Protoze jsi se prihlasil na SP pozde. My, co uz hrajeme dyl, jsme kdysi psali svy jmena do nejakyho topicu a pak se tato jmena pouzila jako jmena zamestnancu. To jeste byli doby, kdy kazdy treti zamestnanec byl Cech. Ted tam vetsinou neni ani jeden...pupajdi13 wrote:tak to je krása, o tom mě se muže akorát tak zdátani pupajdí a ani origoš jmeno mě tu asi nepostihne.
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Re: zajimavosti
Tom23 - Tatran Praha
Kruciš.
tak mám velké problém dát sestavu na dnešní přátelák ve 22h. a zítřejší pohár. Hafo hráčů s nízkou fyzičkou a 4 zranění + nabitá termínovka(mám volno až v neděli) to nevypadá dobře
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ?tid=51394

-
- Member of the Soccer Project Association
A buď rád. Čtvtinu sezony sem měl 7 zraněných hráčů a vykopni fyzioterapeuta, když je to tvůj bratranec ze čtvrtého kolena a má nejlepší Frankovku na Čejčipupajdi13 wrote:tak to je krása, o tom mě se muže akorát tak zdátani pupajdí a ani origoš jmeno mě tu asi nepostihne.

Ještě toho dochtora a skauta by to chtělo, trenér asi nemá smysl

Andrew - Sokol Čejč
http://www.soccerproject.com/spnewl_fri ... 452&step=2
Héj! Co to má znamenat!
Já se do tohoto turnaje přihlásil mezi prvníma a říkal jsem si: No, tak tam bude max. céčkař, takže je šance že se dostanu do semifinále, a tudíž dostanu prachy. A najednou tam jsou 3 Áčkaři + PaTTrick. a v 1.kole tam bylo i pár Béčakřů kteří vypadli. A pak se dostaňte do semifinále, že 
Héj! Co to má znamenat!

Hoši, takhle se hraje součet 193 agr. trýmu a roz.:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=5001415
jen jedna červená,to je velmi slušné, nemyslíte?
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=5001415
jen jedna červená,to je velmi slušné, nemyslíte?

moc dobré
u něj hrac s 24agr vypada ja řezník 

Manager : dzara82
Team : Milovice C.F.
F79
Team : Milovice C.F.
F79
Jeden manažer mi napsal do SP pošty,
Už dřív hrál SP a chtěl by vědět co se změnilo za poslední rok, napsal jsem mu, že dám vědět zítra..
Tak snad mi to pomůžete společně nějak dát dokupy
Díky hoši..
Už dřív hrál SP a chtěl by vědět co se změnilo za poslední rok, napsal jsem mu, že dám vědět zítra..
Tak snad mi to pomůžete společně nějak dát dokupy

Za poslední rokFC NBG wrote:Jeden manažer mi napsal do SP pošty,
Tak snad mi to pomůžete společně nějak dát dokupyDíky hoši..

(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Tak mu napiš, ať si projede rok dozadu herní oznámení a je v obraze. Důležitého tam moc není.FC NBG wrote:Jeden manažer mi napsal do SP pošty,
Tak snad mi to pomůžete společně nějak dát dokupyDíky hoši..
Ah ta lidská lenost.

Ech... tak na tomto poli si nejsem vůbec jistýBig El wrote:A když už jsme na tento problém narazili, tak se také zeptám. Jakou máš zkušenost s nastavením vstupenek pro ligu? Je lepší dát těch 95% - 5% nebo 85% - 15%tom17 wrote:Ty máš možnost nastavit, kolik procent vstupenek připadne domácím a kolik hostům.PaToM wrote: Načo sa potom nastavuje počet predaných vstupeniek, keď je to dané natvrdo systémom?
Každopádně z každé prodané ligové vstupenky (ať už příznivci Tvého nebo hostujícího týmu) Ti připadne 90%
Díky

Já už mám hodně dlouho nastaveno 85-15 a to z toho důvodu, že jenom moji fanoušci by mi stadion nezaplnili (už na začátku 28.sezóny jsem měl totiž stadion pro 42.000). U přáteláků se to vyplatí určitě.
Netuším, zda přítomnost více domácích fanoušků na stadionu (třeba 95-5) má vliv na výkon týmu – nevypozoroval jsem to.
Ostatně netuším ani, kde je nějaká přesná hranice pro to, kdy se finančně vyplatí mít nastaveno 95-5, kdy 90-10 a kdy 95-5.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
Tak zase budu dělat chytréhotom17 wrote:Ech... tak na tomto poli si nejsem vůbec jistýBig El wrote: A když už jsme na tento problém narazili, tak se také zeptám. Jakou máš zkušenost s nastavením vstupenek pro ligu? Je lepší dát těch 95% - 5% nebo 85% - 15%
Díky![]()
Já už mám hodně dlouho nastaveno 85-15 a to z toho důvodu, že jenom moji fanoušci by mi stadion nezaplnili (už na začátku 28.sezóny jsem měl totiž stadion pro 42.000). U přáteláků se to vyplatí určitě.
Netuším, zda přítomnost více domácích fanoušků na stadionu (třeba 95-5) má vliv na výkon týmu – nevypozoroval jsem to.
Ostatně netuším ani, kde je nějaká přesná hranice pro to, kdy se finančně vyplatí mít nastaveno 95-5, kdy 90-10 a kdy 95-5.

Všichni víte, že počet fans na stadiónu ovlivňuje obrovským způsobem počasí. Ale pokud budu počítat s tím (a jinak to ani nejde), že vyjde nějaké rozumné, dá se pro správné nastavení využít SPMT. Mám stadión třeba 30 tisíc. Zeptám se SPMT kolik přijde fans na konkrétní tým (podle pozice v tabulce) třeba za 18euro. On mi řekne třeba 28.500. Tak bych měl nastavit 95-5, protože 5% je přesně těch 1500, které mi chybí do plného stadiónu. Radši ale dám třeba 7%, kdyby se někomu nechtělo na fotbal

A můžu ještě zkusit 19 euro a pokud by mělo přijít třeba 26 tisíc, tak pořád s nastavením 85-15 (zase něco navíc) budu mít plno.
Takhle to dělám, když mám čas se na to před zápasem kouknout a pokud není průšvih s počasím, funguje to

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
No jo, konečně pan chytrý - trvalo Vám to
Co já bych si bez Vás počal, velmi jste nám chyběl.
Ale vážně - díky za skvělý tip, rozhodně vyzkouším, díky.
edit: Tak mě napadá, že špatná není ani tomova varianta - vystavět větší stadion, než mám fanoušků

Co já bych si bez Vás počal, velmi jste nám chyběl.
Ale vážně - díky za skvělý tip, rozhodně vyzkouším, díky.
edit: Tak mě napadá, že špatná není ani tomova varianta - vystavět větší stadion, než mám fanoušků

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Team President
Počkej, počkej, to je přeci nesmysl, co tu povídáš. SPMT ti přeci ukáže kolik přijde lidí celkem, tedy tvých a soupeřových fandů dohromady. Nebo jsem nepochopil jak jsi to myslel?MošnaM wrote:Tak zase budu dělat chytrého.
Všichni víte, že počet fans na stadiónu ovlivňuje obrovským způsobem počasí. Ale pokud budu počítat s tím (a jinak to ani nejde), že vyjde nějaké rozumné, dá se pro správné nastavení využít SPMT. Mám stadión třeba 30 tisíc. Zeptám se SPMT kolik přijde fans na konkrétní tým (podle pozice v tabulce) třeba za 18euro. On mi řekne třeba 28.500. Tak bych měl nastavit 95-5, protože 5% je přesně těch 1500, které mi chybí do plného stadiónu. Radši ale dám třeba 7%, kdyby se někomu nechtělo na fotbal.
A můžu ještě zkusit 19 euro a pokud by mělo přijít třeba 26 tisíc, tak pořád s nastavením 85-15 (zase něco navíc) budu mít plno.
Takhle to dělám, když mám čas se na to před zápasem kouknout a pokud není průšvih s počasím, funguje to.
Bez ohledu na to však platí, že když si tam nastavíš třeba 90% pro své fandy a 10% pro fandy soupeře, tak to není limit absolutní oboustranně. Skutečně limitován je pouze počet vstupenek, který může být prodán fanouškům soupeře. Tj. při limitu 10% na stadionu s kapacitou 30.000 míst bude prodáno soupeřovo fandům maximálně 3000 vstupenek i kdyby jich před stadiónem postávalo 10.000. Obráceně platí, že pokud tam přijde méně než 3.000 soupeřovo fandů, tak zbylá sedadla budou dána k dispozici domácím fanouškům. To mi přijde trochu nelogické, protože sektor na stadionu už byl vyčleněn a nevím jak lze do soupeřova kotle poslat domácí fandy na které nezbyly lístky, ale budiž. Jo a mám pocit, že čím více soupeřovo fanoušků, tím větší homegame costs.
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!
-
Ani by som nepovedaldawron wrote: ...při limitu 10% na stadionu s kapacitou 30.000 míst bude prodáno soupeřovo fandům maximálně 3000...
... Jo a mám pocit, že čím více soupeřovo fanoušků, tím větší homegame costs.

Napríklad:
6 Feb 2010 - € 1.179,00 FC Hostage-FC Conoco 1-3 Náklady na domáci zápas - 45%/55% fanúšikov
Pri priateľských zápasoch to mám nastavené na 85%/15%.
Náklady sú rovnaké ako na ostatné priateľské zápasy.
Rozdelenie vstupeniek fanúšikom jedného a druhého tábora asi závisí od niečoho iného, zrejme od spokojnosti fanúšikov a v lige aj od umiestnenia v divízii.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
FrrFrr je zpátky nebo někdo jen použil jeho nick?
Frrfrr FC - divize H.634...ale nějak podezřele málo obchoduje, takže asi jen shoda jmen
Frrfrr FC - divize H.634...ale nějak podezřele málo obchoduje, takže asi jen shoda jmen

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)