Divize A

Moderator: Czech Moderators

Big El
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
dawron wrote:Koukám na tu Vaši tabulku a je to fakt mazec. Rozdíl mezi 9. a 14. místem tři body? Hezky pěkně! Držím palce, ať Vás pod čarou zůstane co nejméně.
I když tam nastrkáme ty rumuny,tak stejně zbyde černej Petr na jednoho čecha :roll: a bohužel žádnej jinej adept na shození tam už není , takže nejlepší varianta je jeden čech z kola ven . největší pravděpodobnost toho máme asi My.
A co takhle dostat pod čáru toho Slováka :lol: :mrgreen: :lol:

P.S. Ale jinak nic proti Juliovi :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

mouven wrote:Pupajdi nehazej flintu do zita.. jeste mame pred sebou hodne kol..(
Kdepak,to já neházím,jen jsem realně hodnotil propozice střízlivým okem . :wink: - ve čvrtek ti budu držet velký palce :wink: ,aby tvuj soupeř dopadl jako minulý týden na Letný :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

pupajdi13 wrote:
mouven wrote:Pupajdi nehazej flintu do zita.. jeste mame pred sebou hodne kol..(
Kdepak,to já neházím,jen jsem realně hodnotil propozice střízlivým okem . :wink: - ve čvrtek ti budu držet velký palce :wink: ,aby tvuj soupeř dopadl jako minulý týden na Letný :wink:
no v optimálním případě se zachráníme všichni včetně Strakapouda i Widlaka, ale to je asi nereálný..... ale je to krásná představa poslat všechny rumuny a belgány o divizi níže 8)

No já tento týden získal o 6bodů více než původně, takže max. spokojenost.... dnes to sice Chmelaři vypustili, ale podle BS jsem měl mít o 11 vyšší výkon, takže asi dobře udělali a svůj unavený tým pošetřili na pátek.....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

PaTTTTrick wrote:. dnes to sice Chmelaři vypustili,............. takže asi dobře udělali a svůj unavený tým pošetřili na pátek.....
děkujeme pěkně :mrgreen: :lol:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Tak po týdnu radovánek , přišel týden bídy na šlechtice.
Bohužel jsme tento týden nezískali ani bod,když nebudu počítat nic neřešící povinnou výhru na SPčkem.
pondělí už jsem tady komentoval na Viastore jsme prostě neměli a po výkonech 146:150 jsme padli.

V uterý jsem vyslal na hřiště Baky juniory a to samé jsem udělal po zralé uvaze dnes do Blšan - jelikož celá základní jedenáctka má po dvou žlutých kartách , zvolil jsem taktiku soustředit se na pondělní domácí střetnutí s Bizonama a uspět tam , než tříštit síly a hlavně karty v Blšanech , maličko mne nahlodával červík, že by tam mohla být domácí družina spitá na mol po včerejším zisku
Šlechtické Mince ,ale opak byl pravdou a domácí nastoupili v plné síle , je vidět, že Agi vládne pevnou rukou v kabině. :wink:

Takže všechno bude soustředěno na pondělní záchranářský souboj s Bizonama.
mouven

Post by mouven »

Tyden hodnotim velmi uspesne a to i kdyz jsem ziskal o 2 body min nez v prvni puli. Skoda jen, ze to zas neodnesli vsichni Rumuni:-) Ale trochu jsem je okradl.. BUnika o bod, Ucko nakonec vubec nevzdorovalo, takze jasny 3 body a dneska na Bizona uz jsme nemeli.. Bohuzel hraci zacinaji starnout a musim to vselijak lepit. Pristi tyden bude hodne narocny a abych byl spokojenej budu chtit aspon 6 bodu..
FK Bolka FOREVER
oslicek

Post by oslicek »

Tak tabulkou už se sunu tam, kam patřím. Dneska sem měl kopec smůly, kdy sem neměl žádné CF do zápasu s resim, ale zase sem měl hodně štěstí o den dříve v zápase s bonem. Šest bodů, což byla víceméně očekávaná optimistická varianta, sem získal, čili sem spokojený. Příští týden bych rád zabodoval alespoň v pondělí - zbylé dny to bude velice pravděpodobně nad moje síly a sešup tabulkou bude dál pokračovat. Na záchranu by mělo stačit okolo 45 bodů, proto zbývá jedno jediné vítězství, protože si na silkeborg i dezoeloe věřím :-).

Tabulka vypadá hezky, jen ten bono a pupajdi by se měli na úkor cizinců dostat nad čáru...
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

Mna tento tyzden superi celkom setrili, ked zahrali vykony 128, 46(SP team), 130 a 93. Buduci tyzden by mohol byt zaujimavejsi, tesime sa hlavne na stvrtok, kedy zavitame k o zachranu bojujucemu oslickovi :D.
oslicek

Post by oslicek »

JuliusCaesar wrote:Mna tento tyzden superi celkom setrili, ked zahrali vykony 128, 46(SP team), 130 a 93. Buduci tyzden by mohol byt zaujimavejsi, tesime sa hlavne na stvrtok, kedy zavitame k o zachranu bojujucemu oslickovi :D.
i ja se na ctvrtek tesim, predzapasove propocty rikaji 153:153 pokud rozhodci necha doma kartonek s cervenou barvou, nikdo se nezrani a podari se zdvihnout naladu v tymu aspon na 98-99. nemylim-li se, tak rekord v souctu je 304 (bunicii-juvenardus, ca. 3-4 sezony zpatky), tak to zkusime vylepsit, ne?
JuliusCaesar
Coach

Post by JuliusCaesar »

304 som hral minulu sezonu s resim, rumuni myslim zahrali 303. 153 vonku asi este nie je v mojich silach, takze uvidime. V kazdom pripade u nas by bola spokojnost aj s remizou ;-).
tom17
Team President

Post by tom17 »

Týden č.5 se mi povedl, podařilo se mi nasbírat maximální počet bodů a posunout se tak v tabulce na 2.místo. Někde hodně v dáli je přede mnou Julius, kterému titul už nemůže uniknout. Situace v boji o záchranu je pořád nesmírně vyrovnaná.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak jsem se konečně, poprvé v této sezone, dostal na počet hráčů 34 a hodil do oblíbených pár hráčů, že konečně nakoupím posily, a než jsem to stačil udělat, tak přišel agresivní junior ... :o(

...asi budu muset začít propouštět, a to já nerad... :o(
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

FC Letenská šlechta - Bizone TM 2 : 1

výkony - 148 : 136
diváci : 17.000 vyprodáno

Klíčový záchranářský zápas jsme zvládli na výbornou .

Zítra si zahrajeme na sparingpartnera na slovensku :mrgreen:
Michal Kejchal
Team Board Member

Post by Michal Kejchal »

pupajdi13 wrote:FC Letenská šlechta - Bizone TM 2 : 1
výkony - 148 : 136
diváci : 17.000 vyprodáno

Klíčový záchranářský zápas jsme zvládli na výbornou .
Zítra si zahrajeme na sparingpartnera na slovensku :mrgreen:
No, nečekal jsem, že to vypustí a bude se šetřit na mě :) Mimochodem, koho hodláš stáhnout pod čáru? Rumun to asi nebude, dneska u nás zahrál 150...
oslicek

Post by oslicek »

JuliusCaesar wrote:304 som hral minulu sezonu s resim, rumuni myslim zahrali 303. 153 vonku asi este nie je v mojich silach, takze uvidime. V kazdom pripade u nas by bola spokojnost aj s remizou ;-).
no, taky bych byl spokojený s remízou, protože rekordní výkon asi atakovat nebudeme - mám zraněné áčkové CB, CM a áčkové CF se nestihne do čtvrtka taky uzdravit na 100/100. škoda.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”