ale kde presne ja som nikde nezbadal kde sa hráèovy nastavuje obranne alebo utoène pokiny aj všetko vidim ale hento ne kde to je tam presne daj screenhappyna17 wrote:na SP tøebaStein 8 wrote:a to kde nastavuješ èi hrá obranne èi utoène????,to som ešte nevidel sorry kde to je kuknem toLampardFrank8 wrote: nepovídej myslis jako ze SPMT nemam??Jenze v SPMT ti nerekne jestli ma hrat obranne nebo utocne proto se ptam jestli mu k vykonu nejakej bod pribude nebo ne![]()
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
2 LampardFrank8:
Když, ale hraješ tøeba dlouhý míèe, kde je nejdùležitìjší mít dobrej útok a obranu, tak je samozøejmì výhodnìjší dát místo pokynu normálnì útoènì nebo obranì
Bude tak silnìjší útoèná nebo obraná øada a mìl bys dát vìtší výkon
To samý tøeba u taktiky protiútoky, kde je výhodnìjší pokyn útoènì nebo beton(obranì) etc.
Když, ale hraješ tøeba dlouhý míèe, kde je nejdùležitìjší mít dobrej útok a obranu, tak je samozøejmì výhodnìjší dát místo pokynu normálnì útoènì nebo obranì

To samý tøeba u taktiky protiútoky, kde je výhodnìjší pokyn útoènì nebo beton(obranì) etc.
Netris->Hell Riders->E.21
Otázkou je, jestli na ten pøenesený výkon nemá ještì vliv pomìr útoèných a obranných skillù. Když budu mít záložníka se støelbou 100 a bránìním 50, tak by z toho logicky mohlo vyplívat, že pøidá víc v útoku než v obranì a naopak.Netris1 wrote:2 LampardFrank8:
Když, ale hraješ tøeba dlouhý míèe, kde je nejdùležitìjší mít dobrej útok a obranu, tak je samozøejmì výhodnìjší dát místo pokynu normálnì útoènì nebo obranìBude tak silnìjší útoèná nebo obraná øada a mìl bys dát vìtší výkon
![]()
Celej problém tìch pokynù ale je, že furt nikdo poøádnì netuší, jak se jejich vliv poèítá a vypozorovat to je skoro nemožný.
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
Souhlasím. Jen chci dodat, že jisté je, že k pøesunu výkonu hráèe mezi øadami dochází pøed pøepoètem podle zvolené taktiky. Takže si tímto zpùsobem mohu pomoci a tým mùže podat vyšší výkon, než jakého by byl bez tìchto pokynù schopný. Tedy prakticky pokud mi zálohá dává 40 a útok také 40 a já dám záložníkovi pokyn útoèný a hraji taktiku protiútoky, tak koeficintem 0.9 se násobí již snížený výkon zálohy, tøeba 37 (kolik se pøesouvá, to jìštì opravdu nebyl nikdo schopný vysledovat) a koeficientem 1,27 zvýšený výkon útoku, tøeba 43. A je jasné, že 37*0,9 + 43*1,27 je víc, než 40*0,9 + 40*1,27. Ale pokud mají hráèi individuální pokyny už +1 a víc, nemá smysl pokyn útoèný a obranný používat.lotky wrote:Celej problém tìch pokynù ale je, že furt nikdo poøádnì netuší, jak se jejich vliv poèítá a vypozorovat to je skoro nemožný.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
je možné z jednoho úètu zaplatit spfa èlenství pro více týmu než jeden???
možná je to až moc zbyteèná otázka a je jasná odpovìï .že je to možné,ale po omylech a podobných vìcech který se me zdá se množí bych mìl rád absolutní jistotu,že se už jen toto nebere jako multiplaying
(napø:kamoš to pošle sobì i mì)
btw:nejsem totiž manager z "vyšší divize"a tak mám pádný dùvod obávat se v pøípadì porušení pravidel banu
.......co mì ale nikdy nenapadlo je to,že žádný muj hráè nemá ind.pokyn obranì èi útoènì
dalo by se tedy øíct že je to jiná sorta individualních pokynù které je dobré použít u hráèù,kteøí nemají žádný ind. pokyn?respektivì pokyn "normalní"??????????????????????? (prozatim neøešim otázku kdy obraný a kdy útoèny)
doted jsem si myslel,že když dám jiný než normalní,že to hráèi výkon sníží,ale když dám z té sorty obraný,útoèný,tak tedy nesníží jo?ale co u hráèu který již nìjaký individualní pokyn mají.Jak to tam funguje?
POCHOPIL JSEM TO UBEC DOBØE TEDKA???
možná je to až moc zbyteèná otázka a je jasná odpovìï .že je to možné,ale po omylech a podobných vìcech který se me zdá se množí bych mìl rád absolutní jistotu,že se už jen toto nebere jako multiplaying

btw:nejsem totiž manager z "vyšší divize"a tak mám pádný dùvod obávat se v pøípadì porušení pravidel banu

.......co mì ale nikdy nenapadlo je to,že žádný muj hráè nemá ind.pokyn obranì èi útoènì

dalo by se tedy øíct že je to jiná sorta individualních pokynù které je dobré použít u hráèù,kteøí nemají žádný ind. pokyn?respektivì pokyn "normalní"??????????????????????? (prozatim neøešim otázku kdy obraný a kdy útoèny)
doted jsem si myslel,že když dám jiný než normalní,že to hráèi výkon sníží,ale když dám z té sorty obraný,útoèný,tak tedy nesníží jo?ale co u hráèu který již nìjaký individualní pokyn mají.Jak to tam funguje?
Last edited by fifina.5 on Thu Apr 10, 2008 1:18 pm, edited 3 times in total.
-
Promiò, nechápu tvou otázku. Pokud jsi èetl mùj pøedešlý pøíspìvek, tak ještì mohu doplnit citaci z topicu:fifina.5 wrote:.......co mì ale nikdy nenapadlo je to,že žádný muj hráè nemá ind.pokyn obranì èi útoènì![]()
Oznámení: Vše co jste chtìli vìdìt o SP, ale báli jste se zeptat
Pozièní pokyny
Ty je snadné pochopit, jde pouze o dvì volby a každá má pouze dva vlivy.
- ofenzivní: zvýší hodnocení pøednìjší øady, sníží hodnocení této.
- defenzivní: zvýší hodnocení zadnìjší øady, sníží hodnocení této.
(napø. útoèník hrající defenzivnì: silnìjší záloha, slabší útok)
Dùležitá poznámka: tento typ pokynù nemá žádný vliv na výkon hráèe.
Myslím, že už bylo øeèeno vše a dokud nìkdo nevykoumá nìco nového, nedá se tady už nic dodat

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Zøejmì na to má vliv to omezení pro poøadatle turnajù. Asi máš vyšší èástku a tak nìkteré z nich (ty z nižších divizí) nemùžeš pozvat.Azor wrote:Chci pozvat na soukromý turnaj 31 manažerù a mám je v kontaktech ale jak zadám turnaj-uspoøádat tak pøi kroku 6 kde mám oznaèit jaké manažery chci pøizvat tak se mi tam zobrazí jen 21 manažerù!!!Jak je to možné???
-
Pokud tam máš pozvaného nìkoho z H tak tì to možná nepustí se startovným pøes 20 000,-Azor wrote:Chci pozvat na soukromý turnaj 31 manažerù a mám je v kontaktech ale jak zadám turnaj-uspoøádat tak pøi kroku 6 kde mám oznaèit jaké manažery chci pøizvat tak se mi tam zobrazí jen 21 manažerù!!!Jak je to možné???
SK Kobeřice - E.36
Jo tím to jekopeckar wrote:Zøejmì na to má vliv to omezení pro poøadatle turnajù. Asi máš vyšší èástku a tak nìkteré z nich (ty z nižších divizí) nemùžeš pozvat.Azor wrote:Chci pozvat na soukromý turnaj 31 manažerù a mám je v kontaktech ale jak zadám turnaj-uspoøádat tak pøi kroku 6 kde mám oznaèit jaké manažery chci pøizvat tak se mi tam zobrazí jen 21 manažerù!!!Jak je to možné???

Edit:Když jsem klik na pozvat extra manažery tak pozvánku šlo poslat i týmùm z G divize,které se mi pøihlásili do topicu onula cup

ještì jednou :
(napø:kamoš to pošle sobì i mì)
ty co pøidávají hráèi výkon
ty co pøestouvají výkon z jedné øady do druhé ale nic nepøedávají
když tedy tøeba hráèi s individualním pokynem +1,5 hrát po køídle dám pokyn útoèný,co se stane,..+1,5nedostane? a pouze se zlepší utok kterej je potom díky mojí taktice ještì vyšší(když dávam duraz na utok ..daným koeficientem se násobí vìtší èíslo) ?
edit:možná jsem opravdu jen špatne pochopil pokyny a všechno je stejné jako pøed tim než jsem zaèal hrat tak do mì dyštak nešijte

jsem si storpocentnì jistej že jsem nìkde èetl(nevim jesi na foru nebo kde) že døíve zde byli pokyny které zadávali hráèum utoèení èi bránení,ale to se zmìnilo a zmizeli než jsem zaèal hrát.vim tedy jen o individualních pokynech a netušil jsem že jsou tam "jakoby" dva zpùsoby pokynù..MošnaM wrote:Promiò, nechápu tvou otázku. Pokud jsi èetl mùj pøedešlý pøíspìvek, tak ještì mohu doplnit citaci z topicu:fifina.5 wrote:.......co mì ale nikdy nenapadlo je to,že žádný muj hráè nemá ind.pokyn obranì èi útoènì![]()
Oznámení: Vše co jste chtìli vìdìt o SP, ale báli jste se zeptat
Pozièní pokyny
Ty je snadné pochopit, jde pouze o dvì volby a každá má pouze dva vlivy.
- ofenzivní: zvýší hodnocení pøednìjší øady, sníží hodnocení této.
- defenzivní: zvýší hodnocení zadnìjší øady, sníží hodnocení této.
(napø. útoèník hrající defenzivnì: silnìjší záloha, slabší útok)
Dùležitá poznámka: tento typ pokynù nemá žádný vliv na výkon hráèe.
Myslím, že už bylo øeèeno vše a dokud nìkdo nevykoumá nìco nového, nedá se tady už nic dodat

když tedy tøeba hráèi s individualním pokynem +1,5 hrát po køídle dám pokyn útoèný,co se stane,..+1,5nedostane? a pouze se zlepší utok kterej je potom díky mojí taktice ještì vyšší(když dávam duraz na utok ..daným koeficientem se násobí vìtší èíslo) ?
edit:možná jsem opravdu jen špatne pochopil pokyny a všechno je stejné jako pøed tim než jsem zaèal hrat tak do mì dyštak nešijte

-
Stein 8 wrote:ale kde presne ja som nikde nezbadal kde sa hráèovy nastavuje obranne alebo utoène pokiny aj všetko vidim ale hento ne kde to je tam presne daj screenhappyna17 wrote:já to hraju tak že hraju systém 5-4-1 a obì CMka a LMko mají normální pokyn takže jim dám obnraný a hraju taktiku beton dá to nejvìtší výkonStein 8 wrote: a to kde nastavuješ èi hrá obranne èi utoène????,to som ešte nevidel sorry kde to je kuknem to
na SP tøeba![]()
-
Ano. Pøesnì takhle to funguje. Jako bys mu dal pokyn "normální", +1,5 nedostane, pouze pøesune nìjakou èást svého výkonu ze záložní øady (pøedpokládám, že mluvíš o LM, nebo RM) do útoèné øady. Proto jsem minule psal, že dávat pokyny "útoèný", "obranný" má smysl jen tehdy, když pøídavek z ind. pokynu je malý, nebo žádnýfifina.5 wrote:....když tedy tøeba hráèi s individualním pokynem +1,5 hrát po køídle dám pokyn útoèný,co se stane,..+1,5nedostane? a pouze se zlepší utok kterej je potom díky mojí taktice ještì vyšší(když dávam duraz na utok ..daným koeficientem se násobí vìtší èíslo) ?...

s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Sestup
Urcite to uz tady bylo ale ted je to skoro nemozne najit v teto hromade prispevku.Jak jde vypocitat kdo sestupuje do ktere ligy?