fifina.5 wrote:....když tedy tøeba hráèi s individualním pokynem +1,5 hrát po køídle dám pokyn útoèný,co se stane,..+1,5nedostane? a pouze se zlepší utok kterej je potom díky mojí taktice ještì vyšší(když dávam duraz na utok ..daným koeficientem se násobí vìtší èíslo) ?...
Ano. Pøesnì takhle to funguje. Jako bys mu dal pokyn "normální", +1,5 nedostane, pouze pøesune nìjakou èást svého výkonu ze záložní øady (pøedpokládám, že mluvíš o LM, nebo RM) do útoèné øady. Proto jsem minule psal, že dávat pokyny "útoèný", "obranný" má smysl jen tehdy, když pøídavek z ind. pokynu je malý, nebo žádný .
jasný díky!
když to dám u obrance utoèný tak se posune nejaký ten bodík do zalohy nebo utoku?
až tak ouplnì novej tu nejsem ale pomoci bych potøeboval. chci uspoøádat turnaj (né první), ale když dojdu na krok è. 6, tak mi to napíše abych vybral alespoò 31 manažerù ale žádní se mi z kontaktù nenaètou, nevíte nìkdo èím to ?
tomkycz wrote:až tak ouplnì novej tu nejsem ale pomoci bych potøeboval. chci uspoøádat turnaj (né první), ale když dojdu na krok è. 6, tak mi to napíše abych vybral alespoò 31 manažerù ale žádní se mi z kontaktù nenaètou, nevíte nìkdo èím to ?
a máš v kontantech vùbec nìjaký?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )
Neni to tou "supr" novinkou?
Nejsou to náhodou úèastníci H nebo G divize a startovný 50k?
Vzhledem k tomu, že poøádáš Tomkycz cup s timahle parametrama, tak je imho problém ve skvìlé novince na SP
Netris1 wrote:Neni to tou "supr" novinkou?
Nejsou to náhodou úèastníci H nebo G divize a startovný 50k?
Vzhledem k tomu, že poøádáš Tomkycz cup s timahle parametrama, tak je imho problém ve skvìlé novince na SP
no to je dost možný jsem myslel že když háèkaø zve háèkaøe a géèkaøe tak v tom problém nebude, jdu to zjistit....
Dneska sem se prihlasil na forum a misto pismenek mam ruzne klikihaky a jine pismena a je to absoulutne necitelne. Nikdy sem tento problem nemel, jak z toho ven???
P.S. Doufam ze sem ve spravnem topicu
Hák wrote:Dneska sem se prihlasil na forum a misto pismenek mam ruzne klikihaky a jine pismena a je to absoulutne necitelne. Nikdy sem tento problem nemel, jak z toho ven???
P.S. Doufam ze sem ve spravnem topicu
Jo tak to nejsi sam, vcera pozde vecer to forum nejelo vubec
jak pise EEcko a ted to tu pro zmenu vypada jak pismo pro Araby
Snad se to brzy spravi
P.S. Uz jsem tu vetu opravil
Last edited by Matteo76 on Sat Apr 12, 2008 9:32 am, edited 3 times in total.
Hm, ja si rozhazel nastaveni prohlizece i compu, v sekci prestupu sem chtel neco upravit a smazal jsem si pul prispevku... Obcas se mi nejaky to nastaveni samo prehodi, tak jsem si myslel, ze problem je u me
tak tedy bez hacku:zakladni skupiny a rozlosovani do prvniho Ko systemu jsou jasne ale jak je to dale,v dalsim kole Ko...dozvim se nejak s kym hraju bo je to random