nikdo neví?1.FC HERRY wrote:Nevíte kdy pøestanou fanouškùm staèit elektrické svìtelné tabule, resp. "Fanoušci pøestanou být šastni z nynìjšího stavu"??? Díky

Moderator: Czech Moderators
Tak asi jìštì dlouho ne1.FC HERRY wrote:nikdo neví?1.FC HERRY wrote:Nevíte kdy pøestanou fanouškùm staèit elektrické svìtelné tabule, resp. "Fanoušci pøestanou být šastni z nynìjšího stavu"??? Díkyjsem chtìl vìdìt, kdy budu muset poèítat s investicí do stadionu .....
Jakmile se budou další a další fanoušèi pøidávat budou mít vìtší a vìtší nároky1.FC HERRY wrote:nikdo neví?1.FC HERRY wrote:Nevíte kdy pøestanou fanouškùm staèit elektrické svìtelné tabule, resp. "Fanoušci pøestanou být šastni z nynìjšího stavu"??? Díkyjsem chtìl vìdìt, kdy budu muset poèítat s investicí do stadionu .....
Urèitì to bude závislé, ale už svým pøedešlým pøíspìvkem jsem chtìl øíci, že asi není mnoho klubù, od kterých by to fanoušci požadovali. Takže máš spoustu èasu a až ten požadavek pøijde, už na to budeš mít.1.FC HERRY wrote:No fanouškù je 14.000 a postupuji do "F" z prvního místa - ta zase nìjací pøibudou - tak se radìji ptám, jestli to není závislé tøeba od divize nebo konkrétního poètu fandù ......Azor wrote: Jakmile se budou další a další fanoušèi pøidávat budou mít vìtší a vìtší nároky
zdeMošnaM wrote:pan Kotaz má dotaz:
Prosím pìknì, narazil jsem na pojem Pohár UEFA. Našel jsem i pravidla, ale nepochopil jsem systém, jak se k úèasti v tomto poháru dostat. Urèitì to nìkdo víte, tak mi to prozraïte.
Dík
Nenajdu, to jsou ty pravidla, které jsem také objevil. Navíc jsem našel tento Topic:ACS wrote:zdeMošnaM wrote:pan Kotaz má dotaz:
Prosím pìknì, narazil jsem na pojem Pohár UEFA. Našel jsem i pravidla, ale nepochopil jsem systém, jak se k úèasti v tomto poháru dostat. Urèitì to nìkdo víte, tak mi to prozraïte.
Dík
jestli tam najdeš nìco nového
No možná nebude nic lepšího, než smìøovat svùj dotaz pøímo do tohoto topicu a nebo kontaktovat strýèka Foxira, který je povìøenou osobou pro èeské zástupce v SP CL a SP UEFA ...MošnaM wrote: Nenajdu, to jsou ty pravidla, které jsem také objevil. Navíc jsem našel tento Topic:
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... &start=315
kde je vidìt, že tato soutìž se hrála, nebo hraje. Ale jak se k ní dostat netuším.![]()
![]()
No nìco víc tìžko najdeš... Je tam taky odkaz "kontakty" a tam píšou, že koordinátorem pro ÈR je Foxir. Takže u nìj se asi hlásí do kvalifikace, popøípadì zjišují další informace. Nebo mùžeš napsat nìkomu z CZ manažerù, kteøí hrají stávající roèník. Jejich seznam je tam také.MošnaM wrote:Nenajdu, to jsou ty pravidla, které jsem také objevil. Navíc jsem našel tento Topic:ACS wrote:zdeMošnaM wrote:pan Kotaz má dotaz:
Dík
jestli tam najdeš nìco nového
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... &start=315
kde je vidìt, že tato soutìž se hrála, nebo hraje. Ale jak se k ní dostat netuším.![]()
![]()
Díky.future? lsd is future! wrote:jestli hrajes pod ceskou vlajkou, tak se do Uefy kvalisfikujes pres ceskou ligu, jinak ne.
nezabere to tolik casu, statistiku karet hracu si delat nemusis (jasny, pise se ze se to ma, ja hral cz ligu asi tri sezony a nedelal jsem to nikdy (pravda ze me pak sice vykopliMošnaM wrote:Díky.future? lsd is future! wrote:jestli hrajes pod ceskou vlajkou, tak se do Uefy kvalisfikujes pres ceskou ligu, jinak ne.
Jestli je toto pravda, tak se mne to opravdu netýká. Na èeskou ligu jsem si jìštì z èasových dùvodù netroufl.