Üleminekud
Myslím, že jsi mohl estonské fórum klidně vynechat, viz co v něm píše Sjarel (Although we have noticed this forum is quite inactive, we have decided to keep it open for those who still want to use it. Please make sure to use the global forum if you want to be sure to get some response.)
Poslední estonský příspěvek je tam z ledna 2008, tudíž nějaký atak Estonců na Tvého hráče moc nečekám :)
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
ps2512

Post by ps2512 »

Zajímavost pro ty, co nečtou vše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Snad to vydrží celou sezonu :wink: :lol:
ps2512 wrote:Dynamo Oleksovice 1 - 0 Dolní Město FC
Carlos 'VH-Torres-A' Galera Flores 1 - 0 13'
výkony: 143 - 138

FC Campina 0 - 1 Dynamo Oleksovice
85' 0 - 1 Dalimir 'NS-B' Hermanek
výkony: 137 - 137

Krásný a velmi důležitých 6 bodů nás katapultovalo na místa kam nepatříme (patříme níž :mrgreen: ), zvláště ta druhá výhra po stejných výkonech nás překvapila :wink: :
5 Dynamo Oleksovice 12 6 4 0 2 8 6 +2
Tak dnešní zápas jsme vypustili a nastoupil B tým:
Dynamo Oleksovice 1 - 0 Stratovarius
Dalimir 'NS-B' Hermanek 1 - 0 41'
výkony: 138 - 138
Tak nevím komu mám děkovat, jestli RANDOMU, nebo Hermankovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Proluxis
Team President

Post by Proluxis »

Proluxis wrote:Kokám ten pražák je asi chytrej týpek..no to je jedno :lol: Tož se asi připojim k těm chalanům Estonskym..ono se jim řekne frajerům Uleminekud..ale odkud jako.. :lol: Kurna kde pořád brát ty love.. :mrgreen: Fanošci šílí kurva my chcem více míst na parkáči o tom že za chvílu budou dřepět asi ve stánku kde mají studený klobásy..(řikal jeden zaměstnanec není problém..nevim) tož ani nemluvim..no dnes mi píše masér no frajer jeden že chce taky love tož mu prý žaludovi dávám málo.. :lol: že mu chybí gely či co.. jestli on je nebere masér domu.. :mrgreen: jo masér?? :wink: Já budu muset asi překočit do toho A hned nebo budu muset nabízet uklízečku fandům..je to fajn dcérenka ale za zenitem ( jinak ta trhahačka lupenů joj hoši no ale to příště) tož aby mi ještě nenakopaly frajeři prdel.. :lol: i s masérem.. :mrgreen:
Skočím s omluvou i na tento topic..když jsem kamenován za můj nevhodný humor kterým jsem se dotkl nejednoho managera...i když El třeba ví že tento styl psaní...byl psán s nadsázkou.. :( Takže omluva všem kteří jsou jmenováni....ps,koster atd...Ostatní příspěvky budou směrovány jen do VTIPU protože to asi nactiletý nečtou..
Meloon team -Bruins (G60)
..Meloon Cup..
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

no to mi pojď :!: nestačí, že kvůli trestu a zranění musím dokupovat golmana, on se mě úplně v klidu zraní po áčkovým RF i béčkový :roll: oba v hajzlu na týden :roll: vědět to, tak sem si rovnou mohl koupit po jednom kusu důchodce na každej post...
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
léblík

Post by léblík »

Papa Bouba Diop wrote:no to mi pojď :!: nestačí, že kvůli trestu a zranění musím dokupovat golmana, on se mě úplně v klidu zraní po áčkovým RF i béčkový :roll: oba v hajzlu na týden :roll: vědět to, tak sem si rovnou mohl koupit po jednom kusu důchodce na každej post...
To chce klid a nohy v teple... :mrgreen: Holt smolík :wink:
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Big El

Post by Big El »

Papa Bouba Diop wrote:no to mi pojď :!: nestačí, že kvůli trestu a zranění musím dokupovat golmana, on se mě úplně v klidu zraní po áčkovým RF i béčkový :roll: oba v hajzlu na týden :roll: vědět to, tak sem si rovnou mohl koupit po jednom kusu důchodce na každej post...
Já lepím sestavu celé dva týdny. Hlavně na LB a CF. Zranění už byli všichni 3 LB, přičemž áčkový celý tento týden, béčkový v jeden den tohoto týdne taky. Béčkový CF si zase lehnul na konci minulé sezóny, na konci minulého týdne se uzdravil. Čutnul si asi jednu ligu a pět víkendových přáteláčků a ulehnul na další tejden. Od příštího tejdne to snad už bude OK :D
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Papa Bouba Diop

no já jsem si říkal, že mě ta nula v políčku marodky nemůže svítit věčně, tak se to vykompenzovalo dneska třemi zraněnými :) vlastně jsem se tomu zasmál, protože po tom, co se mě zranilo áčkové RF a nastavoval jsem sestavu na další přátelák - trochu jsem váhal nad jeho nasazením, ale nakonec jsem ho tam šoupnul :) teď by se mě ještě mohl zranit ten golman, kterého jsem dokoupil :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Já už lepím sestavu 2 týdny:-) Teď je to ale těžká pohoda, áčkový i béčkový gólman poleží už jenom 4 dny, áčkové LB už jenom dva :-)
Andrew - Sokol Čejč
Papa Bouba Diop

koukám, že si vlastně nemám na co stěžovat :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”