To potěší.Sjarel wrote:You can now decide the order of your penalty takers yourself !

Moderator: Czech Moderators
To potěší.Sjarel wrote:You can now decide the order of your penalty takers yourself !
Nyní můžete zvolit pořadí svého trestu odběrateli sami!kofi wrote:To potěší.Sjarel wrote:You can now decide the order of your penalty takers yourself !
pupajdi13 wrote:Nyní můžete zvolit pořadí svého trestu odběrateli sami!kofi wrote:To potěší.Sjarel wrote:You can now decide the order of your penalty takers yourself !
co to znamená?
trefilskofi wrote:![]()
Nech mě hádat, Pupajdí - google translator?
Ne-e. Znamená to, že si sám můžeš zvolit pořadí penaltovejch exekutorů.
no já vubec nevím,kde na to Kofi přišel, když už nemá ani tým....asi na global foru ..jinak nevím.zevfifefif wrote:Docela mě udivuje, že o tom není v herních oznámeních ani zmínka
To je jedno, hlavně, že to jde.pupajdi13 wrote:no já vubec nevím,kde na to Kofi přišel, když už nemá ani tým....asi na global foru ..jinak nevím.zevfifefif wrote:Docela mě udivuje, že o tom není v herních oznámeních ani zmínka
náhodouPaToM wrote:Otázka - podľa čoho nominujete hráčov na penalty?
Nie, že by som potreboval poradiť, ale len zo zvedavosti sa pýtam.
Dávate prednosť útočníkom? Starším hráčom? Skúsenejším? ...?
Ja som napríklad nanominoval hráčov podľa hodnoty streľby, ale od toho zrejme nebude závisieť ich potentnosť. A závisí vôbec od niečoho alebo je to úplny random či hráč trafí alebo netrafí?
A ak náhodou niekto má na to nejakú zaručenú stratégiu už teraz... sem s ňou!
Mé zdroje jsou jako vždy přísně tajné...pupajdi13 wrote:no já vubec nevím,kde na to Kofi přišel, když už nemá ani tým....asi na global foru ..jinak nevím.zevfifefif wrote:Docela mě udivuje, že o tom není v herních oznámeních ani zmínka
I kdepak, už s tím vyrukovali i v oficiálním prohlášení:pupajdi13 wrote:je to zajímavé téma každopádně : já k tomu přistoupil takto : post(utočník) , zkušennost a skill střelba - to jsou tři hlavní atributy , podle kterých jsem to řadil .
ale stejně je to asi blbost,protože v posledních sezonách drtivou většinu rozstřelů rozhodoval muj golman Ivan=Pinto=Lichtsteiner - toho času už chytající v dresu Kolíkova a ten ani pokyn "střelba" nemá, takže to bude spíš čistě o tom, koho v rozstřelu člověk chce vidět a pak se s ním chlubit,jak zase rozhodl a nebo na něj klít , že je to lempl
![]()