Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Stein 8
Team Board Member

Post by Stein 8 »

happyna17 wrote:
Stein 8 wrote:
LampardFrank8 wrote: nepovídej myslis jako ze SPMT nemam??Jenze v SPMT ti nerekne jestli ma hrat obranne nebo utocne proto se ptam jestli mu k vykonu nejakej bod pribude nebo ne
a to kde nastavuješ èi hrá obranne èi utoène????,to som ešte nevidel sorry kde to je kuknem to
na SP tøeba :lol:
ale kde presne ja som nikde nezbadal kde sa hráèovy nastavuje obranne alebo utoène pokiny aj všetko vidim ale hento ne kde to je tam presne daj screen
Netris1
Member of the Soccer Project Association

Post by Netris1 »

2 LampardFrank8:
Když, ale hraješ tøeba dlouhý míèe, kde je nejdùležitìjší mít dobrej útok a obranu, tak je samozøejmì výhodnìjší dát místo pokynu normálnì útoènì nebo obranì :wink: Bude tak silnìjší útoèná nebo obraná øada a mìl bys dát vìtší výkon :wink:
To samý tøeba u taktiky protiútoky, kde je výhodnìjší pokyn útoènì nebo beton(obranì) etc.
Netris->Hell Riders->E.21
happyna17

Post by happyna17 »

Lampard pak potom jestli to chceš hrát musíš kupovat hráèe na tyhle posty bez ind.pokynù :)
lotky
Team President

Post by lotky »

Netris1 wrote:2 LampardFrank8:
Když, ale hraješ tøeba dlouhý míèe, kde je nejdùležitìjší mít dobrej útok a obranu, tak je samozøejmì výhodnìjší dát místo pokynu normálnì útoènì nebo obranì :wink: Bude tak silnìjší útoèná nebo obraná øada a mìl bys dát vìtší výkon :wink:
To samý tøeba u taktiky protiútoky, kde je výhodnìjší pokyn útoènì nebo beton(obranì) etc.
Otázkou je, jestli na ten pøenesený výkon nemá ještì vliv pomìr útoèných a obranných skillù. Když budu mít záložníka se støelbou 100 a bránìním 50, tak by z toho logicky mohlo vyplívat, že pøidá víc v útoku než v obranì a naopak.

Celej problém tìch pokynù ale je, že furt nikdo poøádnì netuší, jak se jejich vliv poèítá a vypozorovat to je skoro nemožný.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
MošnaM

Post by MošnaM »

lotky wrote:Celej problém tìch pokynù ale je, že furt nikdo poøádnì netuší, jak se jejich vliv poèítá a vypozorovat to je skoro nemožný.
Souhlasím. Jen chci dodat, že jisté je, že k pøesunu výkonu hráèe mezi øadami dochází pøed pøepoètem podle zvolené taktiky. Takže si tímto zpùsobem mohu pomoci a tým mùže podat vyšší výkon, než jakého by byl bez tìchto pokynù schopný. Tedy prakticky pokud mi zálohá dává 40 a útok také 40 a já dám záložníkovi pokyn útoèný a hraji taktiku protiútoky, tak koeficintem 0.9 se násobí již snížený výkon zálohy, tøeba 37 (kolik se pøesouvá, to jìštì opravdu nebyl nikdo schopný vysledovat) a koeficientem 1,27 zvýšený výkon útoku, tøeba 43. A je jasné, že 37*0,9 + 43*1,27 je víc, než 40*0,9 + 40*1,27. Ale pokud mají hráèi individuální pokyny už +1 a víc, nemá smysl pokyn útoèný a obranný používat.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

je možné z jednoho úètu zaplatit spfa èlenství pro více týmu než jeden???

možná je to až moc zbyteèná otázka a je jasná odpovìï .že je to možné,ale po omylech a podobných vìcech který se me zdá se množí bych mìl rád absolutní jistotu,že se už jen toto nebere jako multiplaying :o (napø:kamoš to pošle sobì i mì)
btw:nejsem totiž manager z "vyšší divize"a tak mám pádný dùvod obávat se v pøípadì porušení pravidel banu :o

.......co mì ale nikdy nenapadlo je to,že žádný muj hráè nemá ind.pokyn obranì èi útoènì :!:

dalo by se tedy øíct že je to jiná sorta individualních pokynù které je dobré použít u hráèù,kteøí nemají žádný ind. pokyn?respektivì pokyn "normalní"??????????????????????? (prozatim neøešim otázku kdy obraný a kdy útoèny)

doted jsem si myslel,že když dám jiný než normalní,že to hráèi výkon sníží,ale když dám z té sorty obraný,útoèný,tak tedy nesníží jo?ale co u hráèu který již nìjaký individualní pokyn mají.Jak to tam funguje?

POCHOPIL JSEM TO UBEC DOBØE TEDKA???
Last edited by fifina.5 on Thu Apr 10, 2008 1:18 pm, edited 3 times in total.
MošnaM

Post by MošnaM »

fifina.5 wrote:.......co mì ale nikdy nenapadlo je to,že žádný muj hráè nemá ind.pokyn obranì èi útoènì :!:

dalo by se tedy øíct že je to jiná sorta individualních pokynù které je dobré použít u hráèù,kteøí nemají žádný ind. pokyn?respektivì pokyn "normalní"??????????????????????? (prozatim neøešim otázku kdy obraný a kdy útoèny)

doted jsem si myslel,že když dám jiný než normalní,že to hráèi výkon sníží,ale když dám z té sorty obraný,útoèný,tak tedy nesníží jo?ale co u hráèu který již nìjaký individualní pokyn mají.Jak to tam funguje?

Promiò, nechápu tvou otázku. Pokud jsi èetl mùj pøedešlý pøíspìvek, tak ještì mohu doplnit citaci z topicu:
Oznámení: Vše co jste chtìli vìdìt o SP, ale báli jste se zeptat

Pozièní pokyny
Ty je snadné pochopit, jde pouze o dvì volby a každá má pouze dva vlivy.
- ofenzivní: zvýší hodnocení pøednìjší øady, sníží hodnocení této.
- defenzivní: zvýší hodnocení zadnìjší øady, sníží hodnocení této.
(napø. útoèník hrající defenzivnì: silnìjší záloha, slabší útok)
Dùležitá poznámka: tento typ pokynù nemá žádný vliv na výkon hráèe.

Myslím, že už bylo øeèeno vše a dokud nìkdo nevykoumá nìco nového, nedá se tady už nic dodat :wink:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Azor

Post by Azor »

Chci pozvat na soukromý turnaj 31 manažerù a mám je v kontaktech ale jak zadám turnaj-uspoøádat tak pøi kroku 6 kde mám oznaèit jaké manažery chci pøizvat tak se mi tam zobrazí jen 21 manažerù!!! :? Jak je to možné???
kopeckar

Post by kopeckar »

Azor wrote:Chci pozvat na soukromý turnaj 31 manažerù a mám je v kontaktech ale jak zadám turnaj-uspoøádat tak pøi kroku 6 kde mám oznaèit jaké manažery chci pøizvat tak se mi tam zobrazí jen 21 manažerù!!! :? Jak je to možné???
Zøejmì na to má vliv to omezení pro poøadatle turnajù. Asi máš vyšší èástku a tak nìkteré z nich (ty z nižších divizí) nemùžeš pozvat.
Hák

Post by Hák »

Azor wrote:Chci pozvat na soukromý turnaj 31 manažerù a mám je v kontaktech ale jak zadám turnaj-uspoøádat tak pøi kroku 6 kde mám oznaèit jaké manažery chci pøizvat tak se mi tam zobrazí jen 21 manažerù!!! :? Jak je to možné???
Pokud tam máš pozvaného nìkoho z H tak tì to možná nepustí se startovným pøes 20 000,-
SK Kobeřice - E.36
Azor

Post by Azor »

kopeckar wrote:
Zøejmì na to má vliv to omezení pro poøadatle turnajù. Asi máš vyšší èástku a tak nìkteré z nich (ty z nižších divizí) nemùžeš pozvat.
Jo tím to je :D
Edit:Když jsem klik na pozvat extra manažery tak pozvánku šlo poslat i týmùm z G divize,které se mi pøihlásili do topicu onula cup :D
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

ještì jednou :

je možné z jednoho úètu zaplatit spfa èlenství pro více týmu než jeden???

možná je to až moc zbyteèná otázka a je jasná odpovìï .že je to možné,ale po omylech a podobných vìcech který se me zdá se množí bych mìl rád absolutní jistotu,že se už jen toto nebere jako multiplaying :o (napø:kamoš to pošle sobì i mì)
btw:nejsem totiž manager z "vyšší divize"a tak mám pádný dùvod obávat se v pøípadì porušení pravidel banu :o

MošnaM wrote:
fifina.5 wrote:.......co mì ale nikdy nenapadlo je to,že žádný muj hráè nemá ind.pokyn obranì èi útoènì :!:

Promiò, nechápu tvou otázku. Pokud jsi èetl mùj pøedešlý pøíspìvek, tak ještì mohu doplnit citaci z topicu:
Oznámení: Vše co jste chtìli vìdìt o SP, ale báli jste se zeptat

Pozièní pokyny
Ty je snadné pochopit, jde pouze o dvì volby a každá má pouze dva vlivy.
- ofenzivní: zvýší hodnocení pøednìjší øady, sníží hodnocení této.
- defenzivní: zvýší hodnocení zadnìjší øady, sníží hodnocení této.
(napø. útoèník hrající defenzivnì: silnìjší záloha, slabší útok)
Dùležitá poznámka: tento typ pokynù nemá žádný vliv na výkon hráèe.

Myslím, že už bylo øeèeno vše a dokud nìkdo nevykoumá nìco nového, nedá se tady už nic dodat :wink:
jsem si storpocentnì jistej že jsem nìkde èetl(nevim jesi na foru nebo kde) že døíve zde byli pokyny které zadávali hráèum utoèení èi bránení,ale to se zmìnilo a zmizeli než jsem zaèal hrát.vim tedy jen o individualních pokynech a netušil jsem že jsou tam "jakoby" dva zpùsoby pokynù..

:arrow: ty co pøidávají hráèi výkon

:arrow: ty co pøestouvají výkon z jedné øady do druhé ale nic nepøedávají

když tedy tøeba hráèi s individualním pokynem +1,5 hrát po køídle dám pokyn útoèný,co se stane,..+1,5nedostane? a pouze se zlepší utok kterej je potom díky mojí taktice ještì vyšší(když dávam duraz na utok ..daným koeficientem se násobí vìtší èíslo) ?

edit:možná jsem opravdu jen špatne pochopil pokyny a všechno je stejné jako pøed tim než jsem zaèal hrat tak do mì dyštak nešijte :oops:
léblík

Post by léblík »

Stein 8 wrote:
happyna17 wrote:
Stein 8 wrote: a to kde nastavuješ èi hrá obranne èi utoène????,to som ešte nevidel sorry kde to je kuknem to
já to hraju tak že hraju systém 5-4-1 a obì CMka a LMko mají normální pokyn takže jim dám obnraný a hraju taktiku beton dá to nejvìtší výkon
na SP tøeba :lol:
ale kde presne ja som nikde nezbadal kde sa hráèovy nastavuje obranne alebo utoène pokiny aj všetko vidim ale hento ne kde to je tam presne daj screen
MošnaM

Post by MošnaM »

fifina.5 wrote:....když tedy tøeba hráèi s individualním pokynem +1,5 hrát po køídle dám pokyn útoèný,co se stane,..+1,5nedostane? a pouze se zlepší utok kterej je potom díky mojí taktice ještì vyšší(když dávam duraz na utok ..daným koeficientem se násobí vìtší èíslo) ?...
Ano. Pøesnì takhle to funguje. Jako bys mu dal pokyn "normální", +1,5 nedostane, pouze pøesune nìjakou èást svého výkonu ze záložní øady (pøedpokládám, že mluvíš o LM, nebo RM) do útoèné øady. Proto jsem minule psal, že dávat pokyny "útoèný", "obranný" má smysl jen tehdy, když pøídavek z ind. pokynu je malý, nebo žádný :wink: .
s.31. - ? v B3
maybach
Team Manager

Sestup

Post by maybach »

Urcite to uz tady bylo ale ted je to skoro nemozne najit v teto hromade prispevku.Jak jde vypocitat kdo sestupuje do ktere ligy?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”