Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
SPMT
Taky hraju bez SPMT protože u mì v kompu prostì nefunguje, ale moc mi to nevadí. A jak øíká 5zizou5, nastavit všechno podle prográmku? To potom nemusím hrát. Kámoš se mi mrknul do SPMT jaký mám dávat individuální pokyny a vìtšinu jsem jich dával dobøe. Taky to radí kolik dávat vstupný, nastavil jsem to tak a nepøišel plnej stadión, možná jsem víc vydìlal, ale radìji vstupné snížím a budu mít plnej kotel. Takovej jsem prostì já.
-
- Team Manager
SPTM
Já hraji od 5.kvìtna.
Nastavuji individuální pokyny podle sebe.
SPTM jsem si pro zajímavost stáhnul až nìkdy zaèátkem srpna.
zjistil jsem,že všechny individuální pokyny,které jsem nastavoval
dle toho,co je v pravidlech SPTM ukazuje úplnì stejnì.
Jsem si chvilku poklikal po SPTM a dalo mi to toto:
zjistil jsem,jakou zhruba váhu mají jednotlivé vlastnosti hráèe
a jak se zlepšuje nebo zhoršuje výkon vlivem vìkem hráèe.
Teï už zase SPTM témìø vùbec nepoužívám,akorát když
kupuji hráèe,tak si ho tam nìkdy prohlédnu. Na ostatní vìci SPTM není potøeba.Ale i ty hráèe jsem kupoval kvalitní pøedtím než jsem si ten program stáhnul,takže by se dalo øíct,že když je nìkdo dobrý,tak SPTM vùbec nepotøebuje.
Nastavuji individuální pokyny podle sebe.
SPTM jsem si pro zajímavost stáhnul až nìkdy zaèátkem srpna.
zjistil jsem,že všechny individuální pokyny,které jsem nastavoval
dle toho,co je v pravidlech SPTM ukazuje úplnì stejnì.
Jsem si chvilku poklikal po SPTM a dalo mi to toto:
zjistil jsem,jakou zhruba váhu mají jednotlivé vlastnosti hráèe
a jak se zlepšuje nebo zhoršuje výkon vlivem vìkem hráèe.
Teï už zase SPTM témìø vùbec nepoužívám,akorát když
kupuji hráèe,tak si ho tam nìkdy prohlédnu. Na ostatní vìci SPTM není potøeba.Ale i ty hráèe jsem kupoval kvalitní pøedtím než jsem si ten program stáhnul,takže by se dalo øíct,že když je nìkdo dobrý,tak SPTM vùbec nepotøebuje.
Tak ti zùstane v týmu, jen bude stažen z pøestupové listiny.Ivo08 wrote:chcel by som sa opytat ze ked mi dosla Prestupova Upomienka ze hrac je na prestupove listine 4 dni a ked ho nepredam do 2 dni tak bude predany za najvyssiu nabidku...a ked mi ziadna nedosla??
Nikdy není tak, aby nemohlo být líp.
Ale bohužel, nikdy není ani tak, aby nemohlo být hůř. Mnohem hůř.
-
- Member of the Soccer Project Association
kliky
Mozna trochu OT, ale zajima me - hlasujete pro SP, jak jsou ty ikonky na prihlasovaci strance? Ja to tam skoro kazdej den pri nejaky simulaci oklikam (prece jen je SP gratis a hraju ho rad), tak jestli jsem jedinej nebo jestli to patri k dobrym mravum zdejsich hracu :-)
-
Re: kliky
Já možná tak jednou mìsíènìkrup72 wrote:Mozna trochu OT, ale zajima me - hlasujete pro SP, jak jsou ty ikonky na prihlasovaci strance? Ja to tam skoro kazdej den pri nejaky simulaci oklikam (prece jen je SP gratis a hraju ho rad), tak jestli jsem jedinej nebo jestli to patri k dobrym mravum zdejsich hracu

-
- Team Manager
-
schopnosti agenta
Tak dalsi dotaz pro otrkane manageri:
Pred par dny jsem daval nabidky a u osmi me system zarazil, ze vic nejde. Bral jsem to jako konstantu hry. Dneska me ale zarazil az u jedenacti. Takze je to podle vseho schopnostmi agenta (ted ho mam uz na 100%). Tak se chci zeptat, jestli se da to cislo nejak konkretne ovlivnit a taky jestli je nekde videt (nebo musim zkusit a uvidim, kde je stop).
Diky.
Pred par dny jsem daval nabidky a u osmi me system zarazil, ze vic nejde. Bral jsem to jako konstantu hry. Dneska me ale zarazil az u jedenacti. Takze je to podle vseho schopnostmi agenta (ted ho mam uz na 100%). Tak se chci zeptat, jestli se da to cislo nejak konkretne ovlivnit a taky jestli je nekde videt (nebo musim zkusit a uvidim, kde je stop).
Diky.
Individualni pokyn
Meni se vprubehu hracovy kariery individualni pokyn ?
Re: Individualni pokyn
Individuální pokyn vychází z vlastností hráèù. Tak dokud trénuješ, tak se mùže zmìnit. Po vytrénování na max už se nezmìní.Tom@s wrote:Meni se vprubehu hracovy kariery individualni pokyn ?
Nikdy není tak, aby nemohlo být líp.
-
Re: schopnosti agenta
To záleží na skautovi, pokud ho máš 100% tak na víc hráèù už nemužeš podat nabídku...krup72 wrote:Tak dalsi dotaz pro otrkane manageri:
Diky.

-
Re: schopnosti agenta
Takze kdybych mel lepsiho skauta (predtim jsem psal agenta), muzu podavat vic nabidek?Evandro wrote:To záleží na skautovi, pokud ho máš 100% tak na víc hráèù už nemužeš podat nabídku...krup72 wrote:Tak dalsi dotaz pro otrkane manageri:
Diky.